MTL

Alla inlägg under maj 2008

Av Malin - 8 maj 2008 13:28

Kan inte en timme bara svischa förbi nu ..Vill inte sitta ovetandes..

Av Malin - 8 maj 2008 09:50

på namnsdagen carina..hälsningar fam Nygren/ skålberg

Av Malin - 8 maj 2008 09:39

Idag blir det nog inte mkt gjort då Ludwig vaknar med feber och är jätte snorig..

Förstod att det var ngt på gång eftersom han vaknat 1-2 ggr i timmen hela natten..Får hoppas att det bara är ngt kortvarigt. Vill ju kunna vara ute å leka å njuta av solen och värmen i helgen..


Helt plötsligt smakar godis,läsk,chips såå gott igen..tänk om man kunde ha avsmak för det under hela graviditeten..skulle ju vart perfekt..


inte mkt vettigt å skriva idag..

Av Malin - 7 maj 2008 20:17

Det blev lite gjort idag iaf..

Jag och ludde tog cykeln ner Mira och käkade lunch med pappsen, anders och bosse..Och där träffade vi på min mosters man Roffe, kul efetrsom dom bor i Nyköping och man itne träffar dom allt för ofta..


Efter en pizza blev det en snabbis in till affärn och sedan hem för att ge ludde lunch och sen sussa sött..

När Ludwig somnade gick jag ut och fixade lite i grusgången..sen vid tre tog vi biken till badhuset och badade, och så roligt han tycker det är..plaska förfullt.å ner med hela ansiktet i vattnet å så fick han en kalsup å sen ner igen i vattnet..Ett litet vattendjur det där:)


Sen hem och leka på tomten i 2 timmar..Snacka om att plutt var trött!.

Men efter kvällsgröten fick vi besök av Micke och Frida så då orkade han hålla sig vaken en stund till..


Ted höll på förfullt på tomten, börjar bli riktigt fint nu..

Men jag har ju mina drömmar om ett staket runt tomten och sen täckbark i rabatten å sen ngr stora tunnor med blommor i..Men men allt kan man inte få på en gång..


Ted la plutt ikväll och jag åkte å solade, vill ju känna mig lite fräsch..Men man ser ju lagom fin ut direkt efteråt..tomat AB:)


Och nu har vi precis käkat lite varma mackor..får bli middagen idag då det blev en rejäl lunch..

hoppas verkligen solen är framme hela dagen imorgon..vill inte ha massa moln jämt å ständigt..


Jag vet en hemligthet, som jag inte borde veta om :D




Av Malin - 7 maj 2008 09:50

Idag fick jag tag på en bm, inte min men gick ju bra att prata med henne också. Den molande värken trodde hon berodde på att livmodern jobbar sig upp och det var fullt normala graviditets besvär som man kan ha i början..och att jag har ont i benet trodde hon att det var en nerv som satt i kläm å därför ilar det neråt ..ilket också var fullt normalt..Hon tyckte jga skulle ta alvedon för att slippa värken och dra ner på tempot..

Så med andra ord blir det alvedon ..för tempot kan jag nog inte dra ner så mkt på..har knappt gjort ngt den senaste veckan..


Igår kväll var jag ju borta på mammapyssel, satt mest bara å lyssnade på alla andra å bara va..men en skylt till frida blev det iaf..hade ju faktist lovet henne det..Är ju så skönt att komma iväg en stund sådär..Så den 21 var det tal om att beställa pizza och dricka vin..å pizza är ju alltid gott..men kör nog med vanliga cola till det:)


Fisarna hemma hos gubbarna hade somnat nästan på en gång när vi åkte därifrån så dom var glada för då han dom ju spela tvspel..


Både jag å ted sa när vi åkte hem att vi är så glada att vi har S och M,

ett par som man verkligen trivs ihop med och alla fyra kommer överrens..

Man är på samma nivå å man behöver inte göra till sig massa..utan man kommer som man är å det ser ut som det gör..Ingen som påpekar ngt å ngt håll!..Så härligt..måste bara se till att träffas oftare..


