MTL

Alla inlägg under mars 2009

Av Malin - 13 mars 2009 17:15


"Jag är med och tävlar om ett presentkort värt 200 kr från Björnkramizar hos Carolina. Var med och tävla du också!"

Av Malin - 13 mars 2009 16:48

Min bästa gubbe har fixat iordning tvättstugan till mig idag..blev sååå mkt bättre..verkligen toppen! tänkte jag skulle lägga ut en bild först..men så kom jag på att det är typ ingen som vet hur den såg ut innan så vad spelar det för roll..men jag är iaf suuuuper nöjd!


Idag skulle vi egentligen haft besök men det blev inställt så det blir äta god mat för oss själva..Klyftpotatis,rostbiff,tzatsiki å sallad..

sen ikväll blir dt göra vitlöksbröd å doppa i överblivna tzatsikin..

(pitabröd som man delar å skär i 3kanter sen tar man å pressar en vitlök ner i smält bröd å bre på brödet å sen in i ugnen tills det får en fin färg..såå gott..)



Av Malin - 13 mars 2009 16:33

- Vinn en Lovecake-tröja från Ugly Duck samt ett presentkort hos Rebuz Kidz.se!

Är ni sugna på att tävla?

1:a pris är ett presentkort hos Rebuz Kidz och 2:a priset är en Lovecake-tröja från Ugly Duck  (storlek 92 eller 98)  Tävlingen slutar1/4-09.
 
Reglerna är enkla:För att vinna så ska man skriva en limerick om klädmärket "Ugly Duck" Skriv ner din limerick i en kommentar till detta inlägget (OBS! Kom ihåg att skriva er mailadress tillsammans med kommentaren)kopiera också bild och text här under och publicera i er blogg!
 



 
Jag tävlar om en Lovecake- tröja samt ett presentkort på 500kr hos Rebuz Kids i FiaOfSweden´s blogg

Tävla HÄR du med!

Av Malin - 12 mars 2009 22:19

Yes alla är friska från magsjukan..Underbart!..Dock är det ju förkylningar å hosta men det känns mer okej..


Idag har jag bakat bullar, kladdkaka,städat, tvättat och sytt byxor till Ludde.(jag som inte sytt mer än en kudde på syslöjden i grundskolan, men andra ord titta inte noggrant på byxorna för det är snett å vint å hundra sömmar trro jag)..Men visst har jag avrit duktig idag? kanske? lite iaf...


Imorgon måste vi försöka komma ut lite..

ge mig vår nu tack!!!

Av Malin - 10 mars 2009 22:23

glädjen om att vi snart alla skulle vara friska blev kortvarig..Ted började spy idag efter vi ätit kvällsmat..Men nu har han vräkt i sig 2 skålar med gräddglass(ja jag vet att man inte kanske ska vräka i sig glass när man är magsjuk men han är ju vuxen å vet ju bäst själv?)..men i vilket fall som helst hoppas vi det blir kortvarigt denna gång..

Av Malin - 10 mars 2009 12:55

Igår ringde jag in till sjukvårdsupplysningen då Ludde åter igen börjat spy å all vätska kom upp igen..Han var helt slut å satt bara i soffan å kollade rakt fram, vinglade på skakiga ben om han skulle gå en bit..De gav oss en tid in till åsidan i nyköping där vi fick träffa en läkare, som förövrigt var totalt värdelös..Hatar läkare som bara säger aha mhm okej. men iaf så fick vi en remiss till barnläkare i eskilstuna.. var där vid 20.00 å fick väl träffa läkarn vid 23.30 helt otroligt nog hade vi under vänte tiden fått i ludwig 2 festis som han fick behålla.. men läkarn ville iaf erbjuda oss att lägga in ludde över natten för att få dropp eftersom han förlorat så mkt vätska.

så upp till barnavdelningen å in på rummet..efter ett tag kom sköterskan som skulle sätta droppet..jag trodde det skulle vara sånt i armen men när hon säger håll i honom nu för han kommer protestera så blev jag fundersam å det såg hon nog på mig för då säger hon "du vet väl om att vi stopper ner slangen genom näsan ner till magen?" Kände hur vred sig i magen på mig.. Men det gick bra iaf å ludwig somnade ganska snabbt efter..han vaknade till ngr ggr under natten för han höll på å spy men det kom inget som tur va..

Idag när L. vaknade var han nästan den gamla vanliga L igen.. Han ville äta å dricka frukost vilket han gjorde å fick behålla..å han började leka å klättra upp å ner på stolarna i rummet..

Vid 10 tiden kom läkarn å sa att proverna såg bra ut å magsjukan är inte längre kvar i kroppen..så troligtvist är det så att det sista ggr han spydde var för att magen var så tom att han blev illamående av det istället..


Känns underbart att vi går åt rätt håll..F är pigg å L är på bättringsväg..fortfarande slut efter ha varit sjuk så länge annars bra..tack å lov...


Av Malin - 9 mars 2009 14:40

Hum kanske inte har varit den roligaste bloggen att läsa om de senaste dagarna.Men å andra sidan är ju magsjukan det som styr vårat liv jusst nu..

Ludwig är fortfarande häning..inge spya eller diarré men har feber å vill inte äta å dricka särskillt mkt. Såg även idag att två tänder är på gång..Stackarn han får allt på en gång!

Fabian blev dålig inatt med..feber å har bajsat 3 ggr idag å i vanliga fall är det 1 ggn ..men han sover mest hela tiden..Ludde har lite svårare för att koppla av å ifall han somnar så är det när man sitter brevid honom å så fort man går iväg vaknar han å blir ledsen..Så med andra ord har man inte hunnit med så mkt annat dessa dagar..å än värre blir det ju nu när ted jobbar..man ser tvätthögen växa å disken samla på sig..men får väl hjälpas åt att ta tag i det sen när ted kommer hem..


Jag hoppas verkligen att det kan vända för mina gull snart..

Sen ska jag säga till på kyrkis att jag tycker dom ska sätta upp en lapp om att har man varit magsjuk så ska man stanna hemma ett x antal dagar efter man blivit frisk.. Är nästan helt säker på att det kommer därifrån då det var en jag prata med som sa att hennes son nyss varit sjuk å dom hade haft magsjuka 3 ggr / 2 månader..



Av Malin - 9 mars 2009 07:53

inatt vaknade jag av att fabian låg å vred i sin säng..lyfte över han till vår säng för att amma, men insåg så fort han låg brevid att han hade feber å så ngr sekunder senare kommer dt ett stort paket..hoppas bara dt är feber å inte magsjuka för han med...

Skapa flashcards