MTL

Alla inlägg under januari 2009

Av Malin - 8 januari 2009 11:14

igår blev dt ett nytt besök hos farbror doktorn och ludwig skrek så fort han kom in i rummet. men tillslut efter blodprov  och halsprov visade dt sig att han har en infektion i halsen..så nu är dt ny kur i 10 dagar som gäller.

men blir lite orolig då jag tycker han är blå om läpparna..men kanske är normalt vid en infektion..får avvakta ngn dag  å se om dt blir bättre..


dags att återgå till att torka snor igen..bye bye.

Av Malin - 7 januari 2009 13:27

Av Malin - 7 januari 2009 13:15

Det känns som om sjukdomarna kommer börja om igen på ludwig..Han slutade sin pencilin kur i lördags..Nu hostar han förfullt igen..har hög feber på nätterna (dock inget på dagarna) och lymfarna känns svullna. Har hört av oss till bvc så vi får väl se vad dom tycker.


Natten mellan måndag och tisdag sov ludwig hos sin mormor och ted var iväg å åkte skridskor för att sedan se finalen hos stoffe. så det var alltså jag å Fabian helt själva här hemma..Tänkte att jag skulle få så mkt gjort..men inte ett dugg hände här hemma..Blev total motsatt effekt. Å jag tänkte att gud så skönt med lite ensam lugn tid..Yeah right..efter en halvtimme satt jag där å saknade kaoset,leksakerna som ligger överallt och ludwigs underbara stämma. Man kan ju undra vad man gjorde av tiden innan man hade barn?.


Nu är jag iaf bra less på julen..Å idga ska julsakerna bort..det enda jag kommer sakna är stjärnorna i fönstret som ger ett så mysigt ljus..Men det går så fort så snart har man dom uppe i fönstret igen.

Men det ska bli skönt att försöka komma in i en vardag..vill faktist att ted ska börja jobba nu snart..så man får in de rutiner man ska ha resten av året.Försöka komma iväg till kyrkis osv. Slippa gå hemma å äta upp all choklad i askarna sedan julen..För man kan itne låta bli när man har det hemma..men det märks ju på kroppen också tyvärr..Så det måste det bli ett slut med!


Nähe ni idag blir det nog inte mkt gjort..ted ska lira lite hockey ikväll så då blir det jag å lillkillarna som får mysa.


Lite nya bilder ska det bjudas på iaf.

Av Malin - 3 januari 2009 13:03

ja nu vet jga inte hur länge sen det var som ludwig började bli dålig..och tycker aldrig det släpper..Idag är det sista dagen på pencilin kuren..visst är han lite piggare men det är ju helt klart inte bra..Feber kommer å går..inte särskillt hög jusst nu men den finns ju där..snor har vi nog i varenda vrå..å alla i familjen är snoriga..jag är väl den som klarat mig bäst..men grabbarna i familjen snorar alla tre..Värst är helt klart nätterna då ingen kan sova ordentligt. Hoppas verkligen det försvinner snart.


idag åkte iaf vårt besök som vi haft..Ganska skönt att få komma in i vardagen igen faktist. Tror dom tyckte vi var ganska tråkiga som inte orkade vara vakna till mer än 23-00.men så är det när man är småbarnsförälder.:)..


Snön faller iaf ner å stannar på backen..äntligen är den kanske här för att stanna ett tag?. Ted åkte precis iväg för att hämta sina skridskor som varit på slipning å sedan vidare till vljung för att åka lite..Ska försöka åka med plutt ngn dag ocjså..mamma hade ngr skridskor på vinden.


Är riktigt aptrött idag..blääk..vaknade med migrän också..men tror det är för att man kopplar av nu när besök har åkt hem igen å alla storhelger är över.. men ska nog försöka pallra mig ur pyjamasen nu iaf.




Ovido - Quiz & Flashcards