MTL

Alla inlägg under augusti 2008

Av Malin - 21 augusti 2008 13:06

gårdagen spenderades först med S och S som vi käkade lunch med för att sedan ta en promenix.


På eftermiddagen kom A förbi med kött , föttfärs och Kyckling i mängder så nu är frysen smockad..Tusen tack!


Och på kvällen kom S,M och A förbi på en fika..Även D var här en sväng för att fixa lite inför pokertuneringen han och Ted ska vara med i nästa helg.

A och Ludwig är ju så söta..Kärleksparet nummer 1..Pussar varandra när det är dags för den ena att åka hem...:D


Jag var såå trött igår efter att ha gått å plockat lite med tvätt och annat skit efter de åkt härifrån så tänkte att nu kommer jag somna som en stock..Men icke sa nicke..Då jag å S hade setat å pratat om inredning och saker man ville göra började mina tankar att svepa iväg..Så nu har jag en klar bild över hur jag vill att ludwigs rum ska vara..å jag tror verkligen det kommer bli sååå fint. Jag berättade för ted över tel. vad jag tänkt mig och utan att ens sett hur jag menar så sa han abar visst gör så då:D..Så ikväll ska jag nog börja köra igång..Flytta på fisen in i vårt rum bara å ut med alla hans saker..Wiie ska bli så kul..Har sån lust jusst nu också..får hoppas det håller i sig när man väl sätter igång också..MEn Ska väl inte ta ut all glädje i förskott måste ju visa ted när han kommer hem å se om han håller med mig om att det skulle bli fint..Iaf så somnade jag inte förrens ca halv två i natt..Men känner mig pigg ändå!


Idag har jag tagit en cykeltur på morgonen, satt upp hissgardinerna i köket, tvättat och vikt tvätt å nu vaknade fisen så dags för lite mat tillhonom och fixa middag tills pappsen kommer hem..


det var allt för idag. tack å hej

Av Malin - 19 augusti 2008 20:00

I morse var jag hos läkarn..så nu är jag 50% sjukskriven fram till den 10/11..

Att jag blev 50 % sjukskriven berodde helt å hållet på fkassan..han sa att dom har blivit stenhårda och att de aldrig skulle godkänna 100 % sjukskrivning..För att bli det måste man han en sån kraftig foglossning att man näst intill får sitta i rullstol.


Efter läkarbesöket blev det en tripp in till nkpg stad för super god frukost/lunch å lite gluttande i affärer.


Nu är min honey iväg och tränar å min lillplutt sover som en stock..själv ska jag väl ta tag i tvätten..bläääk.





Av Malin - 18 augusti 2008 08:11

Japp idag är det min födelsedag..och hur känns det?

Hum ja som vilken dag som helst..Blir ju inte så stor skillnad mellan 20 och 21..Tror inte det kommer kännas särskillt speciellt förrens man fyller 25.

Men dagen ska iaf firas med att jag å min bejbi åker upp till heron och kollar på bio, fick ju nämligen biobiljetter igår..Dock så verkar det inte vara ngn vettig film men skit samma ..Alltid mysigt att komma iväg en sväng.


Måste bara berätta en så rolig sak..I lördags natt blev jag väckt vid 5.00 tiden av att ted drar av mig täcket..han verkligen sliter i det flera ggr å först blir jag sur..jag menar ahn har ju faktist ett eget täcke över sig..Men sen börjar han lite mysigt smeka mig över rumpan å ge mig en kyss..Jaha tänkte ja..det var ngt annat han ville..Så jag börjar vakna till å myser tillbaka..Han nafsar mig så där mysigt i nacken å halsen..för att sedan lägga sig ner ordentligt med huvudet på kudden igen OCH SNARKA! Alltså han drömde allting och i sömnen så gjorde han så på mig..Snacka om att jag blev snopen..Men gjorde mig inte så mkt då jag var sjuk trött eftersom ludwig hade varit vaken mellan 2-4.30 den natten.


Under dagen blir det nog inte speciellt mkt gjort..förrutom att tvätta och gå å slänga alla dessa reklamblad..Är ju grått och tråkigt ute idag med..Man får nästan lite höstkänsla över det hela..Man måste ha lamporna tända hela dagen å man är lite lagom urrig när man kliver upp ur sängen på morgonen..Visst kan jag tycka det är mysigt det med..Men inte riktigt ännu..om en månad tycker jag det är mysigt.

Men tiden går ju så sjukt snabbt nu. Hela sommaren har snart sprungit iväg och lika lång tid som det har varit sommar (3 mån)..lika lång tid är det kvar av graviditet nr 2. Eller kort tid får jag väl sig..Kan inte förstå att det bara är 3 månader kvar tills man förhoppningsvist är 2 barnsförälder. Så himla mys!

