MTL

Alla inlägg under maj 2008

Av Malin - 23 maj 2008 06:59

Ska nog gå till öppnaförskolan idag..fisen håller på att somna nu så han kan vara pigg å glad tills vi går dit.


Vädret verkar bli helt underbart idag..Härligt..KAnske man kan passa på å sola lite på dagen.Vet ju att ludwig stortrivs om vi är ute på gräsmattan..

Men hum..jag förstår inte hur dom tänker alla dessa hudläkare som säger att man måste hålla sitt barn i skuggan..och speciellt noga är det med det om barnet är under 3-4 år..Men det går ju inte..Ludde kryper ju runt överallt..jag kan sätta honom i skuggan sen efter 2 sekunder har han fått syn på ngt å är på väg till andra sidan gräsmattan...men men så länge jag inte klär av honom heölt naken utan ngn solskyddsfaktor så hoppas jag att det inte är någon fara.


Nej nu ska jag lägga mig en stund igen jag med..Så skönt!

Av Malin - 22 maj 2008 17:38

En gravid som tjurar för minsta lilla å en gubbe som har tusen tankar i huvudet å mår dåligt över att han inte vet hur han ska göra med allt..hum ja det funkar inte alltid till hundra..Småtjaffs om egentligen inget speciellt alls blir summan av allting..

Men men gubben stack iväg nyss..åkte väl t stoffe elelr ngt innan träningen ..själv har jag städat precis(vilket går mkt lättare om man är irreterad)..ska snart gå ut en sväng..rensa huvudet lite..Ska bli skönt..sen blir det slöa framför tvn hela kvällen..


Men men har iaf varit i trosa idag hos BM å lämnade blodprover..Det är uppsala som har hand om allt med immuniseringsgrejjerna nu..så prover ska ta med jämna mellanrum för att se så det inte blir någon fara...

Sen tog ludwig å jag bussen in till stälje..Köpte sommar kläder till ludde för pengarna vi fick av mamma..Så mkt fint dom hade fått in på hm ju..Hittade massa saker till hela familjen ..men så fattas ju kosingarna..så blev bara till ludde .å sen strumpor t ted..


Ludwig fick iaf 2 linnen,2 t-shirts, shorts, en solhatt och en tjocktröja för 350 kr..Riktigt bra tycker jag!


Gårdagskvällen blev lyckad..förutom att det som hade alkohol med sig inte fick dricka det.. mne pizza blev dt iaf..mumsigt..

Av Malin - 21 maj 2008 12:07

Nu äntligen ska jag ta tag i det som jag skjutit upp sen pappa dog.

Vi började ju övningsköra å kan väl inte påstå att det gick bra men vi körde på iaf..sen när pappa dog så sket jag i det..Fick hjälp av Peter som ställde upp..å vi var ute å körde ngn gång å det gick väl skapligt bra.men så sket jag i det igen..


Men nu har jag skrivit ut alla blanketter som behövs för att söka körkortstillstånd..så nu måste jag göra ett syntest å lite.

Sen skickas blanketterna in, så jga kan börja köra i sommar..Det stod att det tar drygt en månad innan man får tillståndet. men det går ju fort.

Måste däremot kolla upp det här med kurs ..antar att jag å mamma måste gå ngn sån..vet inte om man gör det innan man får tillståndet eller efter?.


Får väl se när man får det där körtkortet..men nu ska jag iaf komma igång..det har jag bestämt mig för!


Ikväll är det pizza å vin för mammorna på pyssel..Själv blir det väl inge vin,men ska iaf bli riktigt skoj!..S skulle ta sig ngn cider så vi promenerar upp dit å sen hem igen efetrsom gubbarna ska dricka öl å kolla på fotbollen:)


Korten på Ludwig kom idag,dom vi tog på öf när en fotograf var där..Å så fin han blev våran älskling:)


På tal om ngt helt annat så vaknade jag av att jag verkligen storgrät inatt..tårarna kunde inte sluta rinna..Drömde att det var ngn som var ute efter att mörda Ludwig å vi försökte förgäves att rädda honom..Tillslut kröp ludde under våran altan men där fick mördaren tag på honom..så det var där vi hittade han sen..Åå det var verklgien en sån hemsk dröm..Usch börjar gråta på nytt  nu när jag skriver ner det..

Tror jag drömde så bara för att jag lite snabbt tittade på fyran om madelens försvinnande..Men jag sprang iaf fort som sjutton till luddes säng å kollade att allt var ok..Näe jag insåg att allt avr som det skulle kunde jag äntligen somna om igen..å jag drömde faktist ngt helt annat då..Så himla skönt!

Men inga mer sånna drömmar tack!


Nej nu ska jag göra iordning mig lite.

Av Malin - 20 maj 2008 13:22

DEt blev inge södertälje idag..Tog oss en promenix istället..Blev ju faktist riktigt skönt väder ute!


Köpte ramlösa med jordgubb och lime smak..å säger bara mm..Helt klart en ny favorit..Den kommer iaf finnas i mitt kylskåp kall å god i sommar.

Har ni inte smakat den ännu kan jag absolut rekommendera den!


Pluttis somnade efter lite lunch å sover som en stock nu..

