MTL

Direktlänk till inlägg 3 september 2009

Barnen

Av Malin - 3 september 2009 21:54

Var nyss och kikade till barnen innan jag själv kröp ner under täcket och det är så sjukt vilken kärlke man har till dom. Kan stå i timmar och kolla på deras vackra ansikten. Man värms i hela kroppen när man ser sina egna barn, som man själv har skapat.

Otroligt mäktig kärlek som inget kan övervinna!


Är riktigt skit trött ikväll och har en heemsk mensvärk,igen! Fan tyckte nyss jag hade det men nu är det dags igen..måste alltså betyda att det nu gått en månad till utan att mvc har kontktas angående pstav eller liknande.


Dagen har förövrigt sprungit iväg..Morgonen/förmiddagen besökte vi Mickis, busen Lucas (som fått smak på att rymma) och wilma. Följde dom ner till bvc för att  boka tid till Fabian. Vidare till lekparken ngn timme innan det var dags för hemfärd och laga lunch. P och A käkade lunch med oss sedan en promenad igen ner mot skolvägen och hem igen. väl hemma efetr en promenix var klockan redan 15.30 och kvällsbestyren med middag osv påbörjades.. sen sa det bara svich och hela kvällen är förbi...

Har sökt ett nytt jobb idag och imorgon ska ansökan om dagisplats fixas.


Shit pomfritt..Blåser storm och då menar jag storm ute nu och regnet öser ner.. Höst höst höst !

Vill på tal om höst till ikea inom snar framtid för att införskaffa massa ljus och få lite höstkänsla i hemmet.


Helgen känns fullbokad även fast jag inte ska göra ngt..däremot har ted massa saker denna helg..Imorgon vara flytthjälp direkt efter jobbet och lär väl bli ett antal timmar.. lördag / söndag fixa båten och sedan fotbollsmatch. Och så var det måndag igen...

 Fast längtar faktist till måndag, så himöa skönt att kyrkis drar igång då igen..nöjda barn och nöjd mamma.. Och lekparken börjar bli uttjatad , iaf för min del..barnen tycker det ju är skitkul varenda dag och vi har nästan varit där varje dag de senaste månaderna ..


Får väl avsluta med att säga att jag avr ute och sprang igår igen..

1 gång till denna vecka vill jag ta mig tid till. 3 ggr/ vecka känns lagom..

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin - 11 april 2010 18:42

Jusst nu känns det sådär.. Hur mkt jag försöker att intala mig själv att du är en vuxen männsika och du har gjort detta val själv..Så snurrar tankar å funderingar hela tiden. Det går så mkt energi åt det så jag känner mig ständigt trött å Ted sa ti...

Av Malin - 6 mars 2010 07:42

VINN SVERIGES STÖRSTA BARN GOODIEBAG VÄRDE 40 000:- ”Jag är med och tävlar om Sveriges största barn goodiebagvärde över 40 000:- på Muppsan´s blogg!!En massa extra vinster kommer det oxå att bli, så tachansen du med” HÄR ÄR VAD NI KA...

Av Malin - 6 mars 2010 07:25

Usch, jag är så less. Nu är det 3dje gången på ca 1 månad som barnen är magsjuka. Får dåligt samvete över att jag inte är på jobbet nu när man precis börjat jobba å vi har massa bollar i luften som får skjutas upp för att man vabbar titt som tätt...

Av Malin - 27 februari 2010 07:35

Imorgon är det våran 5 års dag så idag ska vi gå på bio och äta gott. Okej storhandla ska vi göra på en gång också när vi har barnen hos mamma, men det an väl vara romantiskt det med? =)   Igår var Ted hemma och vabbade då de ringde från dagis å ...

Av Malin - 20 februari 2010 07:56

Jag har nu efter närmare 3 års mammaledighet kommit igång och jobba igen. Å vad jag älskar det! Många tror och tycker att vara mammaledig är värsta lyxen i jämförelse med att jobba, men jag håller inte med! Att lämna barnen till dagis där dom får lek...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se