MTL

Alla inlägg under augusti 2009

Av Malin - 5 augusti 2009 07:47

Gårdagen spenderades först på skärholmen i jakt efter en present till mig, jag hade kikat in ett par jeans som jag ville ha men när vi kom dit var dom slut men en ny modell hade kommit in..Riktigt snygga dom med! Ledde förfullt i högarna efter 32/32 min storlek..men nupp inte ett enda par kvar..Fanns 30/32 och mamma tjata om att jag skulle prova dom, höll dom mot min midja och tänkte det går aldrig..jag kommer inte i ett par 30..Men efter mkt om och men gick jag in och drog på mig byxorna som faktist passade, och jag kan lova att jag blev sååå glad..har inte haft ett par i 30 sedan..humm..4 år tillbaka ? Men sedan beror det ju på märke till märke..har ett par i storlek 32 här hemma som bara inte vill komma över min härligt afrikanskt inspirerade bakdel. Men en dag min vänner ska det gå. Men det känns lite sisådär ändå för jag själv ser inte att det faktist går neråt..Magen är värst.. Men jag vet att det kanske inte är så lustigt då det inte var allt för länge sedan man avr gravid. Men har iaf börjat nu 100 sit ups varje dag..kanske kan det hjälpa lite?.. Ni behöver inte oroa er över att jag kommer få ngn viktnoja utan vill bara komma ner till min trivselvikt som ligger långt över andras trivselvikter!


efter skärholemn blev det iaf ett stopp på torekällberget, alldeles lagom att gå runt där och kolla på djuren. Ludwig är såklart rädd för allt och alla som låter lite..men kaninerna och höskullen var riktigt skoj. Men det blev såklart bättre och bättre..ett tag som han till och med själv och kollade på getterna som juckade och lät förfullt. Måste verkligen ha vart ngn parningsperiod nu för alla juckade med alla. Frida var så himla skön när hon drog ut kommentaren " mamma, dom frågar inte ens chans. De bara luktar i rumpan och sedan börjar dom jucka" :D Sötnöten!!

Fabian sov hela vistelsen där och en hel del i skärholmen också.

Höll förresten på att glömma min nya mobil i provhytten uppe på skhlm, kom på det en affär senare och sprang tillbaka och som tur var låg den kvar..puhh.


Men min tur var inte långvarig när vi var hemma small helt plötsligt ena däcket på vagnen och här står vi igen utan vagn...hopplöst. Köpte 2 slangar när vi var på biltema sist, mn tappade såklart lite smådelar när vi öppnade påsen och hittade dom inte igen så nu måste vi upp dit igen..men måste ju storhandla också så får väl ta det i samma veva.

Men det är så jobbigt när man inte har vagn..Antingen ska L gå och då kan det ta timmar innan man kommer ngnstans..eller så ska man ha F i bärselen och det är ganska tungt efter ett tag. Men men allt går. Måste ju ner och handla börd idag så får ta den tid det tar.


Imorgon ska Frida sova här, mamma ska på nå Ted Gärdestads grej på  antons krog..så då skickar vi ut ted i soffan, vilket han nog bara är glad över..För då kan han ju titta på tvn hur högt han vill hela natten lång, för det får han nämligen inte i sovrummet.jag har när det aset är på när jag ska sova!!


Nähe toan nu..har druckit 1,5 liter vatten nu så blåsen känns ganska full.

Av Malin - 3 augusti 2009 20:15

Solen sken och man kände värmen i luften redan tidigt på morgonen. Så vid 8.30 när barnen ätit frukost och morgonbajsat tog vi vagnen och gick en rask promenad. Kände redan då att solen brände på bra på ryggen. Underbart!


En tripp till lekparken efter promenaden och sedan in en snabbis på hulo, massa rea och allt 50 %.. Så köpte ngr tröjor och byxor till barnen och även ett sett kläder till kusinens molly. Har bara träffat henne en gång då hon var ngr veckor så ska bli spännande att se hur hon ser ut nu. Men iaf så slutade det väldigt billigt 2 tröjor, ett par mjukisar, tights och tunika och sedan ett 3 pack strumpr för 200 kr.

Så för er som har vägarna förbi är det helt klart värt en titt..


Lunchen blev överbliven tacos sen gårdagen och efter det vandrade vi upp till höjden för en fika och lek. Härligt att kunna sitta ute och fika i solen igen!


Barnen somnade skapligt och ted är i järna och golfar så lullar runt och njuter av tystheten. Okej sitter här också men måste ju ha koll på uppdateringen i allas bloggar:)


Imorgon blir det nog torekällberget med min mamma och syster och sedan kanske en tripp in till stan cokså för att visa vad jag önskar mig när jag fyller år. Ska bli skönt att komma iväg lite och roligt för barnen att titta på djuren..


På tal om ngt helt annat så hittade jag en såå fin tatuering som jag vill göra på överarmen.. Verkligen underbar! Har nada money till det den närmsta tiden vilket nog är tur för vill gärna suga på karamellen länge och tänka fram och tillbaka för den är ju där förevigt när det väl är gjort.



Av Malin - 1 augusti 2009 21:22

Går som i en dvala varje dag jusst nu känns det som..orken är som bortblåst och huvudet hänger inte med för fem öre. Känns som om jag skulle behöva sova flera dygn i sträck för att komma igång igen, men man vaknar ju som en klocka 6.30 varje morgon så spelar ju ingen roll om man får sova för då kan man ju itne istället.. Var ute och gick i 2 timmar vid 14 tiden idag, tänkte att om jag kommer ut i luften och försöker sortera alla tankar och fundering så kanske man piggnar till lite. men icke..kommer hem och sätter mig ner och känner efter 2 sekunder att ögonlocken blir hemskt tunga så bara upp igen för att inte somna. Min kära mor skjutsade och körde hem mig från affären idag så jag kunde handla lite mat för veckan. Håller tummarna på att vi får ordning på bilen så man kan åka och storhandla sen istället..blir ju så fruktansvärt dyrt om man ska handla vecka för vecka.


luddebus var fruktansvärt trött redan vid 18 idag och ville bara ha nappen och sitta i knät hela tiden..Ted åkte och fiska straxt innan så vid halv sju orkade jag inte kämpa med barnen längre..bums i säng..Fabian somnade ganska snabbt men den som var som tröttast kunde absolut inte koppla av och somnade inte förrens 10 minuter sedan. Känenr mig själv väldigt trött jusst nu så ska lägga mig jag med.Skulle tro att ted komemr vara iväg ett tag och det finns ju inget tråkigare än att vara själv om kvällarna så då kan man liak gärna sova..


Förresten så fick jag en sån där underbar fråga häromdagen när jag var ute och gick. Sprang på vår gamla grännkärring ( ja nu är hon en kärring och inte en tant) och så smyger hon fram med ett leende och säger " åhh va kul jag ser att det är en till på gång " ville bara skrika åt henne att nej, jag är inte gravid..jag ahr fött 2 barn på 2 år och kämpar förfullt med vikten..Detta är absolut det jag INTE vill höra jusst nu!!  Men snäll som jag är log jag bara lite och sa nej inga mer barn har fullt upp som det är..



Skapa flashcards