MTL

Alla inlägg under maj 2009

Av Malin - 20 maj 2009 12:35

Imorse sken solen och vindarna var skapligt varma.Så kl 8.30 satt vi å lekte förfullt ute på tomten i tunna tröjor.. men nu några timmar senare öser regnet ner å det blåser halvt storm..Undrar när det kan komma en sol dag utan regn å utan blåst? vore ju udnerbart!


Har gått å blivit stört förkyld över natten..hatar å vara förkyld..men kanske itne så konstigt att jag blev det då alla andra i familjen vart det nu i evigheter.så kan tänka mig att jag är sådär härligt röd och öm under näsan ikväll..


Barnen sover middag..i evigheter..F har sovit nu sedan 10.30 och L 11.15..Äslklingen ahr redan kommit hem men även han somnade på soffan..

När alla vaknat igen är det storhandling på maxi som gäller. egentligen hade vi tänkt börja lite med riviningen av altanen idag med men blir inte så nu när det blev så dåligt väder..


Fick hem min bloggvinst på posten idag..Så fin gullunge body..tusen tack.


hum blir orolig å fundersam.


http://www.freestreet.se/?r=12735

Av Malin - 19 maj 2009 20:33

åå blir så less på mig själv när jag glömmer allt överallt.. först igår glölmde jag min mobil på öf.. imorse när jag var skittrött kände jag bara näää vill inte åka till trosa..men var ju tvungen eftersom mobilenvar ju där..åkte iaf dit å innan vi gick till öf blev det ett stopp på affärn för att köpa ngr burkar mat..Eftersom jag är så trött så tänkte jag att barnen kunde få burkmat till lunch..väl hemma inser jag att jag inte har med mig ngr burkarmat hem utan dom hade bytt ställe med mobiltelefonen..


Var iväg på bvc också,dags för fabians 6 mån kontroll. 6700 och 65 lång..15 cm på 6 månader..Förstå vilken växtvärk jag skulle ha om jag växte så mkt på så kort tid..annars var allt bra..Han är fortfarande smal men han hade gått upp bra sista månaden sedan jag slutade amma..Men jag är inte orolig..barnet gapar stort varje gång det finns mat i närheten och han har ju lite hull..Han är så fin i kroppen så!


Idag blev det pulvermos å korv till middag..Märks att vi har nada pengar idga..Sista slanten gick åt till ett paket blöjor idag..Men imorgon är det barnbidrag..Wiie handla mat igen:D


Ska vara lite social med älsklingen nu som precis kom hem från fotbollsträningen..


http://www.freestreet.se/?r=12735

Av Malin - 18 maj 2009 13:05

Vet itne hur jag ska ta mig igenom den här dagen?.

Är så trött idag och har vaknat på helt fel sida..Känner att jag är grinig ut i fingertopparna..Så skickade iväg ett mess till ted förrut att han jätte gärna kan åka iväg en sväng ikväll för annars vet jag att jag kommer spy galla över honom..Och det är ju inte så han gjort något så känns dumt att det ska bli tjaffs för ingeting..Annars får jag väl låsa in mig på toa tills morgondagen.


Var iväg till öf en stund på förmiddagen...glömde såklart min mobil där.. men vi fick iaf kortet idag..så vackra är dom mina prinsar!!


Barnen sover nu..Frida kommer vid 14 tiden..kul för L som älskar när hon kommer å leker.. näee sova en femminutare kanske??



http://www.freestreet.se/?r=12735

Av Malin - 17 maj 2009 19:54

Idag har vi varit ute nästan hela dagen.. Solen har skinit på oss hela dagen vilket vi verkligen tackar och bockar för..på förmiddagen blåste det ingeting och jag tror nästan det var varmaste dagen i år..Underbart! gräsklippning och lite maskros plockning..dock inte så mkt..känns onödigt att spendera timmar på att fixa iordning något som ändå ska grävas upp om några veckor då det är dags för dränering.. Ska bli skönt att få det gjort men lite små tråkigt känns det ju att inte ha någon altan längre..

