MTL

Alla inlägg under november 2008

Av Malin - 14 november 2008 21:42

Idag fick vi ett mess om att datan var färdig för att hämtas uppe på siba i stälje..Ted brummade iväg å hämtade den..Så himla skönt att ha sin egna dator igen..alla bilder å allt är kvar..Det hade jag verkligen inte räknat med. så det blev en positiv överaskning..


Sen har vi(läs Ted) möblerat färdigt här i vardagsrummet/matsalsrummet..tavlor å kablar är på plats..Blev riktigt bra faktist!..Han har ganska bra ideer faktist min gubbe..ett öga för att kunna se hur det kommer se ut när det väl är klart!


idol har vi nyss kikat på..Bäst var helt klart Alice och Robin B..hoppas att det är Johan som ryker idag..



Av Malin - 14 november 2008 12:27

Ringde till fkassan precis då jag var tvungen att ändra lite saker..Tänkte att det är lika bra att passa på nu när jag är själv hemma då det ändå alltid är 40minuters kötid eller ngt liknande..<men hör å häpna. Ringer å dom säger att jag är nr 3 i kön..NR 3!! tog inte ens 2 sekunder så var det min tur och jag fick prata med en jätte trevlig tjej som fixade allt utan ngr problem.

Helt klart blev jag positivt överaskad att det för en gångs skull kan vara lätt att ringa dit!


Måste bara nämn att plutt fick post idag..Tack snälla Adam för boken..Ludde kommer säkert att älska sin bok om LUDDE:)


Nu har jag nyss städat klart på övervåningen så ska väl försöka hänga upp lite tvätt här nere å fixa lite..så himla skönt att göra sånt i sin ensamhet..bara gå runt å plocka å dona.



Av Malin - 14 november 2008 09:01

Jaha..ngr dagar har passerat å har väl inte gjort så mkt..Vart på kyrkis å igår tog vi en sväng till karlssons å citygross..för att sedan komma hem å sambon får ett tokryck å får för sig att möblera om..<boar han inför ankomsten av liten?..å jag som alltid trott att det var vi gravida som gjorde sånt..:)

Bra blev det iaf..himla mysigt måste jag säga..får lägga ut bilder sen när vi fått tillbaka vår dator..


Idag ska Ted och <ludwig åka till Martin å alicia för att leka av sig lite..de behöver dom nog båda 2:)


Natten har varit mindre rolig då plutt vaknar varje timme å illskriker..en period med mkt drömmar kanske?

Av Malin - 12 november 2008 12:50

Nu har vi nyss kommit hem igen efter en promenad å fika med hela familjen på trollet.Sååå mys!

Av Malin - 12 november 2008 09:03

Yes idag är det 6 dagar kvar till bf.. Ludwig kom ju 6 dagar innan bf så jag trodde o hoppades på att denne ville komma tidigare än så..men icke..å ger inga signaler om att den vill komma ut idag heller..<hopplösa unge..varför kan du inte bara lyssna på mig å komma ut nu...


igår var iaf jag å plutt på kyrkis i trosa..men när vi kommer hem å ludde sovit en stund känner vi att han är varm å har feber..IGEN!..Mamma tyckte även han kändes svullen på lymfarna..å får ringa bvc imorgon..Men jusst nu har han ingen feber å leker å busar som vanligt..så blir iaf till att gå ut å leka lite idag..när det för en gångs skull inte regnar!

Vill åka till karlssons å kika lite också..Men då får jag för mig att allt ska sätta igång om vi åker till nykp..å har ju inge slut att åka dit å sen fort hem för att lämna av plutt å hämta grejjer å sen tillbaka dit igen..

Men samtidigt kanske man inte kan tänka så..<vem vet jag kankse ska gå runt å vara gravid i 3 veckor till..


igårkväll fick jag både massage på rygg å fötter av min honey..helt otroligt då detta kanske skett 1 ggn innan under de nästan 4 år vi vart tillsammans..å då var det väl precis när vi var nykära å han ville impa lite på mig:D riktigt skönt var det iaf!!


Idag måste jag ta av mig förlovningsringen.funkar inte längre..är för svullen om fingrarna..tycker inte om att ta av mig den..<den sitter ju alltid där å smyckar mitt finger så fint..men kanske inte ens får av mig den?


nu vinkar mitt hjärtegull åt mig å kommer å pussar han ska tydligen gå upp nu så är väl bäst å följa med honom så han itne gör ngt hyss..

