MTL

Alla inlägg under juni 2008

Av Malin - 10 juni 2008 19:34

nu är det nystädat å fint här hemma..iaf för kvällen..får väl se hur länge det dröjer innan det är skitigt på golven igen..skulle kunna gissa på imorgon kväll?.


Ändrade planer i sista sekund, så ted ska åka iväg t ngn i trosa å kolla på fotbollen..så får sitta själv i soffan å kolla på grekland-sverige. Ska allt poppa mig lite popcorn å skrika för mig själv..:D


Ludwig å pappsen är iväg å kollar på träningen nu..så skulle tro att plutt är helt slut när han kommer hem efter att ha lekt med alla fotbollar.

Är så skönt att kunna städa i lugn å ro..själv..alt går så mkt fortare å smidigare när man inte har ludde på höften eller springandes efter dammsugarn.


Äckligt varmt har vi inne..som en bastu..puhh..men vågar knappt öppna ngr fönster..de lär ju flyga iväg då.





Av Malin - 10 juni 2008 12:18

Blåser som sjutton här hemma å jag känner mgi inte det minsta sugen på att gå ut i det här vädret..vindarna å iofs ganska varma men ändå..man blåser ju bort om man går ut.


Så här sitter vi instängda i huset .Ludwig sover för tillfället å jag har nyss ätit mig en smörgås med kantareller på å druckit en kopp te.

 Tvättmaskinen går förfullt då det var väldigt viktigt att Ludwig Sverige kläder var rentvättade till kvällen:)


Plutt får följa med pappa till träningen ikväll efetrsom han ändå inte ska spela.Så jag kan få städa i lugn å ro..


sen till sverige matchen skulle dom sitta ett gäng grabbar här hemma.


nej nu vaknar plutt igen..

Av Malin - 9 juni 2008 17:12

Kom dit kl 15.00 och var klara 15.08..Det visade sig att bäsis i magen bara var 16 fulla veckor istället för 18 som vi trodde...Så enligt ul ska jag ha haft äl å mens samtidigt?? får inte ihop det..men men.

fick en ny tid om 2 veckor för att få ett exakt BF.

Annars såg bebisen helt normal ut..men BM gjorde inget mer än att säga att den såg normal ut å vi fick en ny tid..Så kön..ja ni..vi får väl se om den vill visa det för oss nästa gång istället.

Av Malin - 8 juni 2008 21:27

åkte ner till mamma å dom vid halv tolv idag å kom hem därifrån vid halv åtta tiden nu ikväll.

Dom hade haft det bra å sett väldigt mkt runt omkring..Tex tog dom en båttur till corsica(frankrike)..häftigt!

Särskillt bruna var dom ju inte..de hade väl haft 2 soldagar..annars inget vidare väder ..Men dom sa att det inte gjorde dem så mkt. De yckte bara det var skönt att komma hemifrån och ifrån vardagssysslorna.

Plutt fick ett par trekvarts byxor, en tshirt å sen tre par kallingar/badbyxor(kan användas till både och). Själv fick jag 2 par örhängen å en parfym som tack för att jag vattnat blommorna å tagit in posten å ted fick en liten likör av ngt slag. Men det var nästan det enda dom hade hunnit köpa..lite plagg till sig själva också men inget märkvärdigt..Dom hade tänkt att dom skulle shoppa massa men varje gång det var dags för shopping var det siesta..

Men det var ju skitdyrt där iaf..såg prislapparna från luddeskläder en tshirt för 120 kr å sen byxorna typ 150 spänn å det var verkligen inga märkvärdiga kläder, men verkligen jätte fina för det!


Det roliga var också att dom hade varit inne i en affär där jetsetarna ligger..det hade funnits hello kitty kläder där för vuxna..å prislappen låg väl på ca 30.000-40.000 kr för ett plagg..Say what?!


Ted åkte iväg för att spela match vid halv tre..dom vann med 11-1 eller ngt sånt..skapligt överlägsna var dem iaf..

Samtidigt passade vi på att åka till komötet för att bada lite..


Nu har jag precis hängt ut tvätten, men tycker nästan det känns som om det skulle vara regn i luften..men håller tummarna på att det inte blir ngt regn. ted har precis kommit hem från ett dop i det blå..


Imorgon är det dags för ultra ljud..spännande..!..vi får väl se om vi får reda på vad det är för parvel som gömmer sig där inne.


Näe nu ska jag duscha..


mors mors.

Av Malin - 7 juni 2008 21:11

Japp så gammal är jag enligt sveriges vuxenpoängs grej..

Haha det är ju dubbelt så gammal som jag är nu, hur ska jag ta detta?


Av Malin - 7 juni 2008 20:04

I torsdag kollade vi på teds match i vljung, det blev en vinst med 5-2. inget vidare spel men kul att dom vann ändå!

Sandra slog en pling å ville följa med ut å kika på matchen..riktigt trevligt då man inte jämt har så mkt tid för varandra..Eftersom jag har familjen å hon jobbar dagar som kvällar.


