MTL

Senaste inläggen

Av Malin - 4 september 2009 20:51

Det brakar åt skogen för min del jusst nu..börjar dagarna med att äta rätt , dricka mkt osv..lunchen blir åt skogen och middagen blir dag för dag..

Ikväll tycker jag synd om mig själv  jag är sjuk, ludde började spy i eftermiddag (piggnade till igen efter någon timme ) och barnen blir ju uttråkade av att vara inne en hel dag.. Och självklart skulle ju Ted hjälpa jimpa att flytta idag efter jobbet..

Bad han köpa med en sallad till mig så jag fick ngt att äta..innan han hade hunnit handla hade jag fått för mig att jag skulle ha godis också..snäll som han är köper han ju det. Men nu får man ångest istället..

Varför kan jag bara inte hålla upp som jag gjorde några månader förrut?

Måste skärpa till mig nu annars kommer jag snart ha lagt på mig alla kilon igen..

Så nu framöver kommer jag skriva här på bloggen varje dag vad som ätits under dagen..Absolut inte den roligaste läsningen för er men tror det komemr hjälpa mig en del på vägen..


Nu börjar mamma mia..har ju inte sett den innan..

Av Malin - 4 september 2009 12:30

När jag vaknade imorse kände jga mig någorlunda pigg men efter ngn timme började näsa rinna, så nu ligger man här nerbäddad i soffan..Näsan rinner i ett..fryser och svettas om vartannat och halsen värker.. Men tror det är väder onställningarna som gör mig förkyld..Var ju likadant sist också..Från värme till kyla..Och det märks ju så väl i vårt hus .. Är dt varmt ute är det som en bastu inne och blir det kallt ute så fryser man som en tok här inne..speciellt nu när elkillarna fortfarande inte varit här för att koppla in värmegrejjen..


Ludde fick sova middga idag..jag pallar bara inte idag och han somnade gott där inne så det var väl bra det..Så båda pojkarna sover jusst nu..

Frida skulle komma hit efter skolan så då får hon hjälpa mig lite .. leka med barnen osv..


måste nog ta in tvätten innan den blåser bort...

Av Malin - 3 september 2009 21:54

Var nyss och kikade till barnen innan jag själv kröp ner under täcket och det är så sjukt vilken kärlke man har till dom. Kan stå i timmar och kolla på deras vackra ansikten. Man värms i hela kroppen när man ser sina egna barn, som man själv har skapat.

Otroligt mäktig kärlek som inget kan övervinna!


Är riktigt skit trött ikväll och har en heemsk mensvärk,igen! Fan tyckte nyss jag hade det men nu är det dags igen..måste alltså betyda att det nu gått en månad till utan att mvc har kontktas angående pstav eller liknande.


Dagen har förövrigt sprungit iväg..Morgonen/förmiddagen besökte vi Mickis, busen Lucas (som fått smak på att rymma) och wilma. Följde dom ner till bvc för att  boka tid till Fabian. Vidare till lekparken ngn timme innan det var dags för hemfärd och laga lunch. P och A käkade lunch med oss sedan en promenad igen ner mot skolvägen och hem igen. väl hemma efetr en promenix var klockan redan 15.30 och kvällsbestyren med middag osv påbörjades.. sen sa det bara svich och hela kvällen är förbi...

Har sökt ett nytt jobb idag och imorgon ska ansökan om dagisplats fixas.


Shit pomfritt..Blåser storm och då menar jag storm ute nu och regnet öser ner.. Höst höst höst !

Vill på tal om höst till ikea inom snar framtid för att införskaffa massa ljus och få lite höstkänsla i hemmet.


Helgen känns fullbokad även fast jag inte ska göra ngt..däremot har ted massa saker denna helg..Imorgon vara flytthjälp direkt efter jobbet och lär väl bli ett antal timmar.. lördag / söndag fixa båten och sedan fotbollsmatch. Och så var det måndag igen...

 Fast längtar faktist till måndag, så himöa skönt att kyrkis drar igång då igen..nöjda barn och nöjd mamma.. Och lekparken börjar bli uttjatad , iaf för min del..barnen tycker det ju är skitkul varenda dag och vi har nästan varit där varje dag de senaste månaderna ..


Får väl avsluta med att säga att jag avr ute och sprang igår igen..

1 gång till denna vecka vill jag ta mig tid till. 3 ggr/ vecka känns lagom..

Av Malin - 3 september 2009 06:56

Jag tävlar om ett "Ride in Style" paket på barnshoppingbloggen, i samarbete med Elodie details! Tävla här du med :)

Av Malin - 2 september 2009 19:09

Puuh jag är helt slut jusst nu..skulle nog kunna somna på 2 sekunder men inte än..ludwig är fortfarande vaken inne i sin säng så får vänta en stund till.


