MTL

Direktlänk till inlägg 20 maj 2009

Tråkväder!

Av Malin - 20 maj 2009 12:35

Imorse sken solen och vindarna var skapligt varma.Så kl 8.30 satt vi å lekte förfullt ute på tomten i tunna tröjor.. men nu några timmar senare öser regnet ner å det blåser halvt storm..Undrar när det kan komma en sol dag utan regn å utan blåst? vore ju udnerbart!


Har gått å blivit stört förkyld över natten..hatar å vara förkyld..men kanske itne så konstigt att jag blev det då alla andra i familjen vart det nu i evigheter.så kan tänka mig att jag är sådär härligt röd och öm under näsan ikväll..


Barnen sover middag..i evigheter..F har sovit nu sedan 10.30 och L 11.15..Äslklingen ahr redan kommit hem men även han somnade på soffan..

När alla vaknat igen är det storhandling på maxi som gäller. egentligen hade vi tänkt börja lite med riviningen av altanen idag med men blir inte så nu när det blev så dåligt väder..


Fick hem min bloggvinst på posten idag..Så fin gullunge body..tusen tack.


hum blir orolig å fundersam.


http://www.freestreet.se/?r=12735

 
ANNONS
 
Oskar

Oskar

20 maj 2009 15:02

Hej! Såg dig inne hos JempaJenny.
Är du sugen på att vara med och tävla om 2 biobiljetter så kika förbi min blogg så du chans att kamma hem dem.

ha det bra
Oskar

http://i-love-china.bloggagratis.se

 
Jenny

Jenny

20 maj 2009 19:24

Hej, tack för att du var med i min Polarbröds tävling, vinnaren är nu korad!

Ha en fin kväll! Kram Jenny

http://jennyn.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin - 11 april 2010 18:42

Jusst nu känns det sådär.. Hur mkt jag försöker att intala mig själv att du är en vuxen männsika och du har gjort detta val själv..Så snurrar tankar å funderingar hela tiden. Det går så mkt energi åt det så jag känner mig ständigt trött å Ted sa ti...

Av Malin - 6 mars 2010 07:42

VINN SVERIGES STÖRSTA BARN GOODIEBAG VÄRDE 40 000:- ”Jag är med och tävlar om Sveriges största barn goodiebagvärde över 40 000:- på Muppsan´s blogg!!En massa extra vinster kommer det oxå att bli, så tachansen du med” HÄR ÄR VAD NI KA...

Av Malin - 6 mars 2010 07:25

Usch, jag är så less. Nu är det 3dje gången på ca 1 månad som barnen är magsjuka. Får dåligt samvete över att jag inte är på jobbet nu när man precis börjat jobba å vi har massa bollar i luften som får skjutas upp för att man vabbar titt som tätt...

Av Malin - 27 februari 2010 07:35

Imorgon är det våran 5 års dag så idag ska vi gå på bio och äta gott. Okej storhandla ska vi göra på en gång också när vi har barnen hos mamma, men det an väl vara romantiskt det med? =)   Igår var Ted hemma och vabbade då de ringde från dagis å ...

Av Malin - 20 februari 2010 07:56

Jag har nu efter närmare 3 års mammaledighet kommit igång och jobba igen. Å vad jag älskar det! Många tror och tycker att vara mammaledig är värsta lyxen i jämförelse med att jobba, men jag håller inte med! Att lämna barnen till dagis där dom får lek...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se