MTL

Direktlänk till inlägg 20 maj 2008

Fan så duktigt!

Av Malin - 20 maj 2008 09:58

Igår när ludwig somnat tog jag på mig en gammal sketen tshirt å började slipa å slipa å slipa..Trodde aldrig det skulle vara så ansträngande att slipa en tvbänk..

Sen när jag var klar med slipningen betsade jag den också..Och så bra det blev!! nu är det bara en sak som fattas sen är jag yber nöjd..

Vill hitta nya handtag man öppnar lådorna med..i svart smide typ..Måste ju finnas billigt på ikea, men när tar man sig dit då?


Tänkte först om jag å ludde skulle ta en sväng till södertälje idag.

Fick ju faktist 350 kr av mamma på hm, som hon hade fått som bonus på det hon handlade..Tackar å bockar..

Skulle behöva ha ett regnställ till plutt..För även om det är sommar snart så lär man ju kunna räkna med att det regnar i sverige på sommarn..å ska vi stå å heja på pappsens fotbollsmatcher i sommar måste vi ju vara ordentligt förberedda på allt.Även lite tshirts å shorts skulle behöva inhandlas..Men pengar finns det inte så gott om denna månad så får nog ta lite pö om pö..

Ludwig är små kinkig idag så får se om vi tar stan en annan dag..det märks!


Denna månad fyller mickis år, andreas fyller år..blir ju bara ngn blomma eller så t dom..men det är ju ändå pengar..å micke fyller 40 år den 3 juni..

Å sen ska vi på dop, det är trosa marknad(ni ska inte komma upp då P,C,T ?..jätte skoj med marknad:) ), det är midsommarafton och så fyller Titti 15 år...puh..blir en riktigt härlig månad;)


Vi va nere en sväng till östra sörmlands trä..Köpte lite virke..Ska faktist försöka bygga ett eget vrums bord å betsa med samma färg som tv-bänken..

Eller det är ted som ska bygga bordet..Jag håller mig till målandet..annars faller det nog ihop när ludde ställer sig mot det.


Nej nu ska jag borsta mina å fisens gaddar:) 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin - 11 april 2010 18:42

Jusst nu känns det sådär.. Hur mkt jag försöker att intala mig själv att du är en vuxen männsika och du har gjort detta val själv..Så snurrar tankar å funderingar hela tiden. Det går så mkt energi åt det så jag känner mig ständigt trött å Ted sa ti...

Av Malin - 6 mars 2010 07:42

VINN SVERIGES STÖRSTA BARN GOODIEBAG VÄRDE 40 000:- ”Jag är med och tävlar om Sveriges största barn goodiebagvärde över 40 000:- på Muppsan´s blogg!!En massa extra vinster kommer det oxå att bli, så tachansen du med” HÄR ÄR VAD NI KA...

Av Malin - 6 mars 2010 07:25

Usch, jag är så less. Nu är det 3dje gången på ca 1 månad som barnen är magsjuka. Får dåligt samvete över att jag inte är på jobbet nu när man precis börjat jobba å vi har massa bollar i luften som får skjutas upp för att man vabbar titt som tätt...

Av Malin - 27 februari 2010 07:35

Imorgon är det våran 5 års dag så idag ska vi gå på bio och äta gott. Okej storhandla ska vi göra på en gång också när vi har barnen hos mamma, men det an väl vara romantiskt det med? =)   Igår var Ted hemma och vabbade då de ringde från dagis å ...

Av Malin - 20 februari 2010 07:56

Jag har nu efter närmare 3 års mammaledighet kommit igång och jobba igen. Å vad jag älskar det! Många tror och tycker att vara mammaledig är värsta lyxen i jämförelse med att jobba, men jag håller inte med! Att lämna barnen till dagis där dom får lek...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se