Idag har jag inget planerat alls..PRomenix blir det väl..men solen har ju försvunnit bakom alla moln..=7

Ludde lever rövare här hemma..kryper runt å runt överallt å drar ut kläder ur garderober å slitit upp allt ur min väska..Men han har så roligt så vill inte störa honom..är ju inte svårare  än att ta upp grejjerna sen.

Av Malin - 6 maj 2008 16:35

Imorse tog vi en sväng till affärn med cykeln..köpte lite frukost å så..

Sen har vi faktist inte gjort så mkt mer..Eller vi har ju sovit..å sen städat..men sen inte så mkt mer än så..


Ikväll blir det iaf mammapyssel för min del med S. medans gubbarna ska spela tvspel..Eftersom Det inte börjar förrens vid 19..så tror jag nog knoddsen sover då..Annars får dom väl va med å spela tvspel med gubbarna.

Jag vet i sjutton vad jag ska göra ikväll..har inga bilder alls och färgen i skrivaren är slut..såklart..men men kan ju bara sitta å slöa..är skönt bara å komma bort en sväng.


inge svar hos bm idag..hum får ringa imorgon igen..hoppas verkligen dom svarar då..vill ju veta vad det kan vara för ngt.

Funderar på om mitt järnvärde har sjunkit mkt på sistonde..är så grymt trött jusst nu och mamma har sagt nu dom senaste kvällarna att jag verkligen inte ser pigg ut...Egentligen skulle jag ju inte börja med järntabletterna förrens jag varit på ul..men får jag komma till susanne tidigare ska jag be henne att kolla hb:t...


Jag måste bara säga att jag blev så nöjd med stockarna längst gräsmattan..så mkt bättre!


nej det får vara nog för idag..har inget vettigt att skriva ändå..



Av Malin - 5 maj 2008 19:36

Klippningen av gräset idag, eller halva iaf:)

Middagen ute på altanen

Cykelturen med ludwig, han somnade som en stock:D

Skoptagen till stockarna vid grusgången, kankse blir klart ikväll?

Av Malin - 5 maj 2008 13:11

Yes då var man hemma igen efter en tripp till Oskarshamn.

Eller vi kom ju hem igår..men då var jag så jäkla trött.Jag å ludde somnade efter lite lunch å en dusch och sov i 2 timmar..Sen tog vi en promenad ner till mor..sen kom pappsen och hämtade oss vid sju sen hem å sova..Ludde somnade nästan på en gång..å jag inte långt där efteråt..Så älsklingen väckte mig i soffan å tyckte jag skulle gå in å lägga mig i sängen..Trodde klockan var mitt i natten då..men var ju tydligen bara 21.00 Bra trött med andra ord!


Upp vid kvart i fem imorse..å lika trött fortfarande..borde jag inte varit utvilad?..Men vi gick å la oss en timme sen när Ted åkt till jobbet..sen blev det frukost å sen vidare till Öppna förskolan..Där träffade vi S och A som oxå var där för att leka av sig lite..Även M å T var ju där,kanske blir till att åka ner till trosa på fredag då..Ska få med mig S å A har jag tänkt mig..Om dom orkar å har lust.


Helgen var annars lugn och skön..Gjorde inget speciellt direkt..men det är skönt att lämna vagnhärad å huset ngr dagar..Men samtidigt är det underbart att komma hem till vardagen igen.

Fick en kamera av min baby i helgen, såå fin! tack honey!


pluttis sover jusst nu..helt slut efter ha lekt med barnen..jag tänkte att jag skulle ha lagt mig en stund jag med..men känns som om det är annat som ska göra..men får se om jag kanske hinner lägga mig en stund nu iaf..är ju så himla trött!


Hade förresten fått brev från bm nu när vi kom hem..ska in å lämna blodprov för immuniserings skiten..igen..hade ju samma med ludde men hoppas det är lika som med plutt..Det var ju ingen fara..han var lite gul när han kom ut bara. men vi får väl se...Måste ringa dit imorrn igen iaf..känns inte osm om allt står riktigt rätt till..har ofta "mensvärk" i magen å tycker även att jag får ont i benet uppe i slidan..vet i sjutton vad det kan vara..men är väl lika bra att slå en plinga.


näe nu ska jag sooooova.

Ovido - Quiz & Flashcards