MTL

Direktlänk till inlägg 16 juli 2009

Rubrik saknas

Av Malin - 16 juli 2009 08:38

Igår kväll fick vi trevligt besök av Familjen Bäck/Larsson som var hurtiga och cyklade hit från Trosa..Med sig hade dom korv och bröd och snacks..Så det blev lite grillning bland alla jordhögarna på tomten. Så härligt när det är semester och man bara kan göra spontan grejjer. Dock känner jag mig sliten idag..Är ju fortfarande inte så van med alkoholen:)

Får hoppas ni tog er hem ordentligt och att lillflisan ville somna sen.


idag känner jag mest för att sova hela dagen..men man får väl inse fakta att det funkar inte..så får väl försöka ta oss till lekparken en stund iaf..och sedan måste jag ner och hämta min nya mobil som kommit..Dock är det ju punka på ena däcket på vagnen så måste iväg å laga det med..tar ju sådan tid om L ska gå överallt ..Igår när vi gick hem från lekparken somnade F i sulkyn och L var så trött så tillslut bara strejkade han så han fick jag sätta i bärsjalen sen tog det väl 2 minuter seda sov han.. och det var faktist inte ås tungt som jag hade tänkt mig utan gick med honom hem från affären i sjalen och fabian i vagnen utan ngr större problem.


Idag håller dom på att fylla igen runt huset..Eller ja ngt sådant..ner med dräneringsrör och singel å ja jag vet inte allt..

nya pannan kom nu på morgonen också så tror dom ska sätta dit den imorgon..


Har gjort mig ett stort glas med smoothie..Vaniljyoughurt,banan och massa jordgubbar. Måste ha ngt för att komma igång och bli människa igen..


om man skulle ta å sätta på lite mer KAFFE och göra iordning frukost till arbetarna kanske..

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sara

16 juli 2009 09:55

Tack för super mysig kväll! Vi kom hem och lillan somnade som en stock även jag ;)
Puss!

 
Millah

Millah

17 juli 2009 11:49

Hej :)
Jag har nu en tävling där du kan vinna ett härligt sommar fynd paket :)

http://millahoman.blogg.se/2009/july/tavling-sommarfynd-paket.html

Vad gärna med :)

http://millahoman.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin - 11 april 2010 18:42

Jusst nu känns det sådär.. Hur mkt jag försöker att intala mig själv att du är en vuxen männsika och du har gjort detta val själv..Så snurrar tankar å funderingar hela tiden. Det går så mkt energi åt det så jag känner mig ständigt trött å Ted sa ti...

Av Malin - 6 mars 2010 07:42

VINN SVERIGES STÖRSTA BARN GOODIEBAG VÄRDE 40 000:- ”Jag är med och tävlar om Sveriges största barn goodiebagvärde över 40 000:- på Muppsan´s blogg!!En massa extra vinster kommer det oxå att bli, så tachansen du med” HÄR ÄR VAD NI KA...

Av Malin - 6 mars 2010 07:25

Usch, jag är så less. Nu är det 3dje gången på ca 1 månad som barnen är magsjuka. Får dåligt samvete över att jag inte är på jobbet nu när man precis börjat jobba å vi har massa bollar i luften som får skjutas upp för att man vabbar titt som tätt...

Av Malin - 27 februari 2010 07:35

Imorgon är det våran 5 års dag så idag ska vi gå på bio och äta gott. Okej storhandla ska vi göra på en gång också när vi har barnen hos mamma, men det an väl vara romantiskt det med? =)   Igår var Ted hemma och vabbade då de ringde från dagis å ...

Av Malin - 20 februari 2010 07:56

Jag har nu efter närmare 3 års mammaledighet kommit igång och jobba igen. Å vad jag älskar det! Många tror och tycker att vara mammaledig är värsta lyxen i jämförelse med att jobba, men jag håller inte med! Att lämna barnen till dagis där dom får lek...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se