MTL

Direktlänk till inlägg 20 juli 2009

Dränering

Av Malin - 20 juli 2009 07:04

De håller på förfullt här ute igen..Efter en helgs vila ifrån all grävning. Men idag tror vi att dom blir färdiga..Självklart kommer vi ha och göra ett par dagar efter maskinerna har åkte med krattning och grejer. Så hoppas på fint väder igen, för usch nu känns det fan rått ute.


På tal om ngt helt annat så kollade jag på filmen om Anna Nichole Smith igår, vet inte vad jag ska tro faktist. Älskade hon verkligen gubben eller vad det pengarna det handlade om..Jag tror faktist mer på det andra alternativet..


Igår höll jag på förfullt att baka bullar till Ludwig fyller år och idag ahr jag väl tänkt baka ngt mer  men vet inte vad..orkar inte handla ngt så måste bli det vi har ingredienser hemma till.. 
ANNONS
 
Millah

Millah

20 juli 2009 15:08

Hej, nu har jag en tävling i samarbete med finasmycken.
Du kan vinna ett smycke.

http://millahoman.blogg.se/2009/july/tavling-smycke-2.html

Var gärna med :)

http://millahoman.blogg.se

 
Grannen på höjden =)

Grannen på höjden =)

20 juli 2009 22:41

´De e lika här =) Måste ju oxå baka o fixa, men kalaset blir veckan efter då storebror oxå fyller ( 28:de ) Lämpligt o ha ett stort kalas då :D
Hoppas allt e väl annars =) Kram

http://www.mejlon.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin - 11 april 2010 18:42

Jusst nu känns det sådär.. Hur mkt jag försöker att intala mig själv att du är en vuxen männsika och du har gjort detta val själv..Så snurrar tankar å funderingar hela tiden. Det går så mkt energi åt det så jag känner mig ständigt trött å Ted sa ti...

Av Malin - 6 mars 2010 07:42

VINN SVERIGES STÖRSTA BARN GOODIEBAG VÄRDE 40 000:- ”Jag är med och tävlar om Sveriges största barn goodiebagvärde över 40 000:- på Muppsan´s blogg!!En massa extra vinster kommer det oxå att bli, så tachansen du med” HÄR ÄR VAD NI KA...

Av Malin - 6 mars 2010 07:25

Usch, jag är så less. Nu är det 3dje gången på ca 1 månad som barnen är magsjuka. Får dåligt samvete över att jag inte är på jobbet nu när man precis börjat jobba å vi har massa bollar i luften som får skjutas upp för att man vabbar titt som tätt...

Av Malin - 27 februari 2010 07:35

Imorgon är det våran 5 års dag så idag ska vi gå på bio och äta gott. Okej storhandla ska vi göra på en gång också när vi har barnen hos mamma, men det an väl vara romantiskt det med? =)   Igår var Ted hemma och vabbade då de ringde från dagis å ...

Av Malin - 20 februari 2010 07:56

Jag har nu efter närmare 3 års mammaledighet kommit igång och jobba igen. Å vad jag älskar det! Många tror och tycker att vara mammaledig är värsta lyxen i jämförelse med att jobba, men jag håller inte med! Att lämna barnen till dagis där dom får lek...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se