MTL

Alla inlägg under juni 2009

Av Malin - 17 juni 2009 07:22

Igårkväll tog vi oss en tripp upp till skärholmen..Självklart hade det hänt 2 olyckor på vägen upp så satt väl i kö en 40 minuter..men men kom upp tillslut vid 18.30 och började springa runt i affärerna.. hittade massa fint och hade man bara haft pengarna så hade mkt mkt spenderats upp. Men hittade iaf 1 linne och en topp/tshirt + toffsar på hm, hade fått 250 kr på presentkort där av mamma och sedan ett par jeans på stadium där vi hade presentkort sedan i julas. Sedan råkade det slinka ner ett linne från gina också och Ted köpte sig en skitsnygg hood tröja på carlings.

Titti hittade också en massa snyggt, kjol,linne,linne, adidas tröja och en annan tröja på carlings och ett par jeans på bikbok. me like me like!!

Hör och häpna..tittade inte ens efter ngt till barnen, förvisso behöver dom inget jusst nu men ändå brukar man ju alltid komma hem med ngt klädesplagg till dom. Älskar och shoppa och mitt shoppingbehov har nu stillats en del..Och sedan kostade ju inte mina kläder mer än 99 kr eftersom vi hade presentkort överallt..


Idag skiner solen på oss igen vilket kommer innebära att det blir till att vara ute en del.


Igår blev Fabian 7 månader, det går läskigt fort!!

Av Malin - 16 juni 2009 07:30

Vaknar upp och ser att solen skiner, äntligen, säg att den är här för att stanna..orkar inte med mer kalla regninga dagar. Och L blir ju tokig när han inte kan vara ute å leka hela dagarna. Har ju som sagt fin besök här nu av Titti, hon stannar hela veckan och sedan åker vi ner till Asta (teds farmor) för att fira midsommar.

Igår var vi mest inne hela dagen, tog en promenad ner till pressbyrån för att hämta min skötväska som jag vann, super bra blev det! och sedan gick vi och kollade lite snabbt på hulo också, jag hittade ett linne,en tröja och en tunika..Handlade inget till mig själv men det är ju kul att man kan hitta saker här på byn också. F fick 2 jätte fina bodys av titti så köpte jag matchande byxor till. men mer än så var vi inte ute.

MEN idag blir det lekparken för hela slanten och sedan ikväll en sväng till skärholmen för att shoppa present till Titti som fyller år den 23.



SOMMAR OCH SOL, hum ja iaf idag men det glädjs vi åt:)

Av Malin - 14 juni 2009 08:21

Tack till familjen Bäck/Larsson för det trevliga sällskapet och goda maten igår!

Vi var ner och tog ett varv på marknaden, kom hem med lite allt möjligt därifrån. Eftersom det inte var så där jättevarmt som det alltid brukar vara på trosamarknad  så gick det ganska smidigt att gå där. Visst är det alltid mycket folk men det hör ju till. Efter marknaden bjöds det på god mat och senare uno och snacks :)

 Jag var som vanligt helt färdig vid 21 tiden men hade ju gått upp vid 5.30 så var väl därför.

Min snälla kusin kom och hämta oss och sedan blev det sängen på en gång. Ted gick och la sig med Ludde och efter jag borstat tänderna smög jag in och skulle väcka honom eftersom han också somnade där. Men det höll på att sluta i en olycka. Först klappa jag lite fint på armen och sa kom nu älskling lägg dig i sängen, då bara röck han ifrån armen så han höll på å smälla till L och så säger han argt, Va fan håller ni på med egentligen? Och somnar sedan om igen.Så gör ett nytt försök men då kom knytnäven upp som tur var han Ted hejda sig själv när han insåg att det var jag som stod där.


Idag fick jag faktist sova till 7.30, så skönt,fast barnen var ju iofs uppe ganska sent igårkväll.


får fin besök idag ,Faster  Titti och farfar Peter kommer hit så idag är det storstäda som gäller. Får väl se när man får liv i Ted också så han kan hjälpa till innan han drar på fotbollsmatch i ösregnet.


Måste bara säga tt jag är riktigt besvärad, jag är en sån där männsika som nästan aldrig haft några finnar. JOvisst några stycken ngn gång i pannan när man var 13-14 år men inte mer men NU så bara kommer det finnar heela tiden i hela ansiktet. Vet inte vad jag gjort för fel? Men mest ploppar dom ju upp när mensen kommer .Kanske blir så nu när kroppen ska ställa om till sitt normala igen?



Av Malin - 11 juni 2009 21:41

Looks like shit i håret nu, blond i hårbotten och orange med lite blonda slingor här å var i resten. Men imorgon kväll kör jag en ny omgång. Men tror inte det räcker med 2 ggr utan får nog bli en tredje sen också men kankse räcker med slingor sista gången..Ähh vad vet jag, det märks väl.


Imorgon blir det årets första jordgubbar, en tradition varje skolavslutning. egentligen jordgubbar och glass med skippar glassen denna gång. MÅSTE MÅSTE MÅSTE skärpa mig igen nu med vad jag stoppar i mig, har blivit alldeles för mkt av det goda och har man väl börjat så är man snart inne i de gamla vanorna igen.


