MTL

Alla inlägg under oktober 2008

Av Malin - 16 oktober 2008 12:13

Det är samma sak varenda gång. Telefonen är knäpptyst hela dagen fram tills man bestämt sig för att passa på att vila lite medans plutt sover middag.Man hinner inte mer än att  lägga sig till rätta förräns det börjar ringa..å det värsta är ju alla dessa telefonförsäljare av alla slag.

Så nu ger jag upp å håller mig vaken istället..Får väl lägga mig i soffan å försöka koppla av en stund.


Annars rullar allt på som vanligt..Tråkväder idag dock så blir en inne dag..känner inte för att gå ut i regn rusket..


I helgen är vi bjudna ner till Ine och Surre för att fira Diego som fyller år..Ska bli trevligt.Annars är det städning som ska ske i helgen..Sådär lagom kul..men måste bli gjort! 

Av Malin - 13 oktober 2008 21:08

Idag var vi en tripp till kyrkis på förmiddagen..Så skönt när plutt får gå dit å leka av sig lite..Efter det blev det lunch å sedan sängen för plutt.Själv började jag städa nere i källarn..Ställa iordning möblerna i vrummet där nere å dammade..Men behövs nog dammas 3-4 ggr till innan det blir rent där nere..men vi ska ta å städa iordning ordentligt i helgen..Kanske ska flörta in mig hos mamma å se om ludwig kan vara där ngr timmar så får man lite mer gjort..


Jag måste skryta lite också..För idag ahr ludwig bajsat och kissat 2 ggr på toaletten..och i lördags bajsade han en gång..Så nu måste vi köpa en sån därmindre ring man kan sätta på vanliga toastolen då han vägrar pottan..Sen blir det till att träna att gå på toaletten.


nu ska jag göra mig en stor varm kopp oboy å krypa ner i sängen då ted spelar xbox ute i vrummet..

Av Malin - 12 oktober 2008 19:34

Önskar jag att inga program över huvudtaget sändes på tvn förrens efter kl 19.00..Tänk va mkt mer "familjetid" man skulle kunna få..men men..Idag är en sån dag också då det irreterade mig till max..oftast gör det mig inget alls..Men idag räckte det för att tända en låga i mig..Kände hur sur jag blev över att vindruvorna var dåliga när jag skulle handla..å att brödet ha kort datum..Úsch..tycker inte om när jag känner så här å blir sur över allt..Men det mesta släppte när jga å ludwig tog en kvällspromenix..bara låta tankarna flyga runt fritt..Plutt somnade iaf när vi var ute så det var bara att lyfta in honom i sängen när vi kom hem så nu sussar han gott..


Imorgon är det dags för en ny vecka igen....å jag å plutt ska till öf..Lagom mkt att göra..Visst så fort man kliver innanför dörren väntar ju alltid tvätt,städning,matlagning etc..så man har ju å göra även här hemma sen..

Ted ska besikta bilen imorgon,men det ska förhoppningsvist inte vara ngr problem..


Känner mig helt slut nu..fötterna dunkar å ryggen värker så tror faktist det blir en tidning å sängen snart..Så underbart avkopplande..


Ha en mysig kväll gott folk.

Av Malin - 12 oktober 2008 08:43

Igår gick jag å ludwig ner till markku med en blomma då han fyllde¨år..Det bjöds på smörgåstårta,kladdkaka, bullar och en massa gott.

Framåt 17 fick vi mysigt besök av sara och alicia..vi satt mest å åt massa gott under kvällen och pratade strunt medans barnen lekte/bråka:)

Gubbarna hade samlats hemma hos sara och martin för lite spelande av xbox,pizza,öl och såklart fotboll..

Men ted var hemma igen vid 23 så då slocknade vi båda i sängen på 2 sekunder..å jag har sovit såå djupt å skönt inatt så när plutt vaknade vid 7 kändes dt helt okej..Fast vi låg iofs i hans säng å gosade i en halvtimme efter han vaknat...


Dagen till ära bjuds det på fint höstväder..Det är riktigt vackert ute nu med alla dessa färger på träden..Vi får väl se vad vi ska hitta på idag..Lekparksdag kanske..Humm ..Hoppas honey är pigg när han vaknar så han har lust att göra ngt iaf..


Nej nu ska jga dricka upp min kopp te å kika vidare på allas bloggar

Av Malin - 10 oktober 2008 13:24

Idag fick jag den från sjukgymnasten..Men inga sånna där klisterlappar med så de ska skickas hem så jag har dom nästa vecka..men jag ska ändå betala hyra för den...SUCK..det är ju faktist dom som klantat sig å inte jag..

Men den var skön när man väl hade den på..men blev ju typ som bedövad.


