MTL

Direktlänk till inlägg 14 februari 2010

Lite uppdatering

Av Malin - 14 februari 2010 08:31

                  


Fabian är inte den lättaste att fånga på kort, det lilla yrvädret :) Därav mest kort på storfisen.


Jag älskar att jobba igen, så himla skoj. Visst det är mkt som sker på kort tid och jag känner av spänningshuvudvärk varje dag. Men tillslut kommer man in i detta med. Ludwig är mindre sugen på dagis förtillfället och det är mkt ledsna miner, men jag vet att när han väl får rutin på detta kommer han att älska det. Fabian sympatigråter lite med Ludde men sen är han igång och leker som vanligt.


Denna helg började mindre härligt då vi åkte på magsjuka. Eller ja fabian och ludde. Fabian spydde 5-6 ggr i fredags men sen har det itne varit ngt mer och Ludwig en gång i fredags men sen var han som vanligt direkt efetr den spyan så vet inte om det var nå riktig magsjuka som han hade. Jag och Ted trodde vi skulle klara oss fint men inatt var Ted uppe å spydde..Får se hur han mår när han vaknar. Men jag känner mig pigg så hoppas jag slipper.


Ja annars händer det itne så mkt. Vi pusslar ihop vardagen så gott det går med dagis,jobb,träningar och det vardagliga i hemmet.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sara

14 februari 2010 10:22

Skönt att få se lite liv i din blogg igen, har saknat den läsningen!! Vi undrar oxå vad de var för konstig "magsjuka" Alicia var pigg dagen efter, drack och åt som vanligt och fick behålla det.. Så vi alla kom iväg på begravningen som tänkt!
Puss.

 
Ida

Ida

14 februari 2010 15:13

William blev också magsjuk, torsdags natt. Spydde 5 ggr men hur pigg som helst efter det! Reagerade också på att det var en annorlunda magsjuka, men det är väl bara å va "tacksam" Jag blev dålig men spydde aldrig, så nu återstår det att se hur det går inatt, hoppas ingen av oss spyr! Urk!

http://idlur.blogg.se

 
Tant Ulrika

Tant Ulrika

16 februari 2010 12:58

Välkommen tibax..hoppas du stannar :)

Kram

http://uj76.blogspot.com

 
sofija

sofija

16 februari 2010 21:27

Sötnosarna!:)

http://justflippacoin.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin - 11 april 2010 18:42

Jusst nu känns det sådär.. Hur mkt jag försöker att intala mig själv att du är en vuxen männsika och du har gjort detta val själv..Så snurrar tankar å funderingar hela tiden. Det går så mkt energi åt det så jag känner mig ständigt trött å Ted sa ti...

Av Malin - 6 mars 2010 07:42

VINN SVERIGES STÖRSTA BARN GOODIEBAG VÄRDE 40 000:- ”Jag är med och tävlar om Sveriges största barn goodiebagvärde över 40 000:- på Muppsan´s blogg!!En massa extra vinster kommer det oxå att bli, så tachansen du med” HÄR ÄR VAD NI KA...

Av Malin - 6 mars 2010 07:25

Usch, jag är så less. Nu är det 3dje gången på ca 1 månad som barnen är magsjuka. Får dåligt samvete över att jag inte är på jobbet nu när man precis börjat jobba å vi har massa bollar i luften som får skjutas upp för att man vabbar titt som tätt...

Av Malin - 27 februari 2010 07:35

Imorgon är det våran 5 års dag så idag ska vi gå på bio och äta gott. Okej storhandla ska vi göra på en gång också när vi har barnen hos mamma, men det an väl vara romantiskt det med? =)   Igår var Ted hemma och vabbade då de ringde från dagis å ...

Av Malin - 20 februari 2010 07:56

Jag har nu efter närmare 3 års mammaledighet kommit igång och jobba igen. Å vad jag älskar det! Många tror och tycker att vara mammaledig är värsta lyxen i jämförelse med att jobba, men jag håller inte med! Att lämna barnen till dagis där dom får lek...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se