Av Malin - 17 augusti 2008 15:24

Nu var kalaset gjort..Fick massa saker jag behövde och ville ha..Det var närmaste släkten som  kom, vilket var alldeles perfekt.. Men nu är det skönt att det är gjort:)..Plutt somnade som en stock så fort dom sista gått och sover än..


I frysen ekar det och regnet bara öser ner utanför så vet i sjutton vad vi ska äta idag..Ted är ju iväg på match också så han kan inte åka å handla..Men men tror vi har ngr hamburgare iaf..får väl ta det..=/


Ibland undrar jag vart man har vissa människor..man tror att man känner dom väl..men icke sa nicke..


nu vaknar ludwig..dags att kila..

Av Malin - 16 augusti 2008 19:46

jag känner mig helt klart piggare nu idag..visst är jag trött å så..men inte farligt om man jämför med innan.


Pluttis har precis somnat och Ted är i Sthlm på the voice för att sedan åka vidare å festa i trosa.Men jusst nu så känns det hel lugnt. Ska slöa för mig själv..Eller måste väl göra tårtan tills imorgon så jag slipper stressa med det i morgon bittie..Men annars ska det bli en hel lugn kväll..Ska läsa min MAMA tidning och äta russin:D


Idag har jag inte gjort så mkt..städat och gosat med familjen fram till kl 15.00 sedan tog jag å lillskrutt racern ner till mormor med familj för att äta lite lax..Det var riktigt gott och såå skönt att slippa stå å laga mat till sig själv. Finns det ngt tråkigare?


Imorgon blir det lite kalas och match för teds del..men det är nog allt vi har planerat. Eller skulle väl behöva tvätta lite egentligen..men vi får se hur det går me det.


Måste passa på att tacka sara också för att du ställer upp på tisdag då jag ska till läkarn kl 9.00 i Nyköping. Hon ska nämligen skjussa dit mig för att sedan passa Ludwig medans jag är där inne. Vi tar med syskonvagnen så att hon kan ta en promenix med barnen under tiden. Underbart med vänner som ställer upp när det krisar!


Nu är det dags för lite tårtbakning innan jag blir allt för trött! 


Av Malin - 13 augusti 2008 20:55

Jag mår inte bra jusst nu..Vet inte vad som är fel, hormoner som spökar kanske?

Känner mig tjurig och vrång..Blir arg över inget alls..och känner att på kvällarna är all min ork slut..Försöker inte ta ut ngt på lillfisen..men han märker mkt väl att jag inte varit mig själv den här veckan..istället för att dra med mig till leksakerna kommer han istället med en bok till mig,hoppar upp i knät å så sitter vi där och läser.

Tror ted börjar tröttna på att jag är såhär med..Han har inte nämt ngt om det ännu..men han märker ju det..Eftersom han får ta den mesta skiten..


Och den här veckan då ted haft träning tis match ons och imorgon träning och sen på lördag ska han på the voice konsert..så känner jag bara att jag blir så arg på honom.. och jag ve verkligen inte varför..för egentligen tycker jag bara att det är bra att han har sina träningar och matcher.han behöver det å tycker det är så kul å det påverkar ju honom positivt.

MEN av ngn anledning blir jag bara arg arg arg på honom för det. Varför?? kan ngn hjälpa mig och säga vad det är för fel på mig jusst nu!!


Jaja nog om tjurigheter..Ringde till bm idag och fick en tid till läkaren..Bm tyckte absolut att jag skulle bli sjukskriven eftersom jag inte bör bära å så nu..hon rekommenderade även ett sånt här midjebälte som finns att beställa så får väl göra det..MEN hon sa även det att även om läkarn väljer att sjukskriva mig så är det absolut inte säkert att jag får bli sjukskriven för försäkringskassan har blivit stenhårda från och med 1 juli..och hon berättade att dom haft flera självklara personer som ska ha sjukskrivning men att fkassan inte accepterat det..Så nu håller jag tummarna på både att läkarn och fkassan håller med mig..


Idag har vi inte gjort så mkt..faktist..mest varit ute på tomten och slöat..


imorgon ska vi till trosa för lunch och promenix med Sandra..

Av Malin - 12 augusti 2008 12:56

förmiddagen har spenderats ute i trädgården där både jag och ludwig legat på knä och rivit i rabatten. Efter ca 2 timmar gick vi in igen för en dusch och lunch..Lillskrutt har precis somnat och jag tror faktist jag ska sova lite jag med..ska bara plocka iordning lite först bara..


Annars så händer det nog inte så mkt idag.har väl tänkt att ta en promenad med ludwig framåt kvällningen då ted åker iväg på träning..får ju passa på när solen är framme för en gångs skull..


Ha en fin dag..

Skapa flashcards