MTL

Direktlänk till inlägg 20 februari 2010

HP compaq mini 311c

Av Malin - 20 februari 2010 07:56

Jag har nu efter närmare 3 års mammaledighet kommit igång och jobba igen. Å vad jag älskar det! Många tror och tycker att vara mammaledig är värsta lyxen i jämförelse med att jobba, men jag håller inte med! Att lämna barnen till dagis där dom får leka och ha full sysselsättning om dagarna samtidigt som vi tjänar pengar. Det leder ju till att hela familjen kan hitta på roligare saker ihop på helgerna utan att vända på varje krona flera ggr om.

Kruxet är ju det att när barnen väl somnat på kvällen och alla måsten är gjorda börjar ampen om vem som ska sitta på datorn mellan mig och min sambo. Man hinner inte kolla allas uppdateringar eller uppdatera sin egen blogg på samma sätt som förrut.

Därför tävlar jag nu om en ny dator hos Kenza som arrangerar tävlingen i samarbete med Telia.


Är du också i behov av en ny dator. tävla här: http://kenzas.se/2010/02/17/tavling-med-telia-vinn-barbar-dator-mobilt-bredband/#comments


 
ANNONS
 
Ingen bild

anonym

21 februari 2010 17:12

blondinbella har samma tävling, ett litet tips bara :)

 
Tant Ulrika

Tant Ulrika

22 februari 2010 14:00

Håller med dig..det är ingen "värsta-lyxen-grejen" att vara mammaledig. Visst, det är mysigt, härligt o allt det där men efter att man varit ledig i minst ett år..då är det ändå skönt att återvända till jobbet. Både för den sociala delen OCH för ekonomin :)

Kram

Ps! Vill oxå tipsa dig som tävlat hos mig tidigare att jag nu startat en ny kulig en..

http://uj76.blogspot.com/2010/02/tant-lottar-ut-ett-egendesignat-vaggord.html

..med chans att vinna ett egendesignat väggord :) Ds

http://uj76.blogspot.com

 
Heyli

Heyli

26 februari 2010 23:43

tusen tack för att du röstade, du är nu med i min tävling :)

http://heyli.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin - 11 april 2010 18:42

Jusst nu känns det sådär.. Hur mkt jag försöker att intala mig själv att du är en vuxen männsika och du har gjort detta val själv..Så snurrar tankar å funderingar hela tiden. Det går så mkt energi åt det så jag känner mig ständigt trött å Ted sa ti...

Av Malin - 6 mars 2010 07:42

VINN SVERIGES STÖRSTA BARN GOODIEBAG VÄRDE 40 000:- ”Jag är med och tävlar om Sveriges största barn goodiebagvärde över 40 000:- på Muppsan´s blogg!!En massa extra vinster kommer det oxå att bli, så tachansen du med” HÄR ÄR VAD NI KA...

Av Malin - 6 mars 2010 07:25

Usch, jag är så less. Nu är det 3dje gången på ca 1 månad som barnen är magsjuka. Får dåligt samvete över att jag inte är på jobbet nu när man precis börjat jobba å vi har massa bollar i luften som får skjutas upp för att man vabbar titt som tätt...

Av Malin - 27 februari 2010 07:35

Imorgon är det våran 5 års dag så idag ska vi gå på bio och äta gott. Okej storhandla ska vi göra på en gång också när vi har barnen hos mamma, men det an väl vara romantiskt det med? =)   Igår var Ted hemma och vabbade då de ringde från dagis å ...

Av Malin - 14 februari 2010 08:31

                     Fabian är inte den lättaste att fånga på kort, det lilla yrvädret :) Därav mest kort på storfisen.   Jag älskar att jobba igen, så himla skoj. Visst det är mkt som sker på kort tid och jag känner av spänningshuvud...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se