Själv har jag precis käkat en avokado..vilket fick bli dagens lunch..Riktigt gott...Måste tvätta hela dagen idag..Min kära sambo rensade ut sitt jobbskåp i all hast imorse då han letade efter ngt..Så allt hamnade ner för trappen..med andra ord..TVÄTT!..Bläk..Men men första maskinen är precis färdig så hinner väl köra ngr st idag iaf..


Honey har träning ikväll så vet faktist inte vad jag ska hitta på..Har köpt hårfärg så funderar på att gå ner till mamsen så hon kan hjälpa mig lite..Eller om hon får komma upp kanske..är nästan skönare så..Sen börjar ju det här nya programmet gossip girl ikväll..Så det kanske man skulle kika på..


Humm undrar hur länge det dröjer för tvbänken att torka..Snabb torkningstid stod det..men är kladdigt än..Kanske tog på för mkt?..vad vet jag..är ju bara å vänta å se..


Nej nu sk ajag läsa tidningen å slöa lite i soffan medans pluttis sover.

Av Malin - 20 maj 2008 09:58

Igår när ludwig somnat tog jag på mig en gammal sketen tshirt å började slipa å slipa å slipa..Trodde aldrig det skulle vara så ansträngande att slipa en tvbänk..

Sen när jag var klar med slipningen betsade jag den också..Och så bra det blev!! nu är det bara en sak som fattas sen är jag yber nöjd..

Vill hitta nya handtag man öppnar lådorna med..i svart smide typ..Måste ju finnas billigt på ikea, men när tar man sig dit då?


Tänkte först om jag å ludde skulle ta en sväng till södertälje idag.

Fick ju faktist 350 kr av mamma på hm, som hon hade fått som bonus på det hon handlade..Tackar å bockar..

Skulle behöva ha ett regnställ till plutt..För även om det är sommar snart så lär man ju kunna räkna med att det regnar i sverige på sommarn..å ska vi stå å heja på pappsens fotbollsmatcher i sommar måste vi ju vara ordentligt förberedda på allt.Även lite tshirts å shorts skulle behöva inhandlas..Men pengar finns det inte så gott om denna månad så får nog ta lite pö om pö..

Ludwig är små kinkig idag så får se om vi tar stan en annan dag..det märks!


Denna månad fyller mickis år, andreas fyller år..blir ju bara ngn blomma eller så t dom..men det är ju ändå pengar..å micke fyller 40 år den 3 juni..

Å sen ska vi på dop, det är trosa marknad(ni ska inte komma upp då P,C,T ?..jätte skoj med marknad:) ), det är midsommarafton och så fyller Titti 15 år...puh..blir en riktigt härlig månad;)


Vi va nere en sväng till östra sörmlands trä..Köpte lite virke..Ska faktist försöka bygga ett eget vrums bord å betsa med samma färg som tv-bänken..

Eller det är ted som ska bygga bordet..Jag håller mig till målandet..annars faller det nog ihop när ludde ställer sig mot det.


Nej nu ska jag borsta mina å fisens gaddar:)



Av Malin - 19 maj 2008 13:15

Blev inget öf för oss idag..Plutt hostade massa inatt å snorar förfullt..

Sen var jag jätte trött imorse..vaknade med migrän..tycker jag gör det ofta nu..å inge mer än alvedon kan man ta för det..å kan väl knappast påstå att alvedon är så mkt till hjälp när man har ett riktigt migränanfall..men men thats life..


Snart dags för lunch..blir lite sent idag..Ska käka varma mackor med kantareller på..mums mums..

Fisen sover..han var så trött så han somnade på bums..


Imorse tog vi en cykeltur till färgcenter å köpte betsfärg, pensel å slippapper.. så jag vet vad jag har å göra på kvällarna å i helgen:)


Vid tolv tiden fick vi en snabb visit av Sandra å Helené..Ludwig fick 2 jätte fina raphl lauren tröjor..;)


Sen hämtade dom min balklänning...Det är ju dags för S småsystrar (som inte är så små längre) att gå på bal..så dom skulle se om dom kunde sy om den till ngn av tvillingarna:)


Nej nu blir det läsa tidningen å käka lite..:) 



Av Malin - 18 maj 2008 19:24

ohh no..mina planer funkade inte som jag tänkt mig..

Kistbordet nere är alldeles för stort..skit också!

Men får se om man kan hitta den mindre modellen lite billigt..Ngn som säljer kanske?

Ska kolla blocket å lite...

Av Malin - 18 maj 2008 15:36

Vill göra om massa nu ju..Fast inte så mkt som behövs köpas efetrsom vi har det mesta hemma..

Vill flytta upp kistbordet till övervåningen då det passar bättre in med matsalsbordet..Vill mörkbetsa våran tvbänk som står nere å ha här uppe då den är mindre än klumpidunsen vi har nu..som egentligen inte alls är en tvbänk..å den möbeln vi har under tvn nu ska in i pluttens rum..passar inte in så bra kanske..men bra förvaring..

sen vill jag köpa en ohyvlad(hum heter det så?)planka med gärna lite bark i ytterkant å mörkbetsa å sen köpa ngr snygga sånnadär vi har i öppningen till vrummet ¨å göra en hylla å sätta upp.


hum går älsklingen med på dt tro?

Ovido - Quiz & Flashcards