MTL

Alla inlägg under maj 2009

Av Malin - 12 maj 2009 22:41

Borde sova...Är verkligen skit trött..men kan itne slita mig från datan idag?.

Det är bra lustigt hur man kan bli beroende av att läsa alla bloggar. Istället för att läsa en bok som avkoppling om kvällen läser jag bloggar..Kanske är det så att jag är så nyfiken på vad som sker i andras liv..eller ja det borde ju vara så!


Lekparken en sväng idag men skyndade oss hem när det dök upp gråsvarta moln på himlen.. men inget regn kom så gick ut på tomten igen en stund på eftermiddagen. Annars inte mkt vettigt som skett.

Måste bara fråga varför alla på högstadiet i vagnhärad har toffsar på hela smalbenen över byxorna..Ser ju förjävligt ut..Först såg jag en kille som hade lite häng å halvstora byxor som sedan slimmat åt dom om vaderna genom svrta snoddar på blå jeans..tänkte tat det måste vara nå ploj men sen dök det ju upp en efetr en som såg likadana ut.

Kankse är världens mode grej nu..men ser ju minst sagt bara obekvämt och Fult ut..!!


Honey kom hem å hade fått sig en muskelknut på vadmuskeln efter träningen..Stackarn ena smalbenet var dubbelt så stort.


Med våra små älsklingar är det bra. Eller ja L. hostar lite och F snorar lite men känns som om det är mot bättringsvägen.. Tror förresten F börjar bli lite blyg..Han sitter å ler åt folk å sedan när dom ler tillbaka vänder han bort ansiktet å ser blyger ut..Så sött!

 L snackar mer å mer för varje dag som går..Men tror nästan det bara är jag å ted som förstår honom..och ibalnd(ganska ofta) gör inte ens vi det.

Men har ju hört att ted var likadan så han har väl å brås på lilltrollet.


dags för sängen..


http://www.freestreet.se/?r=12735



Av Malin - 12 maj 2009 22:38

Okej, jag tycker vi kör en deal!

ALLA  som läser det här inlägget går in via denna länk http://www.freestreet.se/?r=12735 och blir medlem!

Det kostar inget alls och vill ni inte använda er av sidan senare så skiter ni bara i det. Men ni hjälper mig så mkt om ni blir medlemmar via denna länkhttp://www.freestreet.se/?r=12735.


Tack på förhand :)


http://www.freestreet.se/?r=12735

Av Malin - 11 maj 2009 22:15

Helgen i staden O har varit jätte bra.Skönt med lite semester..slippa natlagning,städning å få hjälp med barnen!

Men som alltid är det underbart att komma hem igen. Bilder kommer någon annan dag!


Har haft min första mens nu sen ja jag vet inte när.. Blääk ska man behöva ha det här nu varje månad..vilken pest. Denna gång har jag blött massa..verkligen inte kul. Men hoppas på att det bara var denna gång.


Öf på förmiddagen idag annars inte så mkt gjort..veckan kommer väl se ut som vanligt förrutom att Ted får jobba denna vecka..Wiee,Nice med lite pengar! Och sen på Onsdag är det såklart S efterlängtade op. vi kommer tänka på dig hela dagen lång!


dags för sängen!



http://www.freestreet.se/?r=12735

Av Malin - 9 maj 2009 08:36

Ja nu har vi varit här nere sen i torsdags. Resan ner gick super bra, barnen sov fram till västervik sedan hade vi bara 45 minuter kvar innan vi var framme.L är så glad över att få träffa alla igen. Massa lek och bus för hela slanten. Självklart är nog Fabian glad över det med men det syns ju inte lika tydligt som på ludde.

Idag ska vi kika på när pappsen spelar inlinehockey sedan blir det grilla ikväll. Carina och titti ska ivög hela dagen för att Titti har buggtävling så vi väntar ivrigt under dagen för att få höra hur det gått för dom.


Ja jag har egentligen itne så mkt vettitg att skriva så detta får räcka för tillfället. bilder osv kommer senare.

http://www.freestreet.se/?r=12735

Av Malin - 7 maj 2009 06:59

Idag far vi som sagt ner till oskarshamn över helgen. Först ska vi å leka på kyrkis så barnen är riktigt trött när vi åker så dom får sova i bilen eller iaf en bit. Jag skulle tro att uppdatering om helgen kommer nog inte förrens på måndag.


Härligt att vakna upp till solsken idag igen!


http://www.freestreet.se/?r=12735
 

Av Malin - 5 maj 2009 19:07

Har ju glömt att berätta för er att jag har faktist vunnit på en av alla bloggtävlingar som jag ahr varit med i.. En valfri body från lundmyr vann jag..Så det blev en röd star body  ur deras nya kollektion till fabian.

Så himla skoj att man kan vinna för en gångs skull!

Har massa tävlingar men har inte sett att någon av mina läsare varit med å tävla..Det tycker jag verkligen ni ska göra. mtlftavling.bloggagratis.se är adressen..Som nu senast anmälde jag mig till en bloggtävling om en skit snygg väska, samma som ngn the hills brud använder och värdet på väskan 10 000:- Tänk att få glassa runt i lekparken med en sån väska..Haha!


ludde har varit piggar eidag..snorig såklart men inge klagomål på öronen..

Båda barnen sussar sött så jag ska ta tag i tvätten där nere. å sedan plocka å fixa lite innan min älskling kommer hem från fotbollen.



Av Malin - 5 maj 2009 07:15

samla lätt ihop poäng och få ett presentkort http://www.freestreet.se/?r=12735 jag har tidigare varit med i även andra sådana här sajter men gett upp snabbt. Men denna är verkligen nice å lätt att få ihop poäng. testa..tryck bara på länken ovan:)

Av Malin - 5 maj 2009 06:16

Är så trött idag..Natten har varit sådär..L som är dunder förkyld skrek å klagade över öronen från och till. Hoppas det har gått över idag..

Fabian vaknar som vanligt runt 5.30..Jag förstår inte vad han ska upp så tidigt å göra ..men bara kliva upp ur den jusst då underbart sköna sängen..


Inget specielltplanerat för dagen så får väl se vad det blir..


På torsdag eller fredag är det dags att åka ner till Ohamn igen. Ted ska spela inlinehockey så då följer vi med ner så barnen och vi också såklart får träffa farmor,farfar å titti..Ska bli kul å se hur Ludde är denna gång..Är så roligt nu när han kommer ihåg dom..Han brukar ju peka när han ser vissa bilar å säga "fafa" ! Det ska iaf bli roligt att komma ner till Familj Nygren.


Kaffet är färdigt..YES!

Skapa flashcards