MTL

Alla inlägg under juni 2008

Av Malin - 19 juni 2008 06:59

Skulle lika gärna kunnat skippat att se matchen igår.

Sverige hade ju inte ne chans ändå med det spelet..

Ryssarna var helt klart överlägsna..målchans i nästan varje anfall..å vad hade sverige som var farligt..hum aa det skulle vara Larssons nick då.. 

Av Malin - 18 juni 2008 11:48

Då vaknar min käre son å tror att det är dags att gå upp..

Jag vägrar gå upp mitt inatten å går å lägger mig igen efter ha gett honom lite välling, ihopp om att han ska somna om igen..Men jag å ludde hade inte samma planer..Tillslut somnar han iaf om vid halv sex för att åter vakna vid 7..åå så trött jag var då..Men men bara stiga upp å se glad ut..


Vid elva tiden kom Frida hit efter ha varit hos läkarn..Hon är svullen i halsen så ska tillbaka imorgon för att ta ett blodprov..så dom kan utesluta struma...men spruträdd som hon är så tog hon alltså inga prover idag..utan fick en bedövningssalva till imorgon.


Plutt somnade för ett tag sen ..så då passade jag på å laga lite lunch..Stektfalukorv å makaroner..gott gott.


Idag är det väl inte så mkt planerat annars..Ska ut å städa ur bilen senare..å sen väntar ju fotbollen ikväll..Tror jag ska lägga mig en stund när ted kommer hem så jag orkar se hela matchen..:)


mors mors.

Av Malin - 17 juni 2008 11:25

Ludwig är så snorig..Det bara rinner å rinner i ett..man hinner precis torka bort snoret under näsan..å nästa sekund när man tittar på honom har han en 11 under näsan igen..Antinge är det väl för tänder som kommer nu..eller så blidde han väl lite smittad från A som var snorig..


hum har inte så mkt att skriva annars..Allt rullar på som vanligt i familjen Skålberg/Nygrens liv..En promenad har vi hunnit med idag..han precis komma innan för dörren sen började det ösregna..

Å lillpluttis börjar gå mer å mer för varje dag som går..Han väljer ofta att ställa sig upp å gå nu istället för att krypa..men så fort han ramlar ner på baken så kryper han ju dit han ska..men han är ju så söt!


Kan ju knappast påstå att jag tycker det här vädret är särskillt roligt..Regnet står som spön i backen titt som tätt..å mellan varven tittar solen fram..men inte för att stanna en längre stund..tyvärr.

Sommarn som började så bra med sol å värme..kan väl komma tillbaka nu å stanna över sommarn?


ähh..nu ska jag slänga i en tvätt i maskinen..

Av Malin - 16 juni 2008 12:46

Uhh lite scary med blixt tycker jag allt!

åskan däremot är bara mysig..


Hade planerat att gå till affären efter plutt sovit..

Har verkligen nada hemma..Länge sen det ekade så i våra skåp..allt är verkligen slut..mjöl,socker,pasta ja allt..dt enda vi har i frysen är ngr varmkorvar å glass..å i kylskåpet har vi inte mkt mer..

Men nu öser det ju ner här så får vänta med att handla till ted kommer hem..om inte vädret har lugnat sig vill säga..


Hum kanske är bäst att stänga av datorn nu när det mullrar å blixtrar sådant.

Av Malin - 15 juni 2008 12:21

Gårdagen började med att ted fick gå upp med plutt så jag fick sova lite längre..Sen vid 11 åkte vi ner till S,M och A. vi tog en promenad ner till marknade ..Å måste säga att det var en besvikelse..Var ju mest bara godis, strumpor,väskor .. Eller så är det väl samma som alltid..bara att en annan tycker inte att det är värt att slänga bort allt för mkt pengar på skitsaker..

Men lite blev det trots allt.. Ett inter set till ludwig..Zlatan såklart, en svergie tröja till ted å sen lite godisremmar.

Vi stannade till mitt i marknaden för pizza å öl/läsk/vatten.

Sen körde vi ett sista race genom marknaden..


Väl hemma hos Bäck/Larsson igen blev vi alla som zombies för ett tag..men röck upp oss igen..Började fixa inför grillningen osv.

Gubbarna tittade på fotbollen medans vi fixade..Sen körde vi igång förfullt med matlagning..Färsk potatis, grillade kycklingspett, tzatziki, grillade grönsaker å bröd..Riktigt gott!


Senare på kvällen blev det till att spela lite spel..Men vid halv ett var jag såå trött så gav upp å slöa i soffan istället en stund innan vi åkte hem.

