MTL

Direktlänk till inlägg 11 april 2010

åhh

Av Malin - 11 april 2010 18:42

Jusst nu känns det sådär.. Hur mkt jag försöker att intala mig själv att du är en vuxen männsika och du har gjort detta val själv..Så snurrar tankar å funderingar hela tiden.

Det går så mkt energi åt det så jag känner mig ständigt trött å Ted sa till och med härom dagen" Malin, varför ler du aldrig för?"  Det fick mig verkligen att inse att vad du gör får nte ta så mkt energi av mig så jag inte orkar vara glad å lycklig med min familj.

 Fan , vuxna människa vad håller du på med egentligen!!

Men värst är ändå alla blickar å alla dessa männsikor som dömer å drar alla över samma sträck bara för man hr samma efetrnamn..


Å vill bara sticka huvudet under sanden..

 
ANNONS
 
Ida

Ida

11 april 2010 19:23

Men hjärtat då!! Du vet var jag finns om du vill skrika av dig!! Vill du att jag kommer över imorgon?

http://idlur.blogg.se

 
Sofija

Sofija

12 april 2010 14:38

Jag förstår att det måste vara tufft att gå igenom men glöm inte att det inte har något med dig att göra!
Ni mår dela efternamn men ni delar inte beslut och val.
Försök att inte lägga så mycket energi på det även om jag förstår att det måste vara svårt!!
Lägg din energi på dina fina barn och sambo:)
Kram på dig!

http://justflippacoin.blogg.se

 
Ingen bild

ine

13 april 2010 22:20

åh va ledsen ja blir när ja läser ditt senaste... vet ju inte exakt va du syftar på men..de låter jobbigt och ledsamt! bry dej iaf inte om blickarna :) kram kram till dej!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin - 6 mars 2010 07:42

VINN SVERIGES STÖRSTA BARN GOODIEBAG VÄRDE 40 000:- ”Jag är med och tävlar om Sveriges största barn goodiebagvärde över 40 000:- på Muppsan´s blogg!!En massa extra vinster kommer det oxå att bli, så tachansen du med” HÄR ÄR VAD NI KA...

Av Malin - 6 mars 2010 07:25

Usch, jag är så less. Nu är det 3dje gången på ca 1 månad som barnen är magsjuka. Får dåligt samvete över att jag inte är på jobbet nu när man precis börjat jobba å vi har massa bollar i luften som får skjutas upp för att man vabbar titt som tätt...

Av Malin - 27 februari 2010 07:35

Imorgon är det våran 5 års dag så idag ska vi gå på bio och äta gott. Okej storhandla ska vi göra på en gång också när vi har barnen hos mamma, men det an väl vara romantiskt det med? =)   Igår var Ted hemma och vabbade då de ringde från dagis å ...

Av Malin - 20 februari 2010 07:56

Jag har nu efter närmare 3 års mammaledighet kommit igång och jobba igen. Å vad jag älskar det! Många tror och tycker att vara mammaledig är värsta lyxen i jämförelse med att jobba, men jag håller inte med! Att lämna barnen till dagis där dom får lek...

Av Malin - 14 februari 2010 08:31

                     Fabian är inte den lättaste att fånga på kort, det lilla yrvädret :) Därav mest kort på storfisen.   Jag älskar att jobba igen, så himla skoj. Visst det är mkt som sker på kort tid och jag känner av spänningshuvud...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MTL med Blogkeen
Följ MTL med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se