MTL

Alla inlägg under april 2008

Av Malin - 16 april 2008 07:04

Igår var jag på mvc på dagen..

Men innan dess var vi och tog en fika på hannas med S och A.

Mysigt i vårsolen..igår blev man verkligen varm när man var ute å gick.Underbart


På mvc gick det väl iaf bra..Vägde faktist 2 kg mindre än inskrivningen med ludde..Alltid nått! :)

Sen var järn värde å blodtryck jätte bra..å blodsocker också..

Det enda som var ngt var att det var lite bakterier i urinet men skulle skicka en odling så hör hon av sig om det är ngt som man msåte göra ngt åt.


Efter det tog vi bussen hem..å när vi kommer till vagnhärad är det dyngsurt överallt. huh?..solen har ju skinit som bara den i trosa ju.MEn det hade tydligen både haglat å spöregnat i vagnhärad..tur det hade slutat när vi kom hem.


Sen på kvällen åkte ted och ludwig å lämnade mig hos S...Följde med hennes på mamma pyssel från kl 19-22.. riktigt kul faktist, länge sen man satt å pyssla sådär!

T och L åkte vidare till vljung och kollade på träningen å sen vidare hem för att sussa sängen.. Det hade gått jätte bra för dom..Känns skönt!

Är viktigt för ted att få ensam tid med Ludde samtidigt som det är viktigt för mig att få lite ensamtid utan ludde:)

får väl se om T går med på att jag fortsätter gå på detta på tisdagskvällar.

Det tråkiga är ju att det krockar med hans träning..Men han kanske kan gå med på att träna bara torsdagar..sen spelar dom ju match en gång i veckan också..Det räcker väl? ;)


Nu är vi iaf anmälda till dopfesten också..Tänkte först inte gå eftersom jag inte visste ngn annan som skulle dit..Men sen visade det sig att det var många som skulle gå..Så ska bli skoj..Käka smörgås tårta..

:D


Känner nu att jag vill ta upp öppnaförskolan igen..Ludde tyckte ju det var så roligt att vara där..Så ska nog gå nästa fredag i vagnhärad.Ngn som ska med ?kommer dock inte ihåg vilka tider det var..men får fråga hon som har koll, S..:)


Imorgon får vi fin besök.Titti tjejen och kanske Carina..Vore roligt om dom båda kommer..Men vi får se hur det blir. Dom stannar iaf över helgen..De har ju inte träffat Luddebus sen i julas..så förstår att dom längtar..

Å så saknar dom ju mig, måste ju vara så att jag lockar mest..Eller? =D

Ted skiter vi i..Han vet vi redan att dom saknar också ..så det behöver jag inte nämna..:)


Idag står det inte mkt på schemat, ska gå iväg å byta foppatofflorna ted köpte till ludde då dom var för små..

Sen blir det väl lite plock å städ ..


ha det gott.

Av Malin - 14 april 2008 16:32

Får ont i magen och tårar i ögonen när jag tänker på denna stackars lilla flicka. Hon hade ju precis bröjat leva sitt liv..hon var ju bara 10 år.

Så kommer denna sjuka man och tar det ifrån henne.

Det ska inte få ske!

Av Malin - 14 april 2008 13:37

Skulle ju äntligen göra iordning..torsk med ägg å persilje sås till mig idag..men va fan är mjölet?..åå när tog det slut egentligen..

Det är ju sånt man alltid har hemma..

Humm får se om jag orkar gå ner t affärn sen när pluttis vaknar..Annars får jag äta panerad torsk å romsås med ted..

Så får jag göra iordning det där imorgon eller ngt.


Underbart väder var det iaf idag.var ute en sväng på en promenad.sen gungade vi lite när vi kom hem igen.

Tulpanerna på tomten är på g nu..Har sett ngr rosa färgade knoppar..

När kan man börja plantera i krukor?

Har sett att dom säljer..lite blommar nere vid affärn..men är det för tidigt än? känns ju som om det är minusgrader på nätterna ju!


nehepp nu ska jag hänga upp tvätten..

Av Malin - 14 april 2008 10:28

Igår var jag och ludde ute å gick på morgonen i regnet..burr..

Var nere å köpte lite god frukost och gröt till Ludwig.

När vi kom hem hade pappsen klivit upp ur sängen å börjat plocka iordning här hemma..Sen blev det frukost å storstäda efter det.