Fredags morgonen steg honey upp vid kvart över fem för att åka iväg å golfa..Han var hemma igen till 11 tiden. perfekt när han åker iväg så tidigt. för då har man ju ändå hela dagen tillsammans.. Vid halv ett åkte vi till komötet för att bada å sola.! riktigt uppskattat av plutt..Det är verkligen så bra att det är långgrundt..plutt kröp runt i vattnet å plaskade förfullt:)


Idag var det dags för dop..Ojojoj va folk..Det var 3 bebisar som döptes samtidigt..Ludwig var ganska otålig i kyrkan å ville inte sitta still..så det slutade med att han fick krypa runt lite på golvet..vilket fungerade utmärkt. efter kyrkan åkte vi till en lokal för att äta smörgåstårta å fika.

Nu sitter jag här å kollar på tv lite samtidigt som jag bloggar. Ludwig somnade för en kvart sen och ted är ivä å kollar på fotboll hos cricke.

Sen skulle dom gå till tullen en sväng.


Känner mig faktist lite sugen jag med för att gå ut å dansa..första gången jag känner så på säkert 1½ år..Men det får bli framöver när vi har barnvakt..Fast är ju samtidigt lite harig när det gäller att lämna bort ludde..å ännu värre om det skulle vara för en natt.

Men samtidigt tror jag det kan vara nyttigt för mig å ted att tillsammans kunna gå ut å roa oss en kväll TILLSAMMANS. för jusst nu är det alltid ted som är ute på krogen eller iväg på fest om ngn av oss ska bort. Visst har inte jag sagt ngt om att jag vill gå ut eller så..men ändå känner jag mig lite småirriterad varje gång det är dags för utgång. men man måste självklart få roa sig på egenhand ibland också..det vet jag ju mkt väl å däröfr gör jag ingen big deal utav det.


Imorgon ska vi ner å träffa mor med familj på förmiddagen..Sen blir det nog till att åka t Jönåker för att kolla på teds match..Surre sa åt mig idag på dopet " det är klart du ska komma imorgon, du är ju en av våra spelarfruar som ska heja på oss" ..:)

Av Malin - 5 juni 2008 09:18

sitter å käkar mackor med räkost på förfullt..gott gott..ska snart ta bussen in till trosa för att köpa doppresent..sen hem lika snabbt igen för att leka ute på tomten.


Har inte sovit särskillt mkt inatt då plutt krånglade fram till halv ett..sen hade honey satt alarm på kl 2 för att han skulle kolla på hockey..å då vaknar jag å är pigg som en lärka..passar ¨på att gå på toa å dricka vatten å tänker att jag kan lika gärna kolla på hockeyn med ted efetrsom jag ändå inte kommer somna om på ett bra tag..Men han hade såklart somnat om gott i soffan så jag gick å la mig igen..

Vid halv tre vaknar plutt till igen å jag ahr fortfarande inte somnat..men tillslut vid 3 tiden somnar jag..å så kl 5 var det dags att gå upp tyckte ludwig!

Men trots lite sömn känner jag mig jätte pigg idag..


Ikväll blir det t att kika på ted när dom spelar match i västerljung.


mors och goodbye..

Av Malin - 4 juni 2008 20:21

idag har plutt slagit sig i sitt lilla huvud flera ggr...Först i våran betong trapp..ajaja säger jag bara..men han reagerade inte så mkt men kan bara tänka mig själv hur ont det borde gjort..Sen skulle han krypa över stockarna från gräsmattan till grusgången å trött som han var orkade han inte fullt ut å dunk med hvudet rakt ner i gruset..Mammas lilla gull..


När vi skulle äta kvällsmat,som idag var grillad fläskfilé och kycklingfilé,färskpotatis,rödvinsås och tzatsiki. då käkar ludwig 6-7 potatisar på nolltid å det var inga små färskpotatisar direkt..Helt otroligt va gott han tyckte det var med lite smör på. Tror vi har fått en liten håkan i familjen,eller var det inte så han hette brorsan till sune?


Har verkligen fått sommarkänslan nu..underbart..Fast i helgen ska det ju bli helt otroligt varmt..30 grader!


I helgen är det som vanligt fullproppat..Fredag är honey ledig..skönt..faktist inget planerat..men förhoppningsvist blir det ngn strand å njuta..kanske ska testa på komötet?

lördag dop på förmiddagen, sen ska ted ut på kvällen..

Söndag har ted match..å sen ska vi väl försöka ta oss ner till mamma å micke för att fira honom å höra hur dom haft dom i italien.


Mamma ringde förövrigt idag..Kollade så att pluttis mådde bra..Dom hade det soligt å varmt där nere å badade å njöt..Frida var också tvungen att prata med mig..var jätte viktigt att jag skulle få reda på att hon hade blivit åksjuk i bilen å spytt, fast det som var poängen var att hon hade köpt en ny kjol eftersom hon spydde på sin klänning.:)

Saknar dom lite nu faktist..vem ska jag skvallra med nu varje kväll?..Ted är ju inte så intresserad av mitt skvaller ..men men får hålla mig till mor kommer hem å sen vräker jag ur mig allt..haha:)


Måste ju bara tillägga att jag är så otroligt lyckligt lottad..inte ofta jag tänker på det faktist..men jag har verkligen hittat mannen i mitt liv..Vi har världens underbaraste son tillsammans som man bara inte kan sluta le åt när man ser han göra alla sina nya äventyr. En till guldklimp i magen som vi håller tummarna på att allt är bra med..Underbara vänner.

Vad mer kan man begära jusst nu?



Ovido - Quiz & Flashcards