MTL

Direktlänk till inlägg 2 januari 2010

Rubrik saknas

Av Malin - 2 januari 2010 17:05

Jul och nyår har passerat och vi är helt plötsligt inne i år 2010. julen spenderades nere i Oskarshamn. mysigt att alla kan vara samlade samtidigt men när vi åkte hem på söndagen efter jul kändes det riktigt skönt att komma hem igen till sitt eget. Hoppas att vi alla kan samlas på samma vis om 2 år på julen igen.


Nyår firade vi hos Surre , Catrine och Nellie.även Johanna, Diego och Melody var med. Familjen Bäck/Larsson saknades men vi håller tummarna om att de är med nästa år istället. Det var riktigt trevligt, med spel och god mat. Dock var både jag och Ine dunder förkyld så det skippar vi gärna nästa år:)


Det är fortfarande riktigt kallt ute men med massa lager kläder spenderad jag och barnen ngr timmar ute med pulkaåkning idag. Mysigt när solen kikar fram..Men för att klaga lite så hoppas jag på lite mildare. Runt -1 känns väl lite mer lagom? 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin - 11 april 2010 18:42

Jusst nu känns det sådär.. Hur mkt jag försöker att intala mig själv att du är en vuxen männsika och du har gjort detta val själv..Så snurrar tankar å funderingar hela tiden. Det går så mkt energi åt det så jag känner mig ständigt trött å Ted sa ti...

Av Malin - 6 mars 2010 07:42

VINN SVERIGES STÖRSTA BARN GOODIEBAG VÄRDE 40 000:- ”Jag är med och tävlar om Sveriges största barn goodiebagvärde över 40 000:- på Muppsan´s blogg!!En massa extra vinster kommer det oxå att bli, så tachansen du med” HÄR ÄR VAD NI KA...

Av Malin - 6 mars 2010 07:25

Usch, jag är så less. Nu är det 3dje gången på ca 1 månad som barnen är magsjuka. Får dåligt samvete över att jag inte är på jobbet nu när man precis börjat jobba å vi har massa bollar i luften som får skjutas upp för att man vabbar titt som tätt...

Av Malin - 27 februari 2010 07:35

Imorgon är det våran 5 års dag så idag ska vi gå på bio och äta gott. Okej storhandla ska vi göra på en gång också när vi har barnen hos mamma, men det an väl vara romantiskt det med? =)   Igår var Ted hemma och vabbade då de ringde från dagis å ...

Av Malin - 20 februari 2010 07:56

Jag har nu efter närmare 3 års mammaledighet kommit igång och jobba igen. Å vad jag älskar det! Många tror och tycker att vara mammaledig är värsta lyxen i jämförelse med att jobba, men jag håller inte med! Att lämna barnen till dagis där dom får lek...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se