MTL

Alla inlägg under juli 2008

Av Malin - 8 juli 2008 15:17

Gjorde iordning chili corn carne till mig nyss..MMmm så gott det är.

Det med lite vitt bröd till..Vet inte när jag åt det sist..säkert har jag inte ätit det sen jag flytta hemmifrån..å eftersom ted inte äter det så blir det ju inte av att man gör det här hemma..men idag så var jag så sugen å det smakade verkligen underbart gott!


Ville bara berätta det..if ngn inte har en aning om vad dom ska äta till middag så rekommenderar jag verkligen det;)

Av Malin - 8 juli 2008 11:57

idag igen..det regnar iofs inte alls som igår..men det är ju regn i luften å det kommer ju lite smådugg hela tiden..så himla tråkigt!


Vet inte vad det var pluttis hade igår för idag är han fullt frisk igen..så vi håller våra tummar för att dt inte kommer tillbaka.


älsklingen kom hem överlycklig igår ..de hade fått 9 gäddor å ett x antal aborrar..men han var bra blöt oxå..


dagensplaner..hum ja du..en sväng t affärn för att hämta pengar..sen blir dt nog inte mkt mer än så..tråkigt..men känner inte för att vara ute i dt här vädret..




nej nu är det lektajm ludwig har tröttnat..



Av Malin - 7 juli 2008 22:18

då det som sagt inte blev många timmars sömn inatt så tänkte jag att jag säkerligen somnar tidigt ikväll men icke..pluttis somnade kl 20 efter mkt ilskrikande..han vill helt plötsligt inte ligga i sin säng utan somna i famnen hos oss..men vill inte ge efter igen så han fick lov å somna in i sin egen säng å det lyckades ju efter en stund..å sen kl 20.00 har jag inte hört ett ljud där innefrån så han sover gott.


Så nu har jag alltså gått från super trött till övertrött..vilket innebär att jag säkerligen kommer ligga uppe ett par timmar till innan jag kan koppla av å somna..Så håller tummarna för att ludwig sover bra hela natten..

Han haft lite feber under dagen..men har legat runt 37.7-38 ungefär..så jag hopppas verkligen att det itne blir mer än så..


Ted är ute å fiskar ..i regnet å kylan..får väl se när han kommer hem igen..


Har datan på magen jusst nu vilket ´bebis i magen inte tyckte om sparkar å har sig förfullt..så nu har jag blivit kissnödig också..som alltid..

Har  försökt ringa bm idag..kommer fram signaler men ingen som vill svara..kanske har fullt upp nu under sommartiden..

Av Malin - 7 juli 2008 11:45

åhh nej..i sverige ska det vara kallt å regn som öser ner..likadant varje år..detspås bli en kanonsommar men slutar i höstväder.


ludwig är iaf sjuk..vaknade inatt av ett gallskrik..försökte lugna ner honom å efter ca en halvtimme spyr han ner hela sin säng..så blev inte mkt till sömn inatt..vid 4.30 somnar han tillslut å sover i en timme sen upp en kvart å så likadant igen..somnar om å sover en timme å så har vi hållt på nu till elva.. hoppas han blir bra snart igen!!



Av Malin - 5 juli 2008 20:33

lalalalaaa heeeeyy...


Idag har vi slöat fram till klockan 12 ungefär..sedan brummade vi iväg till Kungenskurva..honey köpte nytt fiskspö på ngt outlet där..Så när vi kom hem blev det ombyte å sedan vidare till tofsö för lite fiskning..Två aborrar fick ted..å flera hugg..så det var skoj..å självklart var han super nöjd med sitt spö..


Vi fick lov å köpa en tshirt å shorts till lillfisen också då han spydde ner sig totalt i bilen..Så nu är vi helt säkra på vår sak..Ludwig är åksjuk..Han har spytt såhär rejält som det blir flera ggr nu på kort tid..å när vi åkte hem från tofsö började han hurkla igen men kom bara upp slem liknande.

Så nu måste jag ringa mvc på måndag å se om det finns ngt man kan ge honom innan man ska åka iväg ngn lite längre sträcka...

å speciellt om vi ska åka till ohamn snaart..då blir det ju en ganska lång sträcka i bilen.


Jag måste verkligen ringa till bvc också..skulle ju ha ringt om en ny tid direkt efter ul..vilket jag inte har gjort..så får väl se om jag får ngn tid snart eler om du är fullbokat nu på sommarn..jag känner ju iaf att lillfisen rör sig rejält i magen..men känner mig ganska yr på sistonde så kanske är dags att kolla upp de andra värdena också.



Av Malin - 4 juli 2008 11:09

Igår vid 16.00 tiden kom  Teds oncel Nicke med familj på besök. Vi åkte ner en sväng till trosa,kollade på alla veteran bilar å käkade glass. Sedan hem för middag..nattning av ludwig, wii osv.

Så himla trevligt att dom stannade till här..Blir ju inte allt för ofta som man ses.


Nu har dom precis packat ihop och åkt iväg till nästa stopp. Slutdestinationen är ju borlänge där Poppe ska spela fotbollscup under veckan som kommer.  Hoppas verkligen att vi också blir sådana föräldra ,när vi barnen blir större, som packar ihop husvagnen på semestern å följer med å kollar på cuper å matcher..


Ludwig somnade som en stock nu 5 min efter att dom åkt..


Idag vet jag inte vad vi har för planer..Ted slutar ju kl 13.00 numera varje fredag..Såå skönt..Så vi ahr ju faktist en hel del tid på oss om vi vill hitta på ngt skoj.


Annars har veckan gått sjuukt fort..har itne hunnit med hälften av det som skulle göras..men men det hinns väl med en annan dag:)


morsning korsning på er!

Av Malin - 2 juli 2008 21:07

Det är nog dags för ett val nu..Dags att vakna upp och inse verkligheten.

Vad är det som är viktigast egentligen?

Ååå tusen tankar i huvudet..känns som om jag kunde ha gjort ngt åt situationen innan..men ville nog inte inse hur verkligheten egentligen va..jag tyckte om att lulla runt å tro att inget kunde bli bättre..

Men nu är det verkligen dags..

Jaja vi får se vad som händer å sker..

( ni behöver inte oroa er över att det är ngt som skett mellan mig å ted..kanske låter så.. )


Annars har det varit en helt okej dag..tvättat å bakat bullar..Lekt ute på tomten å sen var dagen nästan över..Eller satt i telefonkö till fkassan i 45 min alltid lika skoj när man ska ringa dit..


Ludwigfisen går mer å mer för varje dag som går..å har fått ett jäkla humör..Man får absolut inte hjälpa honom å tar man ngt ifrån honom som han vill ha så bara börjar han störtgråta å blir skitförbannad... Han vet vad han vill..riktigt envis skitunge:)


Har gjort om i fisens rum för sjuttonde gången..men vi känner oss ganska nöjda denna gång..Så nu får det vara såhär ett tag..


Det känns som om jag inte kommer kunna somna ikväll..det bara snurrar å snurrar i huvudet på mig..


Imorgon får vi besök av teds farbror med familj..Riktigt trevligt att dom tar ett stopp här hos oss!


Nej nu ska jag plocka lite å göra ngt vettigt.


mors

Ovido - Quiz & Flashcards