MTL

Direktlänk till inlägg 24 oktober 2009

Puuuhh

Av Malin - 24 oktober 2009 20:23

Jag är totalt slut, helt färdig som mamma för denna dag.


Älsklingen har haft innebandy match och sen iväg och ha grabbkväll..SÅ jag släpade med mig barnen till innebandyn och sedan vidare på 90 års kalas. ( 45+ 45 ). Bjöds på underbart god middag!

MEN shit va påfrestande det är att vara iväg sådär själv med barnen, massa folk och trötta barn. Plus på att Fabian blev jätte gasig i magen när jag bytte till 1 års vällingen så han har varit kinkig hela tiden..

Inte för att dömma andras barn..MEN ..det blir inte lättare när Ludwig hela tiden dras till den vildaste ungen och ska försöka göra samma rackartyg som han hela tiden..Saker han aldrig skulle komma på själv..och det värsta av allt är ju att jag vet att en del kommer sitta kvar..För varje gång man träffat dom så har L tagit efter ngt mindre önskvärt. OKEJ, jag dömmer nog men inte barnet utan föräldrarna som aldrig sätter gränser eller berättar vad som är rätt och fel.

i vilket fall som helst sover barnen gott nu och lägger jag mig ner så kommer jag också slockna på stört!


Imorgon är det söndag igen och det ska storhandlas och sen får vi se om vi hinner med hoppis och skuttis också..Vore skoj, tror verkligen Ludwig skulle tycka om det..

Var tal om att vi kanske skulle på 2 års kalas också..men får se om vi hinner..Jag vill ju iväg på danspasset kl 18.30 också..mkt är det som ska göras...


idag har det inhandlats ltie mer julklappar igen..jag är sååå stolt över mig själv att jag redan är igång..Och vi har faktist köpt 7 julklappar redan.. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin - 11 april 2010 18:42

Jusst nu känns det sådär.. Hur mkt jag försöker att intala mig själv att du är en vuxen männsika och du har gjort detta val själv..Så snurrar tankar å funderingar hela tiden. Det går så mkt energi åt det så jag känner mig ständigt trött å Ted sa ti...

Av Malin - 6 mars 2010 07:42

VINN SVERIGES STÖRSTA BARN GOODIEBAG VÄRDE 40 000:- ”Jag är med och tävlar om Sveriges största barn goodiebagvärde över 40 000:- på Muppsan´s blogg!!En massa extra vinster kommer det oxå att bli, så tachansen du med” HÄR ÄR VAD NI KA...

Av Malin - 6 mars 2010 07:25

Usch, jag är så less. Nu är det 3dje gången på ca 1 månad som barnen är magsjuka. Får dåligt samvete över att jag inte är på jobbet nu när man precis börjat jobba å vi har massa bollar i luften som får skjutas upp för att man vabbar titt som tätt...

Av Malin - 27 februari 2010 07:35

Imorgon är det våran 5 års dag så idag ska vi gå på bio och äta gott. Okej storhandla ska vi göra på en gång också när vi har barnen hos mamma, men det an väl vara romantiskt det med? =)   Igår var Ted hemma och vabbade då de ringde från dagis å ...

Av Malin - 20 februari 2010 07:56

Jag har nu efter närmare 3 års mammaledighet kommit igång och jobba igen. Å vad jag älskar det! Många tror och tycker att vara mammaledig är värsta lyxen i jämförelse med att jobba, men jag håller inte med! Att lämna barnen till dagis där dom får lek...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se