MTL

Direktlänk till inlägg 20 maj 2008

En ny favorit!

Av Malin - 20 maj 2008 13:22

DEt blev inge södertälje idag..Tog oss en promenix istället..Blev ju faktist riktigt skönt väder ute!


Köpte ramlösa med jordgubb och lime smak..å säger bara mm..Helt klart en ny favorit..Den kommer iaf finnas i mitt kylskåp kall å god i sommar.

Har ni inte smakat den ännu kan jag absolut rekommendera den!


Pluttis somnade efter lite lunch å sover som en stock nu..

Själv har jag precis käkat en avokado..vilket fick bli dagens lunch..Riktigt gott...Måste tvätta hela dagen idag..Min kära sambo rensade ut sitt jobbskåp i all hast imorse då han letade efter ngt..Så allt hamnade ner för trappen..med andra ord..TVÄTT!..Bläk..Men men första maskinen är precis färdig så hinner väl köra ngr st idag iaf..


Honey har träning ikväll så vet faktist inte vad jag ska hitta på..Har köpt hårfärg så funderar på att gå ner till mamsen så hon kan hjälpa mig lite..Eller om hon får komma upp kanske..är nästan skönare så..Sen börjar ju det här nya programmet gossip girl ikväll..Så det kanske man skulle kika på..


Humm undrar hur länge det dröjer för tvbänken att torka..Snabb torkningstid stod det..men är kladdigt än..Kanske tog på för mkt?..vad vet jag..är ju bara å vänta å se..


Nej nu sk ajag läsa tidningen å slöa lite i soffan medans pluttis sover.

 
ANNONS
 
Maria

Maria

20 maj 2008 18:56

Tack så mycket! vi hade det jättemysigt. =) Ja, Ramlösa jordgubb lime är jättegod! Trots att jag inte ens brukar tycka om kolsyrat vatten... Ha det så bra och hälsa Ted o Ludde.
Kram!

http://littlebylittle.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin - 11 april 2010 18:42

Jusst nu känns det sådär.. Hur mkt jag försöker att intala mig själv att du är en vuxen männsika och du har gjort detta val själv..Så snurrar tankar å funderingar hela tiden. Det går så mkt energi åt det så jag känner mig ständigt trött å Ted sa ti...

Av Malin - 6 mars 2010 07:42

VINN SVERIGES STÖRSTA BARN GOODIEBAG VÄRDE 40 000:- ”Jag är med och tävlar om Sveriges största barn goodiebagvärde över 40 000:- på Muppsan´s blogg!!En massa extra vinster kommer det oxå att bli, så tachansen du med” HÄR ÄR VAD NI KA...

Av Malin - 6 mars 2010 07:25

Usch, jag är så less. Nu är det 3dje gången på ca 1 månad som barnen är magsjuka. Får dåligt samvete över att jag inte är på jobbet nu när man precis börjat jobba å vi har massa bollar i luften som får skjutas upp för att man vabbar titt som tätt...

Av Malin - 27 februari 2010 07:35

Imorgon är det våran 5 års dag så idag ska vi gå på bio och äta gott. Okej storhandla ska vi göra på en gång också när vi har barnen hos mamma, men det an väl vara romantiskt det med? =)   Igår var Ted hemma och vabbade då de ringde från dagis å ...

Av Malin - 20 februari 2010 07:56

Jag har nu efter närmare 3 års mammaledighet kommit igång och jobba igen. Å vad jag älskar det! Många tror och tycker att vara mammaledig är värsta lyxen i jämförelse med att jobba, men jag håller inte med! Att lämna barnen till dagis där dom får lek...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se