MTL

Alla inlägg under juli 2009

Av Malin - 5 juli 2009 21:03

Uppdateringen är dålig jusst nu..orken och lusten finns bara inte.


Men måste ju berätta att Fabian börjar bli stor nu. Kryper och reser sig mot möbler. ikväll kom han även på att han kan stå i sängen så han och brorsan levde rövare i en 30 minuter när det var sovtajm. Skrattade förfulla muggar åt varandra, allt för att inte somna:)


Märks redan nu att barnen har nytta av varandra. De skrattar åt varandra titt som tätt.


Men vad har hänt med Ludwig? Över en natt har han ändras helt..Visst att han har varit lite knölig förrut när han varit trött och så..Men nu, han slåss bits och nyper.  Idag när vi lekte högg han helt plötsligt mig i låret. Säger åt honom på skarpen och han ser ledsen ut..kramar om och säger förlåt för att sedan gå vidare till fabian för att skälla ut honom för det han(ludwig) gjort.

men ikväll tack och lov lyckades han hejda sig själv. Han var dunder trött när vi stog och passade boll och sprang runt förfullt och såg att han var på väg att bita ngr ggr men kom på sig själv. Tror han kan ha förstått att det verkligen gör ont då jag visade honom bitmärkena och blåmärket efter han bet mig.

Men vad ska man göra? Jag blir lika förvånad varje gång han gör detta. Säger åt honom på skarpen och hoppas det inte sker mer.

Ngn som har lite tips kankse?

vill ju inte vara den som har en unge på dagis som bits och slåss.


Resten av familjen sussar gott. Ted har somnat runt 20.30 varje kväll denna helg..och jag har fått ngr lustiga rutiner och är uppe till tolv om kvällarna. Och så är man skittrött när Lille F vaknar runt 6.


På tal om sömn så sov L till kvart i nio i morse, vet inte när det hände senast..när han var bebis skulle jag tro.


Känner mig faktist riktigt ledsen över att det var så kallt idag. vid 11 var det 16 grader på skuggsidan.burr Innan har ju temperaturen iaf legat på 25 vid den tiden. Hoppas på mer värme och sol!


Av Malin - 3 juli 2009 07:10

Gårdagen var en mindre bra dag när det gällde Ludwig. puh säger jag bara,vet inte hur många ggr jag fick räkna till 10. Han slogs, skrek och vägrade sova. Och jag vet inte var det kom ifrån.. han blev arg för allt. pricken över i blev ju när han vägra somna igår kväll..jag var verkligen bajstrött och ville sova vid typ 20..men lilleman var vaken till halv elva.. sen hinner man precis somna så vaknar nästa och det är dags för välling.


Men nya tag i dag och hoppas på en bra dag i solen..

Ovido - Quiz & Flashcards