På lördag är det trosamarknad. Alltid lika mkt folk och ungefär samma grejjer men ändå ser man framemot det och går å smålängtar varje år. Det sägs dock att de ska bli dåligt väder hela helgen men himlen är ju blå nu så vi håller våra tummar. Dagen kommer spenderas med Sara, Martin och nyfriserade Alicia :) NICE!


Gjorde världens tabbe nyss som gjorde såå ont..Skulle smygkika lite på grannarna i de nya husen och gick samtidigt mot datan samtidigt som jag tittar bort från fönsterna och mot datan slår jag huvudet rakt i hyllkanten. ajaja..men där fick man för att snoka.:D




Av Malin - 11 juni 2009 15:12

-jag har bestämt mig, det är dags att bli blond igen. Nu när utväxten är här och jag ser hur blond jag egentligen är vill jag ha tillbaka min hårfärg. Alltid likadant varje sommar:) så nu kommer jag väl se ut som shit i håret ett tag framöver innan man får en ordentlig fin färg. Så bli inte rädda om ni stöter på mig med orange/gult hår.


Fabian är dunderförkyld, snorar å hostar..inatt sov han i en kvart å sen vaknade han igen..FRån kl 2-6..Men idag efetr ha varit på avslutningen på kyrkis så gick jag till apoteket och köpte nässpray till honom..funkar bättre än dropparna.

Som sagt avslutning idag det bjöds på korv,glass,tårta och ponyridning..Ludwig var självklart för feg för att rida..Stog långt bort och vinkade till hästen..Det var alldeles lagom för honom. Så nu vill jag ha fiiint väder så jag kan spendera dagarna i lekparken istället:)


Imrogon är det dags för Fridas skolavslutning, hoppas på fint väder annars skiter vi nog i det. Sedan är det farsgubbens födelsedag också så måste upp till graven och plantera lite blommor. Har inte vart där på jätte länge nu.

Av Malin - 9 juni 2009 20:47

Hon som är anklagad för tidigare skrivna saker jobbade inte på mitt dagis när jag gick där utan jobbade som barnmamma då..därför vet jag ändå vem det är..



Av Malin - 8 juni 2009 12:13

Nu är man hemma i vardagen efter en helg i oskarshamn. Egentligen borde mna ju känna sig utvilad eftersom man fått så mkt hjälp med barnen och inte behövt laga mat en enda gång.men istället känner jag mig så lat har itne ens packat upp väskorna ännu. Det känns ungefär som om man har slappat till och behöver någon dag för att komma in i vardagen igen.

Fick smaka på gös för första gången i helgen å det var verkligen jätte gott, så nu håller jag tummarna över att älsklingen kan få några till:)

Har som vanligt spenderat förmiddagen på kyrkis och nu när barnen sover passar jag på att sitta här en stund..På eftermiddagen ska det städas för fulla muggar..inte det minsta sugen med det är ett måste.


Leta fram min plånbok måste jag också, har ju ingen mat hemma. Ludwig lekte med den i morse å nu är den helt borta..Har väl lagt den på något finurligt ställe.


Mitt knä håller på u strular också..fick jätte ont i imorse när vi gick å det sitter i än..känns som om det skulle behöva knakas lite fast detinte funkar (ni som har hört mina knän så fort jag sätter mig på huk vet vad jag menar)


Måste bara berätta att ju vunnit några tävlingar till:)

Blir lika glad varje gång, som julafton!

Hittills har jag vunnit:

En valfri body från Lundmyr

500 kr på polarbröd

Flipflop från vincentshoestore

Silvernapp fårn eloide details värde 299 kr

Ett set med väska och accesoarer.


Så för er som också är sugna klicka er in på min tävlingsblogg


www.mtlftavling.bloggagratis.se


Ha det fint!

Av Malin - 4 juni 2009 20:50

Igår kom Roy,teds bror, till oss. Riktigt trevligt då det var länge sen vi sågs nu..hum innan jul eller något sånt?

Släpade med honom till ÖF idag så barnen fick leka av sig lite dom brukar vara lite gladare på eftermiddagen om dom fått leka av sig på förmiddagen.


När Ted slutade drog dom direkt iväg för att fiska, puckad som jag är ska jag göra allt allt allt när jag är ensam med barnen. Hade tänkt fixa tvätten, packa alla väskor, laga mat ,dammsuga och skura golven och duscha.

 Insåg dock efter ha stressat runt i en timme att det bara är att ge upp, barnen var övertrötta (jag med) och allt blev bara kaos. Tvätten är iaf fixad, dammsugning gjord, mat lagad och barnens väska packad..resten får bli imorgon.


Har fått sådana fruktansvärda svidningar i magen så fort jag äter/dricker(förutom vatten/te). Det började i förrigår. Tog som vanligt en kopp kaffe direkt när jag vaknade.. kände ganska snabbt att jag blev illamående och det sved i magen så kaffet kom upp igen efter en stund och sedan dess har det hållt i sig..inga kräkningar men svidningarna.. hoppas det går över snart.


Ska nog duscha nu innan jag somanr så har man det gjort...

Ovido - Quiz & Flashcards