Fick besök av Emelie och Iris , Ida, Pernilla och Amalia imorse.. Trevligt med besök och få fördriva bort några timmar av dagen. Jag och P skulle ta sällskap till affären när Ted ringer och säger att han drar och fiskar direkt efter jobbet..Senare när vi träffar Pernillas karl inne på hemköp säger han att han skulle jobba över för att sedan direkt åka till träning.

Så vi bestämde oss för att käka lite tacos ihop..

Men som sagt puuh.. Ludde och Amalia har bråkat och lekt hela dagen och fabian hängt på så gott det går..Alla 3 var helt slut nu och även dom innan de gick..


Ikväll gick förresten Fabian  4 steg innan han ramlade..Så nu går det fort :)

Så himla mysigt, vill verkigen att han ska kunna gå i vinter..Mycket lättare då!


Näe måste kika lite bloggar och fb innan jag somnar sittandes i soffan..

Av Malin - 1 september 2009 08:02

Hör och häpna mina vänner , igår gick jag ner i källaren och tog fram mina löparskor för att sedan gå ut och springa slingan.. Sprang iofs bara ett varv men alltid ngt .. Första 500 meterna trodde jag att jag skulle dö..De blev stopp i halsen och kändes som luften varken kom in eller ut ..Men bena kändes lätta och efter de där 500 meterna så gick det galant..Skulle absolut ha orkat springa ett varv till men kände att jag först ville springa 1 varv för att se hur knät reagera på det coh måste säga att jag inte känner ngt alls i knät idag! underbart..


Ska verkligen försöka komma ut nu ngr ggr i veckan .. Vet ju att jag mår mkt bättre när jag rör på mig.. De gäller bara att få ut latmasken ur arslet i mellan åt.


Barnen har fått en ny rutin sedan dom sov borta i helgen.. De har fått för sig att det är dags att gå upp kl 5.15 och nu när man stiger upp då är det ju svart som natten fortfarande..

Jag måste erkänna att jag dom sista veckorna längtat efter hösten men jag avr nog inte beredd på mörkret som faktist kommer med hösten..De senaste dagarna har jag avrit trött allt jämt.. Dags att proppa i sig massa vitaminer nu kanske för att hålla sig pigg och förhoppningsvis slippa en massa sjukdomar.

Såg på ngn sida på nätet att man kunde köpa tuggtabletter med vitaminer till barn mellan 1-12 år..Funderar starkt på att köpa en burk till kidsen.



Har noll aning om vad som ska ske idag..Nu har jag en än gång fått för mig att hålla ludde borta från blöjor så nu när han går utan blöja vill jag inte gå iväg alltför långt eftersom han själv än så länge inte säger till..


Av Malin - 31 augusti 2009 07:18

Av Malin - 31 augusti 2009 06:53

Okej, nu var lördagen och dess festligheter förbi..Riktigt roligt första 2 timmarna men sen trivdes jag inte för 5 öre.. Det var ca 50 personer i ålder 30- 60 år..Detta var alltså 50 person som blivit inbjudna och kände dom. En  hel drös kände ju varandra också eller iaf ett par stycken. Jag kände ingen.. Så när allt minglande och det ytliga var sagt så blev det bara jobbigt.. Försökte mingla runt och prata med folk men det är inte så lätt när man inte har något att prata om.. Folk stog med sina vänner och prata om sitt och det dom har gemensamt och en annan stod på ett hörn log och försökte komma in i konversationen..

Ted har ju nada problem att gå å prata med folk men jag är väldigt  blyg när det blir nya männsikor osv..

I slutet satt jag i soffan och pratade med en 9 årig tjej som helst av allt bara ville hem och sova..

Blev ganska tidig hemgång men det var perfekt ..Åkte hem .bädda ner oss i sängen och kika på tv och bara mös av att få vara tillsammans.


Igår käkade vi lite mat tillsammans med mamma innan vi drog iväg på fotboll.. Först var vi och kollade i västerljung och sedan direkt vidare till trosa för att kolla på den matchen.  En riktigt mysig söndag med fotboll för hela slanten.. Och det bästa med allt var ju att ted skicka iväg mig på morgonen och när vi kom hem var hela huset städat så då slipper man tänka på det idag..


Idag blir det en tripp till safiren för att kolla om det har ngt vettigt på barnklädesförsäljningen.. Sen blir det nog en tripp till lekparken när man ändå är där..



Skapa flashcards