S som var så snäll å skjussade hem oss skickade ett mess ganska snart efter hon åkt..Hade hänt en bilolycka..Den måste ha skett straxt efter vi åkte där..Så himla otäckt..!


Idag på förmiddagen har jag varit såå trött..Gick upp med plutt vid åtta..för att sedan gå å lägga mig vid halv tio igen..Då fick ted ta ludde..å jag somnade som en stock till elva...å när man stiger upp är det städat å fint överallt,Underbart!


Framåt eftermiddagen blir det en färd ner till mor med familj för att käka middag ihop.


DEt var det de..

Av Malin - 13 juni 2008 18:17

Idag fredagen den 13 juni skulle du fyllt 47 år(om jag räknat rätt).

Ett stort grattis till dig..du är fortfarande lika saknad och älskad min fina pappa!


Tänkte jag skulle ha satt in en bild på pappa på bloggen..men sen kom jag på att alla bilder är fortfarande hemma hos mamma..Har inte klarat ta hit dom ännu..Samma sak med en "bok" som jag gjorde dagen då pappa dog..I den har jag skrivit ett brev till pappa, massa foton å dikter..Boken har jag inte rört sen den dagen..

Men nu snart ska jag ta hem allt, känner att det är dags nu..Fast måste vara en kväll då plutt sover så jag kan sitta å tjuta ostört i timmar.


Idag gick min lillälskling 6 steg:)..Rangligt å dant..men gud så sött de är med de första stegen.. Så nu ni dröjer det nog inte länge tills vi har en fis som vi får jaga i ett..Underbart:D


Älsklingen sover i soffan..har blivit en vana på sistonde, han kommer hem å slocknar som en stock. Men förstår honom..Skulle inte palla att stå å "bila", eller vad han kallar det i 10 minuter ens än gång..å dom gör det hela dagarna i flera veckor..Usch å blääk.

Han pratade om att han skulle åka till P.L å säga grattis då han också fyller år snart..så får väl väcka honom alldeles straxt.


Pluttis håller på å ska sova han med..Är sååå trött..men det där med att sova är inte särskillt populärt..Men skulle inte tro att det dröjer många minuter innan han sover som en stock han med.


Imorgon är det trosa marknad å mys med familjen. Bäck/Larsson.

Massa öldrickande för ted å Martins del skulle jag tro..Sara håller sig nog till cider å jag..hum va ska jag gotta mig i..Vatten,läsk..ngn härlig alkoholfri drink;)!


Så det var det för idag. Uppdaterar nog på söndag igen!


Av Malin - 11 juni 2008 13:53

Det sägs att det ska gå så mkt fortare å vara bättre å göra sina ärenden på internet..begärde min fpenning runt den 20 maj..å det registrerades idag..Humm ja väldigt snabbt gick ju det....men men pengarna kommer ju nu iaf..tack å lov!

Av Malin - 11 juni 2008 11:54

Vart har solen och sommaren tagit vägen?


Man har ju noll energi när regnet bara öser ner..En sån där dag då man bara ska titta på filmer å ligga i soffan hela dagen är det idag..Men skulle aldrig lyckas få min lillälskling att sitta still å titta på tv..JO kanske om han var jätte trött..så kanske i ngr minuter..men det är max det.


Jusst nu leker plutt med sina bollar av alla olika slag, som varje dag..De andra leksakerna bryr han sig inte om..Utan här ska det rullas iväg bollar för att sedan jaga dom..Eller så ska det sparkas på dom.

Han är så söt nu när han ställer sig upp utan vidare titt som tätt..igår tog han ett steg mellan två bollar men sen tar det stopp..


Hum mina pengar från fkassan har inte kommit än..Måste ringa idag!..Varför alltid detta strul?..blääk..sitta i telefonkö i först hundra år innan man kommer fram..


I helgen är det trosamarknad å vi ska ha en hel dag med S,M och A..Hoppas på fint väder bara..annars är det ju inge roligt för fem öre..


Imorgon har frida skolavslutning..Tänkte palla mig ner å titta, om vädret är ngrlunda vill säga. Men det är ju så tidigt..å långdraget...Men alla i åk 2 skulle sjunga på scenen så då ville hon ju att vi skulle komma å titta.


Det går så sjukt snabbt nu ju..trosamarknad denna helg, midsommar helgen efter det, sen fira mickes 40 års dag + mammas födelsedag helgen efter det..Sen är vi helt plötsigt inne i juli å det är dags för semester tider, öland(?), ludwigs 1 års kalas, sen hej hopp är det augusti å snart är sommarn över..

Skapa flashcards