Så skönt att få det gjort..å allt går ju mkt lättare när man hjälps åt.inte lika tråkigt då:)


Sen gick ted ut och lasta på kärran med grenar från äppelträdet..

Ludde la sig för att sova middag och jag slöade i soffan.


Vid två tiden gick jag å plutt en promenad med mamma/mormor..sen gick jag å L..vidare till häradsvallen å kollade på ted när dom spelade match.

Tyvärr pallade inte ted spela så länge pga ljumsken.Men han imponerade på mig den tiden jag såg..Har verkligen kommit in mkt bättre i det här laget å får mer boll än när han spelade i ohamn..eller han spelade ju med ngn by utanförs lag..kommer inte ihåg va det hette.

 Men iofs passade det ganska bra att han inte spelade så länge eftersom häradsvallen måste vara vhd:s kallaste plats..öppet å blåser från alla håll å kanter.

Ludde tyckte iaf det var skoj å kika på när grabbar å gubbar sprang efter en boll:D


å över till ngt helt annat.Luddebus har börjat gå runt min sin gåvagn nu, så roligt att se..inga vurpor än så länge..men det är inte långt ifrån:)


Idag skiner solen..Ser ut att vara jätte skönt ute så ska ta oss en promenad alldeles straxt..Jag är så himla trött idag så kan behövas.

Fisen tyckte det var dags att gå upp klockan 5 imorse..blää så tidigt.

Men jag gick upp å satte mig å kolla på en jätte bra film som gick på tvn medans plutt lekte på golvet.

å så kröp ahn in till pappa också..vet ju mtk väl att han ligger bakom den stängda dörren..så puttar upp dörren å går å kollar vad pappsen gör:)


nej nu ska vi tvätta oss å borsta gaddarna innan vi går ut.

Av Malin - 12 april 2008 20:27

Idag har vi varit på Alicias 1 års kalas..stora tjejen nu ju som satt och åt tårta förfullt..hon tyckte verkligen om den!

En jätte fin tårta fick hon med hello kitty på..Hon är sjukt duktig Kim.

God tårta å fikabröd å barnen fick leka av sig lite..Så mysigt!


Tyvärr blir ju allt lite "rörigt" då man är mkt folk å barn å vissa som har energi som få..Så man hinner ju inte pratas vid så mkt..Men ska dit på tisdag igen..Vi ska till bvc och mvc vid 13 båda två så då tar vi sällskap då det ändå ligger i samma korridor..käka lite lunch innan å så.

Sen på kvällen får vi se om jag ska följa med på "mammapyssel"..så får ted å ludde vara hos martin å spela tvspel..

Men det beror på..ted har ju träning tisdagkväll..å kan han inte träna på torsdag så blir det tränig på tisdag istället..Men det märks.


När vi kom hem började ted å ta ner äppelträdet..å så stor tomten känns helt plötsligt!..Man förstår inte hur mkt plats ett träd tar.

Han är så duktig min älskling , så skönt nu när det är väck!


Grillade lite korv nu på kvällen..mm så mumsigt det är med grillat..går ju inte ens att jämföra med stekt mat.


Nu sitter dom ett grabbgäng vid matbordet i vrummet å spelar poker förfullt. å själv sitter jag i soffan å degar..är riktigt trött nu!


Lite bilder från kalaset och när äppelträdet försvann:)

Av Malin - 11 april 2008 14:40

härligt. En helg med hela familjen.Så mysigt.


Idag har jag kännt mig som en riktigt dålig mamma..Har inte fått plutt att sova någotting förrens kl 14. trots att han var såå trött vid 12..men men.

Sen tänkte jag att jag skulle städa , byta gardiner å fixa..visst har jag dammsugit..å plockat lite..men allt annat då?

Är så tråkigt att ha ett hem som jämt känns stökigt.

Spelar ju ingen roll om man verkligen städar å plockar å allt ser jätte fint ut..Ngr timmar senare ser det ju lika jävligt ut igen..

Jag älskar verkligen mammalivet,men jag saknar verkligen att kunna städa i lugn å ro å få ett fint hem..


Men det kommer när luddeplutt blir lite större å inte ska vara uppe i min famn så fort jag städar.


Huvudsaken golven är rena så inte plutt stoppar i sig ngt skit.


Hum tror jag måste vattna mina blommar..dom ser inte så pigga å glada ut..men kanske inte så konstigt..har säkert inte fått vatten på två veckor..

