MTL

Alla inlägg under maj 2009

Av Malin - 4 maj 2009 13:44

Är så trött idag..känns som om jag skulle kunna sova i flera dygn..

Dagen till ära började med kaos! youguhrt utspilld missnöjda å trötta barn ,L ville helst att man skulle sitta tätt tätt intill å halvsova med honom i soffan medans F ville bli buren å gå runt runt runt..En liten stund var sen var det dags för frukost å eftersom det inte var färdigt på 2 sekunder så vara det otåligt till max!


Vidare går vi till kyrkis..kommer på när barnen fått på sig ytterkläder att vagnen fick punka igår..så leta fram bärselen till F och cykelhjälm till L sen var det bara att börja vandra..Eller ja jag vandrade å L satt på sin cykel.

Lite lek sedan hem för lunch å sova..


Idag ahr jag bestämt mig för att ha en slöar dag..bara vara inne å små pula lite ..om jag orkar:)

Av Malin - 3 maj 2009 07:17

Vad tror ni jag skulle valt?


<div id="stadiumSpinner"></div><script type="text/javascript" src="http://kampanjer.starring.se/stadium/flash/js/swfobject.js"></script><script type="text/javascript">var so = new SWFObject("http://kampanjer.starring.se/stadium/flash/stadiumspinner_general.swf", "stadiumSpinner", "479", "361", "9", "#fff");so.addParam("scale", "noscale");so.addParam("allowScriptAccess", "always");so.addParam("flashVars", "p1=091722_1&p2=090096_1&p3=090134_1");so.write("stadiumSpinner");</script>

Av Malin - 2 maj 2009 21:23


Dagen började med massa utelek på tomten å sedan framåt eftermiddagen åkte vi till västerljung för att se pappsens match som slutade 2-2 mot gnesta. Fabian lämnades för första gången. Men allt hade gått jätte bra under de timmar han hade varit hos mormor.Skönt att veta ifall det skulle bli någon mer gång.

Iaf så var det ngo tur idag att han fick vara hos mormor för Ludde blir heelt speedad så fort han kommer till norrbyvallen.. Springer efter alla å då menar jag alla fotbollar å sedan runt hela norrbyvallen om å om å om igen.

Han verkligen älskar att vara där..Men som sagt ahn sitter inte ner mer än 2 sekunder under dessa timmar!


Nu sussar barnen å jag känner att jag är bra trött jag med..Skulle egentligen behöva baka lite bullar,så perfekt att ha med till lekparken, men tror jag gör det imorgon bittie..man är ju ändå uppe vid 6..


Imorgon ska vi hälsa på i kusinernas nya lägenhet..De har ju flyttat till vhd från vljung.. Kul för nu kommer barnen kunna träffas mer i lekparken osv..

ja och om vädret är liak underbart imorgon så blir det självklart en sväng dit också.. Ted skulle ut å fiska imorgon på förmiddagen..han är så sugen nu när det är fint väder å de förstår jag för det är riktigt nice att sitta i solen och fiska..helst meta..finns det något mer rogivande?


Well Well..finns nog inge mer att berätta--

Av Malin - 1 maj 2009 06:46

igår var det valborg..dagen inleddes md lekparken i ngr timmar men varför ska det alltid blåsa så förbannat där? burr så kallt dt var.

sedan blev det en 3 timmars tupplur för L, han har helt plötsligt börjat sova middag så länge..får väcka honom efter 3 timmar.. å nyss ville han aldrig sova middag..

sedan grillning hos min mor..å gud så gott det var..grönsaksspett,fläskfile å sallad..mmm..

Ted vAar iväg med stoffe å hämta en bil..å eftersom vi skullekika på brasan så gick vi dit med mammsen så hon fick hjälpa till med barnen...inte så lätt när f sover i vagnen å L springer runt å leker med massa barn..maj brasan va iaf totalt värdelös..vet inte ens om dom fick den å brinna? såg att det brann lite i ena hörnet:/ å fyverkerierna var L rädd för..men han tyckte iaf om att leka av sig så något positivt iaf.. lagom tilll allt var slut kom ted hem så han kom ner å hämtade oss för att sedan ha familjegos i soffan innan vi alla slocknade.


idag hoppas vi ppå att blåsten är väck å att vi får en underbar dag i solen..

Ovido - Quiz & Flashcards