MTL

Direktlänk till inlägg 31 augusti 2009

Rubrik saknas

Av Malin - 31 augusti 2009 06:53

Okej, nu var lördagen och dess festligheter förbi..Riktigt roligt första 2 timmarna men sen trivdes jag inte för 5 öre.. Det var ca 50 personer i ålder 30- 60 år..Detta var alltså 50 person som blivit inbjudna och kände dom. En  hel drös kände ju varandra också eller iaf ett par stycken. Jag kände ingen.. Så när allt minglande och det ytliga var sagt så blev det bara jobbigt.. Försökte mingla runt och prata med folk men det är inte så lätt när man inte har något att prata om.. Folk stog med sina vänner och prata om sitt och det dom har gemensamt och en annan stod på ett hörn log och försökte komma in i konversationen..

Ted har ju nada problem att gå å prata med folk men jag är väldigt  blyg när det blir nya männsikor osv..

I slutet satt jag i soffan och pratade med en 9 årig tjej som helst av allt bara ville hem och sova..

Blev ganska tidig hemgång men det var perfekt ..Åkte hem .bädda ner oss i sängen och kika på tv och bara mös av att få vara tillsammans.


Igår käkade vi lite mat tillsammans med mamma innan vi drog iväg på fotboll.. Först var vi och kollade i västerljung och sedan direkt vidare till trosa för att kolla på den matchen.  En riktigt mysig söndag med fotboll för hela slanten.. Och det bästa med allt var ju att ted skicka iväg mig på morgonen och när vi kom hem var hela huset städat så då slipper man tänka på det idag..


Idag blir det en tripp till safiren för att kolla om det har ngt vettigt på barnklädesförsäljningen.. Sen blir det nog en tripp till lekparken när man ändå är där.. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin - 11 april 2010 18:42

Jusst nu känns det sådär.. Hur mkt jag försöker att intala mig själv att du är en vuxen männsika och du har gjort detta val själv..Så snurrar tankar å funderingar hela tiden. Det går så mkt energi åt det så jag känner mig ständigt trött å Ted sa ti...

Av Malin - 6 mars 2010 07:42

VINN SVERIGES STÖRSTA BARN GOODIEBAG VÄRDE 40 000:- ”Jag är med och tävlar om Sveriges största barn goodiebagvärde över 40 000:- på Muppsan´s blogg!!En massa extra vinster kommer det oxå att bli, så tachansen du med” HÄR ÄR VAD NI KA...

Av Malin - 6 mars 2010 07:25

Usch, jag är så less. Nu är det 3dje gången på ca 1 månad som barnen är magsjuka. Får dåligt samvete över att jag inte är på jobbet nu när man precis börjat jobba å vi har massa bollar i luften som får skjutas upp för att man vabbar titt som tätt...

Av Malin - 27 februari 2010 07:35

Imorgon är det våran 5 års dag så idag ska vi gå på bio och äta gott. Okej storhandla ska vi göra på en gång också när vi har barnen hos mamma, men det an väl vara romantiskt det med? =)   Igår var Ted hemma och vabbade då de ringde från dagis å ...

Av Malin - 20 februari 2010 07:56

Jag har nu efter närmare 3 års mammaledighet kommit igång och jobba igen. Å vad jag älskar det! Många tror och tycker att vara mammaledig är värsta lyxen i jämförelse med att jobba, men jag håller inte med! Att lämna barnen till dagis där dom får lek...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se