Får bli att ställa ut möblerna på gräsmattan istället..

Fick lite sommarkänsla idag när vädret var så bra så fick bli en kall kasslersallad till middag..gotiigott!


http://www.freestreet.se/?r=12735

Av Malin - 16 maj 2009 23:10

Ja det är sant gott folk..Ett halvår sedan våran lille stjärna kom och gjorde våran familj sådär bra som den bara kan bli. Jag vet ärligt talat inte vart tiden tagit vägen..Jag tyckte tiden sprang iväg när Ludwig var nyfödd men det är ju ingeting mot det här. Men nu är det ju dubbelt upp så man har ju å göra nästan dygnet runt och lite till..  Men så underbara barn jag fått. Ibland kan jag ´bara inte sluta le å vara lycklig över dom små. Känenr mig alltid lycklig över mina prinsar men kanske inte syns i mitt uttryc jämt för då skulle nog folk undra vad det var för fel på mig som gick å log å småskratta för mig själv hela tiden. Men som ikväll sitter fabian i sin gåstol och ludde hoppar i å sätter sig bakom. De kör rally fram å tillbaka i vardagsrummet och skrattar högt! =)

Idag på sin 6 månaders dag började han dra sig framåt också..Runt till leksaker , korgstolen å det han kunde hitta på v-rums golvet. Vår lille larv!


Time for some sleep...


http://www.freestreet.se/?r=12735

Av Malin - 14 maj 2009 20:13

Ikväll har det varit full rulle här hemma..Älsklingen ringde när han var på väg hem från jobbet och sa att han tänkte baka..Så efter maten for han iväg å handlade sen var det full rulle i köket.. Snickerskakor, chokladbollar, och kolakakor med daimkross.. jag var ju tvungen att smaka en utav varje..men känner mig helt illamående nu..Nu gäller det bara att kunna hålla sig ifrån frysen som är proppad med godsaker.men måste komma igång ordentligt igen om jag ska lyckas tappa ngr kilon till.


Imorgon blir det lekparken vid 10, barnen är snoriga å lite hostiga men känns som om dt kvittar när man är utomhus å barnen inte stoppar samma leksaker i munnen å så..


Insåg förresten att kaffet var slut ikväll men som tur var så kom stoffe med ett paket..underbart..hade ju bara snabbkaffe hemma annars å dt är väl inte min favvo precis.


är väldigt besviken då jag fortfarande inte sett ngn som anmält sig på freestreet genom min länk. så nu får ni göra det nu istället.


http://www.freestreet.se/?r=12735

Av Malin - 14 maj 2009 09:43

Igårkväll tog nattningen 4 timmar för L.. Han och f var super trötta efter badet och jag trodde båda skulle slockan till bolibompa..F somnade på ngr minuter medans L satt å gäspade å klia sig i ögonen..Men kl 19.00 var det som om han fått ny energi istället..När vi la oss för att läsa bok som alltid så gjorde han allt annat än att ligga still. Cirkuskonster till tusen..

Efter ett tag gav jag upp å tog med mig lilleman till vår säng, men insåg ganska snabbt att vår säng var för stor och han kunde inte koppla av när han fick ännu mer yta att utöva konsterna på... vi gick vidare till soffan, tänkte att om vi satt där så kankse han somnar utan att tänka på att det är det som är meningen..Men glöm det..Det enda han fick i tankarna då var hur han skulle kunna sparka på pappas onda vad och väcka pappa som somnat i soffan.. vid 21 gick vi till Luddes säng igen och vid 22 somnade han äntligen  fast han låg tvärs över sin säng med fötterna petandes upp mot taket lutandes mot väggen..

 han hade inte sovit särsillt mkt under dagen heller så vet inte varför han trodde han skulle vara vaken så länge..


inatt blev det ändå inte mkt sömn då barnen har hostat å snorat ikapp..

så idag blir det inget öf som jag först hade tänkt..


http://www.freestreet.se/?r=12735

Skapa flashcards