MTL

Alla inlägg under december 2008

Av Malin - 8 december 2008 22:23

Mina plutts sover sött..Ted spelar tvspel nere..

En stund för mig själv i ensamhet och tystnad..Skönt att få ett litet break.

Ska göra mig en kopp te och krypa ner under filten och titta på tvn.


Av Malin - 8 december 2008 18:06

Jusst så mkt väger den minsta I FAMILJEN jusst nu..Går upp riktigt bra med andra ord. men inte så konstigt som han äter..å speciellt på nätterna.På dagarna går det ca 3-4 timmar mellan ggr..men på nätterna är det 1,5-2 timmar. Napp vägrar han på natten..STänger igen munnen stenhårt..å försöker man ge honom den ändå blir det bara skriiik...

Ak tyckte vi skulle försöka pumpa ut lite mjölk på dan å ge lite på sidan om på kvällen så han verkligen blir proppmätt..Så får väl prova det. men inte ikväll..han ligger å tar i väldigt mkt om nätterna också..innan han får ut sina fisar..å det är inga dåliga..Värre än en annan när man var gravid. lite kolik har han tror jag..då han skriker ganska mkt om dagarna..fast absolut inte så mkt som "riktiga" kolikbarn..


Honey åkte precis iväg till trosa för att hämta upp martin..Sara har pajjat knät å sitter på akuten jusst nu..så himla tråkigt nu inför jul med allt stök som hör till..Vi tänker på dig iaf å hoppas på att det itne blir allt för allvarligt!


tror faktist vi ska klippa bort plutts lockar i nacken då dt bara växer där..så har ju värsta hockeyfrippan..Men får se vad Ted säger om det.


Nej nu är det dags för mat för lillfisen.


Ha det gott.

Av Malin - 4 december 2008 15:51

Idag tog jag å smågrabbsen en promenad till affärn på förmiddagen..å fy fasen vad kallt det var..usch..Det till och med snöade lite när vi gick..men det var ju såklart regn blandat så inget som la sig på backen.

Sen känns det som om jag har stått vid spisen sen dess..lagat mat, kokat knäck(hoppas på bättre resultat denna gång) och förberett för middagen.Som det nu snart är dags att börja med. Min mor å syster kommer å äter hos oss idag..Mys pys!


nu vaknade ludwig..dags å kila..

Av Malin - 2 december 2008 19:32

I söndags var det 1a advent, va tiden går fort!

Ted var iväg på fotbollscup hela dagen..åkte straxt innan 7 hemmifrån å var hemma vid 18.30 igen.. kan ju säga att då märktes det att det var skillnad på att ha 1 och 2 barn..man märker inte av det när vi båda är hemma..men nu var det verkligen fullt upp..Bajsade den ena så gjorde den andra det samtidigt också..å bytte jag på F skrek L och vice versa.

Sova middag blev det inte heller ngt av..Precis när L höll på att somna så vaknar F och det är dags för mat..Å då är L uppe som ett skott igen..

Vid tvåtiden gick vi iaf ner till mormor för att baka pepparkakor å ha lite mysigt. Hon bjöd också på mat..Stek,potatis å gräddsås..Mumsigt värre!

Sen blev det snabbt hem vid 17 tiden då alla var mätta i magen. L somnade efter ngn minut i vagnen. Väl hemma blev det lite kaos igen..Båda nyvakna å ville ha närhet..så två underbara i famnen på varsitt knä samtidigt som F ammades. men allt går ju:)...Man hittar snart lösningar på hur man gör när man är själv..Men allt känns ju fortfarande ganska nytt..


I måndags var det dags för bvc..Fisen vägde dryga 3900 å var 52 lång..Shit vad han växer snabbt.. strl 50 kan vi säga bye bye till 56 är alldeles lagom nu..märks att det är skillnad på de där halv kilot som skilde mellan F och L..L kunde ha sina kläder mkt längre.


Nu är ludwig å Pappsen iväg till gnesta för att kika på hockey..Känns lite smålustigt att vara själv hemma..Ska passa på att slå in lite julklappar å grejja..Ludde är alldeles för nyfiken för att kunna göra det när han är med..han vill ju bara öppna paketen igen. Har inhandlat en del klappar faktist..men har många kvar ännu..Är ju så svårt att komma på saker att köpa ju.


Annars så är väl det som vanligt i familjen skålberg/nygren..Har en lillkille som testar gränserna till max jusst nu å gör allt som han vet att han inte får..Men skulle tro att det hör till..och jag hade faktist räknat med att de första veckorna skulle vara riktigt jobbiga för ludwig..men han har accepterat den nya familjemedlemmen riktigt bra. å vill gärna hjälpa till med det han kan..Hämta napp,kläder osv tll Fabian.



Skapa flashcards