MTL

Direktlänk till inlägg 25 oktober 2009

sov

Av Malin - 25 oktober 2009 05:00

Klockan står nu på 5, omställd tid.. Jag har varit vaken sedan 3.30 när Ted kom hem. Ludwig vaknade till då och sedan vaknade fabian straxt efter det och hade bajsat..sedan var det igång och barnen vakna.

I vanliga fall hade det varit en skit morgon att barnen vaknar 5..men idag vart det en hemsk morgon eftersom klockan ställs tillbaka en timme..4 är faktist inte okej!

Inte ett enda abrnpogram på tv heller..starta kl 6..så bilar filmen går varm..

Varför ska vi föresten hålla på å ställa om klockan hela tiden? Kan man bara inte skita i det..lika väl som man lär kroppen att vakna en timme tidigare elelr senare kan man väl vänja den att vara upppe när det är mörkar och sova när det är ljusare?

 
ANNONS
 
Ulrika

Ulrika

27 oktober 2009 10:47

Ny tävling hos Tant:

http://uj76.blogspot.com/2009/10/tant-lottar-ut-ett-presentkort-vart_27.html

Med chans att vinna presentkort från en finfin barnbutik :)

http://uj76.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin - 11 april 2010 18:42

Jusst nu känns det sådär.. Hur mkt jag försöker att intala mig själv att du är en vuxen männsika och du har gjort detta val själv..Så snurrar tankar å funderingar hela tiden. Det går så mkt energi åt det så jag känner mig ständigt trött å Ted sa ti...

Av Malin - 6 mars 2010 07:42

VINN SVERIGES STÖRSTA BARN GOODIEBAG VÄRDE 40 000:- ”Jag är med och tävlar om Sveriges största barn goodiebagvärde över 40 000:- på Muppsan´s blogg!!En massa extra vinster kommer det oxå att bli, så tachansen du med” HÄR ÄR VAD NI KA...

Av Malin - 6 mars 2010 07:25

Usch, jag är så less. Nu är det 3dje gången på ca 1 månad som barnen är magsjuka. Får dåligt samvete över att jag inte är på jobbet nu när man precis börjat jobba å vi har massa bollar i luften som får skjutas upp för att man vabbar titt som tätt...

Av Malin - 27 februari 2010 07:35

Imorgon är det våran 5 års dag så idag ska vi gå på bio och äta gott. Okej storhandla ska vi göra på en gång också när vi har barnen hos mamma, men det an väl vara romantiskt det med? =)   Igår var Ted hemma och vabbade då de ringde från dagis å ...

Av Malin - 20 februari 2010 07:56

Jag har nu efter närmare 3 års mammaledighet kommit igång och jobba igen. Å vad jag älskar det! Många tror och tycker att vara mammaledig är värsta lyxen i jämförelse med att jobba, men jag håller inte med! Att lämna barnen till dagis där dom får lek...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se