MTL

Direktlänk till inlägg 4 september 2009

mamma mia..

Av Malin - 4 september 2009 20:51

Det brakar åt skogen för min del jusst nu..börjar dagarna med att äta rätt , dricka mkt osv..lunchen blir åt skogen och middagen blir dag för dag..

Ikväll tycker jag synd om mig själv  jag är sjuk, ludde började spy i eftermiddag (piggnade till igen efter någon timme ) och barnen blir ju uttråkade av att vara inne en hel dag.. Och självklart skulle ju Ted hjälpa jimpa att flytta idag efter jobbet..

Bad han köpa med en sallad till mig så jag fick ngt att äta..innan han hade hunnit handla hade jag fått för mig att jag skulle ha godis också..snäll som han är köper han ju det. Men nu får man ångest istället..

Varför kan jag bara inte hålla upp som jag gjorde några månader förrut?

Måste skärpa till mig nu annars kommer jag snart ha lagt på mig alla kilon igen..

Så nu framöver kommer jag skriva här på bloggen varje dag vad som ätits under dagen..Absolut inte den roligaste läsningen för er men tror det komemr hjälpa mig en del på vägen..


Nu börjar mamma mia..har ju inte sett den innan..

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin - 11 april 2010 18:42

Jusst nu känns det sådär.. Hur mkt jag försöker att intala mig själv att du är en vuxen männsika och du har gjort detta val själv..Så snurrar tankar å funderingar hela tiden. Det går så mkt energi åt det så jag känner mig ständigt trött å Ted sa ti...

Av Malin - 6 mars 2010 07:42

VINN SVERIGES STÖRSTA BARN GOODIEBAG VÄRDE 40 000:- ”Jag är med och tävlar om Sveriges största barn goodiebagvärde över 40 000:- på Muppsan´s blogg!!En massa extra vinster kommer det oxå att bli, så tachansen du med” HÄR ÄR VAD NI KA...

Av Malin - 6 mars 2010 07:25

Usch, jag är så less. Nu är det 3dje gången på ca 1 månad som barnen är magsjuka. Får dåligt samvete över att jag inte är på jobbet nu när man precis börjat jobba å vi har massa bollar i luften som får skjutas upp för att man vabbar titt som tätt...

Av Malin - 27 februari 2010 07:35

Imorgon är det våran 5 års dag så idag ska vi gå på bio och äta gott. Okej storhandla ska vi göra på en gång också när vi har barnen hos mamma, men det an väl vara romantiskt det med? =)   Igår var Ted hemma och vabbade då de ringde från dagis å ...

Av Malin - 20 februari 2010 07:56

Jag har nu efter närmare 3 års mammaledighet kommit igång och jobba igen. Å vad jag älskar det! Många tror och tycker att vara mammaledig är värsta lyxen i jämförelse med att jobba, men jag håller inte med! Att lämna barnen till dagis där dom får lek...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se