MTL

Direktlänk till inlägg 18 december 2009

HP mini laptop

Av Malin - 18 december 2009 07:05

Ja är med och tävlar hos Mogis.se där man nu har chansen att vinna TVÅ fantastiska HP Mini laptops designade utav Studio Tord Boontje.

Det är alltså 2 vinnare i denna tävling och du hittar den här: http://mogis.se/mogis-julkalender-3/.


Nu när man är mammaledig går man som i en bubbla , man kör på sina vardagsrutiner och hänger inte med så mycket om vad som sker i omvärlden.

Vännerna hinner man inte längre träffa lika ofta och den kontakt man har är ofta genom datorn. Och det är där jag får en härlig uppdatering av bilder och senaste händelserna i byn :)


Barnens farföräldrar och syskon bor en bit bort och har därför inte möjlighet att träffa barnen så pass ofta som både dom och vi önskar. Genom att enkelt skicka ut ett mejl eller lägga ut bilder på internet kan dom enkelt följa med barnens utveckling och se hur deras prinsar förändras för varje vecka som går.


Vår dator vi har nu börjar ha gjort sitt och stänger av sig självt titt som tätt.


En HP mini dator designad utav Studio Tord Boontje skulle göra vår jul perfekt:)

 
ANNONS
 
Jenny

Jenny

2 januari 2010 20:15

Känner igen mig i det där att man går runt i sin egen bubbla som mammaledig, mysigt samtidigt som det känns som om man blir lite tom i huvudet för ett tag.

God fortsättning på det nya året! Kram Jenny

http://jennyn.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin - 11 april 2010 18:42

Jusst nu känns det sådär.. Hur mkt jag försöker att intala mig själv att du är en vuxen männsika och du har gjort detta val själv..Så snurrar tankar å funderingar hela tiden. Det går så mkt energi åt det så jag känner mig ständigt trött å Ted sa ti...

Av Malin - 6 mars 2010 07:42

VINN SVERIGES STÖRSTA BARN GOODIEBAG VÄRDE 40 000:- ”Jag är med och tävlar om Sveriges största barn goodiebagvärde över 40 000:- på Muppsan´s blogg!!En massa extra vinster kommer det oxå att bli, så tachansen du med” HÄR ÄR VAD NI KA...

Av Malin - 6 mars 2010 07:25

Usch, jag är så less. Nu är det 3dje gången på ca 1 månad som barnen är magsjuka. Får dåligt samvete över att jag inte är på jobbet nu när man precis börjat jobba å vi har massa bollar i luften som får skjutas upp för att man vabbar titt som tätt...

Av Malin - 27 februari 2010 07:35

Imorgon är det våran 5 års dag så idag ska vi gå på bio och äta gott. Okej storhandla ska vi göra på en gång också när vi har barnen hos mamma, men det an väl vara romantiskt det med? =)   Igår var Ted hemma och vabbade då de ringde från dagis å ...

Av Malin - 20 februari 2010 07:56

Jag har nu efter närmare 3 års mammaledighet kommit igång och jobba igen. Å vad jag älskar det! Många tror och tycker att vara mammaledig är värsta lyxen i jämförelse med att jobba, men jag håller inte med! Att lämna barnen till dagis där dom får lek...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se