Av Malin - 10 november 2008 20:49

hela jäkla dagen..vågade mig utanför dörren 1 ggn idag för att hämta posten å slänga soporna å det var allt annat än skönt ute..bl¨ste storm å regn..uscha!


Så idag har vi inte gjort mkt..mest slöat hela dagen..men det är ganska skönt det med ibland..Dammsög ,bäddade rent och plockade lite innan plutt somnade..Allt för att försöka få igång det..

Men verkar inte komma ngn bebis inom den närmsta tiden..


Imorgon ska jag å plutt försöka ta oss till kyrkis iaf..Tror han skulle bli glad över att få komma dit å leka lite..å även jag tycker det är kul att komma iväg å snacka lite skit..Får väl se om det blir pyssel imorrn kväll med..får se med ork å lust.


Nej nu ska jag snart krypa ner i vår renbäddade säng..det är såå skönt!

Av Malin - 9 november 2008 19:36

Åå jag är såå såå trött nu..höll på att somna när jag skulle lägga plutt..men tänkte att jag faktist kan hålla mig vaken ngn timme till..Älsklingen ska ju åka å träna mellan 21-22.30 så då blir det garanterat sängen med en gång.


Idag har vi varit iväg på kalas..som alla de senaste helgerna..Massa som fyller i oktober/november och en till nästa år ju..


Det är så lyxigt nu när ted är hemma..Det tvättas å viks , diskas och städas och en annan kan bara sitta å njuta av att vara den som måste göra allt..Underbart!! Men kan inte låta bli allt ändå..vilket älsk. gärna vill..Han tycker nog att jag ska få vila nu de sista dagarna..men en annan får ju dåligt samvete av att inte göra ngting när man hör hur han röjer å städar..Man är nog så inprentad med att plocka med ngt hela tiden..


Annars har jag väl inte så mkt att skriva faktist..veckna som kommer har vi absolut inget planerat..Man får väl ta det som det kommer helt enkelt.hoppas på bra väder så man kan vara ute lite iaf..Kanske ta en sväng till badhuset i veckan också..Men då får ted följa med så han kan ha plutt i omklädningsrummet..<Kände att det blev lite jobbigt sist..Man har nog med besvär att klä på sig själv :D



Av Malin - 8 november 2008 12:02

Var iväg till safiren idag för att kolla om det var ngt att ha på barnbasaren..

Massa folk och massa skit..men hittade iaf gummistövlar till plutt 10 kr, vinterskor Kavat 20 kr, Överdrags byxor att ha nu innan det är dags för riktiga termobyxor 30kr och sen ett par bebis adidas skor som ser som nya ut för 50 kr. Så vi är nöjda med inköpen..billigare kan man ju knappast få det!


Har jordens migrän idag..tror det beror på att jag var vaken mellan 1.30-4 inatt..plutt kunde verkligen inte sova..han försökte men istället så blev det bara att han vred å vände..skulle helst ligga på mig samtidigt som han drog bort halva kalufsen på en..Vet inte om det är därför som han är så fruktansvärt kinkig idag..Han kan sitta å leka med ted å tycka det är jätte skoj sen helt plötsligt blir det gnäll och han ska ha "bibbi" å bara gosa med mig..jag kan inte gå ngnstans utan han gnäller..helst ska han sitta i knät när man är på dass med..


Magen är det lugna puckar med..Blir nog ingen bebis född på ngr veckor ..Känner ju inte ens sammandragningar knappt..men men det är som alla säger..den kommer när den är reda för det..finns inget man kan göra för att skynda på det..Fast måste erkänna att man försöker med alla dessa olika knep iaf:)..


Var förresten och badade med plutt igår eftermiddag på safiren..han verkligen älskar det..å allt gick jätte bra tills han började bajsa inne i duschen..Massa folk som stog å väntade å så ska man försöka fånga upp alla kluttar på golvet med ett papper som bara går sönder när det blir blött å en mage som är ivägen..å en son som helst skulle vilja leka med bajset..Men det löste sig ju det med..allt går även fast att man ibland känner sig riktigt otillräcklig..man skulle fan vara bläckfisk..tänk så mkt man skulle få gjort!

Ovido - Quiz & Flashcards