MTL

Direktlänk till inlägg 13 mars 2009

tack darling!

Av Malin - 13 mars 2009 16:48

Min bästa gubbe har fixat iordning tvättstugan till mig idag..blev sååå mkt bättre..verkligen toppen! tänkte jag skulle lägga ut en bild först..men så kom jag på att det är typ ingen som vet hur den såg ut innan så vad spelar det för roll..men jag är iaf suuuuper nöjd!


Idag skulle vi egentligen haft besök men det blev inställt så det blir äta god mat för oss själva..Klyftpotatis,rostbiff,tzatsiki å sallad..

sen ikväll blir dt göra vitlöksbröd å doppa i överblivna tzatsikin..

(pitabröd som man delar å skär i 3kanter sen tar man å pressar en vitlök ner i smält bröd å bre på brödet å sen in i ugnen tills det får en fin färg..såå gott..) 
ANNONS
 
Ingen bild

Farmor o Farfar

13 mars 2009 17:31

Men luffsa. Vi vet ju hur den ser ut.

 
Ingen bild

Farmor o Farfar

14 mars 2009 17:47

Blev ju kanon !!!!!!!!
Saknar er alla
KRAMIZAR

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin - 11 april 2010 18:42

Jusst nu känns det sådär.. Hur mkt jag försöker att intala mig själv att du är en vuxen männsika och du har gjort detta val själv..Så snurrar tankar å funderingar hela tiden. Det går så mkt energi åt det så jag känner mig ständigt trött å Ted sa ti...

Av Malin - 6 mars 2010 07:42

VINN SVERIGES STÖRSTA BARN GOODIEBAG VÄRDE 40 000:- ”Jag är med och tävlar om Sveriges största barn goodiebagvärde över 40 000:- på Muppsan´s blogg!!En massa extra vinster kommer det oxå att bli, så tachansen du med” HÄR ÄR VAD NI KA...

Av Malin - 6 mars 2010 07:25

Usch, jag är så less. Nu är det 3dje gången på ca 1 månad som barnen är magsjuka. Får dåligt samvete över att jag inte är på jobbet nu när man precis börjat jobba å vi har massa bollar i luften som får skjutas upp för att man vabbar titt som tätt...

Av Malin - 27 februari 2010 07:35

Imorgon är det våran 5 års dag så idag ska vi gå på bio och äta gott. Okej storhandla ska vi göra på en gång också när vi har barnen hos mamma, men det an väl vara romantiskt det med? =)   Igår var Ted hemma och vabbade då de ringde från dagis å ...

Av Malin - 20 februari 2010 07:56

Jag har nu efter närmare 3 års mammaledighet kommit igång och jobba igen. Å vad jag älskar det! Många tror och tycker att vara mammaledig är värsta lyxen i jämförelse med att jobba, men jag håller inte med! Att lämna barnen till dagis där dom får lek...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se