MTL

Direktlänk till inlägg 13 februari 2009

dagen.

Av Malin - 13 februari 2009 17:16

förmiddagen spenderades med fika hos malin å theo..även marija å esmeralda var där..trevligt med en fika..blir ju inte så ofta. men kanske kommer bli oftare nu när vi snart bor närmare varandra..dock får ju marija lite längre..

efter fikan  blev dt hem å göra mat å sen kila ted iväg å jobbade.. så vet inte vad jag ska hitta på med busfröt å rumpnissen ikväll.. men måste iaf ner till affärn då jag självklart glömde blöjor till F nyss när jag var där..

men väntar med att gå tills lite senare så kanske ludwig kna somna för natten i vagnen..


Imorgon är det alla hjärtansdag..kommer väl inte bli ngt speciellt då ted jobbar å så..men lite mysigt ska i nog ha det här hemma innan han far iväg..


lite bilder kommer nog snart igen..

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin - 11 april 2010 18:42

Jusst nu känns det sådär.. Hur mkt jag försöker att intala mig själv att du är en vuxen männsika och du har gjort detta val själv..Så snurrar tankar å funderingar hela tiden. Det går så mkt energi åt det så jag känner mig ständigt trött å Ted sa ti...

Av Malin - 6 mars 2010 07:42

VINN SVERIGES STÖRSTA BARN GOODIEBAG VÄRDE 40 000:- ”Jag är med och tävlar om Sveriges största barn goodiebagvärde över 40 000:- på Muppsan´s blogg!!En massa extra vinster kommer det oxå att bli, så tachansen du med” HÄR ÄR VAD NI KA...

Av Malin - 6 mars 2010 07:25

Usch, jag är så less. Nu är det 3dje gången på ca 1 månad som barnen är magsjuka. Får dåligt samvete över att jag inte är på jobbet nu när man precis börjat jobba å vi har massa bollar i luften som får skjutas upp för att man vabbar titt som tätt...

Av Malin - 27 februari 2010 07:35

Imorgon är det våran 5 års dag så idag ska vi gå på bio och äta gott. Okej storhandla ska vi göra på en gång också när vi har barnen hos mamma, men det an väl vara romantiskt det med? =)   Igår var Ted hemma och vabbade då de ringde från dagis å ...

Av Malin - 20 februari 2010 07:56

Jag har nu efter närmare 3 års mammaledighet kommit igång och jobba igen. Å vad jag älskar det! Många tror och tycker att vara mammaledig är värsta lyxen i jämförelse med att jobba, men jag håller inte med! Att lämna barnen till dagis där dom får lek...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se