Ingen tandläkare blev det för ludde igår heller..Dom ringde å sa att hon var sjuk så det får bli på onsdag nästa vecka istället.


idag efter besöket hos sjukgymnasten åkte jga å plutt vidare till öppna förskolan..sen blev det hem å sussa sängen medans jag plockade i ordning lite..Men nu ångrar jag att jag itne slumrade till en stund jag med..är ju såååå trött hela tiden..Igår gick jag å la mig i sängen kvart över åtta..Somnade ju inte förrens vid 22 men ändå..Noll ork..


ikväll blir det mys till idol..Japp jag följer det varenda program:)



Av Malin - 9 oktober 2008 08:43

Det känns verkligen som om man går upp mitt i natten nu när det är så mörkt ute på morgonen..Å idag verkar det itne som om  solen har lust att kika fram heller..Jag tycker inte om hösten längre..innan tänkte  jag att ååh va mysigt med höstmörker å regn..krypa ner i soffan å ha tända ljus lite varstans..men nu vill jag ha kallt å vinter å massa snö som lyser upp i vintermörkret..Visst det blir mkt kläder så fort man ska ut..men tänk va roligt om vi skulle få en riktig vinter å kunna vara ute å leka i snön om dagarna..


DAgens planer är väl inte så många..Ska en tripp till trosa för ludwig ska till tandläkaren..Eller det är väl mest information idag..annars så ska vi inte göra ngt..vilket känns såååå skönt..


imorgon får vi se om vi hinner till öf ngt..har ju tid hos sjukgymnasten kl 8.15 å sist tog dt ju 1 timme..Fisen får vara hos mormor på jobbet så länge..annars går det aldrig!


nej nu ska vi klä på oss lite..har ju varit vakna nu i 3 timmar så kan vara dags att kliva ur pyjamasen..

Av Malin - 8 oktober 2008 07:36

Och min lille plutt tycker då att man ska vakna tidigare än innan..Bläääk.

Så nu är det inte 7-8 som gäller på morgonen utan 5.30..Gäsp gäsp. skönt att snart ted är hemma också..

Igårkväll var jag iaf iväg å pysslade lite..han med 3 sidor..det är helt sjukt..man har 3 timmar på sig men kommer ju ändå aldrig ngn vart:)..

Men det är skönt att komma hemifrån å bara njuta av lugnet..Ska försöka gå de sista ggr nu innan nästa lillfis kommer till världen.

 idag är det redan onsdag och listan av saker att göra är enorm..Men har inge ork eller lust för fem öre..Tror det blir en slöar dag..

Vi har varit iväg till öf nu både måndag å tisdag..Först var jag väldigt tveksam då plutt fortfarande snorar..Men när vi väl var där så hade ju varenda unge en elva under näsan så då kändes det som om det kvittade.

Det är ju iaf inte sådär grönt längre..

Imorgon är det dags för lillemans första tandläkarbesök å sen på fredag ska jag till sjukgymnasten..å så var det helg sen igen..


Näe nu är det nog dags för lite frukost..magen börjar kurra..

Av Malin - 5 oktober 2008 18:04

Jaha idag ahr pluttis namnsdag igen..2 av 3 namn på en å samma vecka..ganska smidigt:)


Dagen har spenderats hos min mormor å morfar...med lite fika å hårklippning..inte av mig..men morfor å min morbror klippte till sig lite.


Imorgon ska bror å tjejen hans till ngn hjärtspecialist uppe i Uppsala..Håller verkligen tummarna för att allt går vägen och att er bebis mår bra där inne i magen..


Ludwig sover redan..Han var så trött så det gick inte att hålla honom vaken..så får väl se när han tänker vakna..blir väl inatt vid 4 eller ngt sånt mysigt..men men..


Har verkligen inge roligt att skriva för fem öre..Har ni lite namnförslag på nästa bebis så får ni gärna höra av er... Jusst nu är vi inne på Tyra eller Maya som tjej namn å Felix,Max,Julius;fabian,Caspian som killnamn..Ja som ni ser är killnamnen mkt lättare denna gång..åhh bara 6 veckor kvar nu..så mysigt att ha 2 små underbara i huset..men jag ahr verkligen noll känsla över vad det kan vara för ngt som lurar inne i magen..igår gick vi iaf igenom fridas gamla kläder..Hittade en overall i strl 50/56 så den snodde jag med mig..den är mörkblå..men va gör det..blir det en tjej får den väl ha en rosa mössa som visar på att det är en tjej:)


Nej nu ska jag nog måla lite så vi kan sätta upp sängen imorgon å få bädda rent med nya lakan..:)




Ovido - Quiz & Flashcards