Det är verklgien så fint med blommor, men jag är totalt värdelös med dom.Glömmer alltid vattna dom..sen upptäcker jag det när det är alldeles för sent  å dom verklgien rä stendöda.. men finns ju fina plast också:)


Hum får se hur det blir med oskarshamn andra helgen i maj..

Ted sa att dom hade firmafest då.men visste inte hur han ville göra.. eftersom han hade en himla hemlängtan också..å festa kändes inte så nödvändigt..Dock kan det ju vara kul då de har fått en ny kille i gänget.

å sen en till som ska vara där på firman i 3 månader med ted..


Jag skulle iaf gärna vilja åka ner..Det är så mysigt att få komma ner till Fam. Nygren..Verkligen en varm familj å man känner sig alltid välkommen.

Å inte att tala om maten, mmm..så gott!


Vad ska man hitta på för mat idag då?..usch är inte alls sugen på mat..Kan ju iofs bero på att jag nyss käkat fyra satsumas..

Får väl se vad ted är sugen på..Kött å pommes kanske..Förresten..Ted blev skit glad igår när han kom hem å såg att det var korv med bröd till middag..Hehe tur man inte har en gubbe som är allt för kräsen:)


Jag skulle så gärna vilja ha nya gardiner hit hem..Vår/sommar-gardiner..till köket och vardagsrummet..Sen skulle jag vilja ha ngr fina lite mer barngardiner in till luddes rum, men hittar aldrig ngr jag tycker om..

På ikea är dom bara för mkt å blir åt det fual hållet istället och kollar man på jotex å sånna så är det bara döskallar eller spiderman,å det vill jag inte heller ha..

men har sett på hemtex att det finns en fin gardin..men är bara en kappa å känns som om det kommer bli tomt..yäyä..den som lever får se hur det blir med gardiner..Dröjer nog ett tag.. första priotet jusst nu är cykelbyxor till ted..yeah så hett..haha..Näe men för hans ljumske skulle det vara bra.


nähepp jahopp..soffan kanske..

Av Malin - 10 april 2008 12:59

Febern är borta idag,så skönt..Den kom å försvann på en dag..!

Ser verkligen fram emot på lördag..älsklingen med,Han sa igår att nu måste vi träffa S och M igen..Får inte bli sånna glapp som det brukar vara..sen kom han på att vi ska ju faktist dit på lördag..

Men vi måste skärpa oss ändå..Försöka träffas lite oftare allihopa..men blir ju mysigt nu om värmen kan komma så man kan grilla å barnen kan leka ute.


Hmm försöker få ludwig att sova eftermiddagsluren nu..men jag lyckas ju inte så bra..Det var tyst inne i rummet ett bra tag så jag gick in för att kolla om han hade somnat..men icke..där satt skitungen utan strumpor och byxor å med ett stort flin..Hur fick han av sig byxorna?.tur att inte blöjan försvann också..för hade han fått av sig den hade det säkerligen varit dyngsurt eller en nerbajsad säng:)

Men kunde ju inte annat än att skratta åt honom..


Idag har jag köpt glass åt Ted ..han är jämt sugen på det..så idga köpte jag Ben och Jerrys.och häegen Daaz?..svin dyr glass..men allt för min bästa.

å den senaste nämda var jag lite sugen på att smaka då jag aldrig gjort det förrut..Kändisglass ju så får väl se om det är ngt att ha.


Ikväll blir det lat mat...igen.. Varmkorv med bröd..lite mos,rostad lök, bostongurka..å senap å ketchup..Först var jag sugen på grillad korv..men vet i sjutton å vi skulle lyckas få fart på grillen så fick bli varmkorv istället..

Fast det är ju också gott.


Plutten har iaf inte fått ngr tänder..å känner inte om det är ngr på gång heller..Fast jag tror det..men vi får väl se.


Tänkte att jag skulle försöka slå in Lucas present idga..veti sjutton hur jag ska lyckas..men får försöka lösa det med ngn kartong å lite..


Igår fyllde Carina, teds chefs fru 40 år..så var över med en blomma dit..Riktigt trevligt!


hum plutt sover fortfarande inte..ska försöka få honom att varva ner lite nu..sen ska jag passa på å sova en stund jag med.


Ha det gott.


Av Malin - 9 april 2008 14:14

känns osigt här hemma nu, kanske inte var så duktig på att elda iaf..

hum  jaja låter det väl brinna ut å hoppas på att det inte är någon fara.

Ovido - Quiz & Flashcards