MTL

Direktlänk till inlägg 27 februari 2010

5 år

Av Malin - 27 februari 2010 07:35

Imorgon är det våran 5 års dag så idag ska vi gå på bio och äta gott. Okej storhandla ska vi göra på en gång också när vi har barnen hos mamma, men det an väl vara romantiskt det med? =)


Igår var Ted hemma och vabbade då de ringde från dagis å sa att Fabian hade kräkts. Ohhh nej var första tanken, magsjuka igen? -under gårdagen hade han diarre' en gång men sen när jag kom hem från jobbet käkade han var pigg o bajsat inget under dagen. Idag har detvarit normal bajs igen så hoppas det bara var något kortvarigt.


Började morgonen dock med att stortjuta till ditt blogg inlägg. Du ska veta att alla här hemma tänker på dig T och tycker det som hänt är skittråkigt rent ut sagt.

 
ANNONS
 
Ingen bild

T

27 februari 2010 10:58

..

 
N I L M A

N I L M A

6 mars 2010 01:26

hoppas ni hade en mysig kväll och grattis till er :)

http://www.nilma.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin - 11 april 2010 18:42

Jusst nu känns det sådär.. Hur mkt jag försöker att intala mig själv att du är en vuxen männsika och du har gjort detta val själv..Så snurrar tankar å funderingar hela tiden. Det går så mkt energi åt det så jag känner mig ständigt trött å Ted sa ti...

Av Malin - 6 mars 2010 07:42

VINN SVERIGES STÖRSTA BARN GOODIEBAG VÄRDE 40 000:- ”Jag är med och tävlar om Sveriges största barn goodiebagvärde över 40 000:- på Muppsan´s blogg!!En massa extra vinster kommer det oxå att bli, så tachansen du med” HÄR ÄR VAD NI KA...

Av Malin - 6 mars 2010 07:25

Usch, jag är så less. Nu är det 3dje gången på ca 1 månad som barnen är magsjuka. Får dåligt samvete över att jag inte är på jobbet nu när man precis börjat jobba å vi har massa bollar i luften som får skjutas upp för att man vabbar titt som tätt...

Av Malin - 20 februari 2010 07:56

Jag har nu efter närmare 3 års mammaledighet kommit igång och jobba igen. Å vad jag älskar det! Många tror och tycker att vara mammaledig är värsta lyxen i jämförelse med att jobba, men jag håller inte med! Att lämna barnen till dagis där dom får lek...

Av Malin - 14 februari 2010 08:31

                     Fabian är inte den lättaste att fånga på kort, det lilla yrvädret :) Därav mest kort på storfisen.   Jag älskar att jobba igen, så himla skoj. Visst det är mkt som sker på kort tid och jag känner av spänningshuvud...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se