MTL

Alla inlägg under mars 2008

Av Malin - 6 mars 2008 12:48

underbart väder idag..solen skiner å man blir genast lite piggare, fast det snöade faktist när jag var uppe inatt så blev förvånad över att vädret är såhär bra idag..


Var en sväng ner till trosa på förmiddagen..först vårdcentralen..trodde dom skulle ha en nässug, då jag blev rekomenderad att prova en sån..men dt hade dom ju såklart inte..hum vet i sjutton vart man ska få tag på en sådan..


Hittade iaf kvällsgröten idag..har letat som en tok..å jag hittar den på lillakonsum i trosa,helt otroligt..den var väldigt dyr 50 spänn, men hoppas på att skrutten kanske sover lite längre stunder på natten med den..alltså när han inte är förkyld.. för i vanliga fall sover han väl från sju-tio på kvällen å sen efter det vaknar han till ungefär varje timme så man får gå upp å ge nappen..hoppas att det funkar med denna gröt, pasta å ris var det..Kan vara värt ett försök iaf!


Köpte även en leksak till skrutten..en cementbil typ..fast med bollar i den där cementbehållaren.. å till T. blev det en Captain Morgan,spicy gold:)


Känner mig så himla glad idag,helt underbart..Har ju en sån underbar familj, som jag älskar så otroligt mkt så hur kan man inte vara glad?! Ni är underbara T och L.


L har fått ett litet jack på ögonlocket..välte ett pussel över sig igår när han lekte nere på bvc..antar att många bulor å sår är att vänta så bara vänja sig:D


ikväll blir det kika på hockey..ska kolla på ssk sista hemmamatch, fast på tvn blir det..så vi kan hjälpas åt med skrutt..


Nej nu ska jag dammsuga å slänge lite kläder i maskinen..snor överallt ju..L. smetar överallt:)


Bye bye..



Av Malin - 5 mars 2008 19:32

japp,jusst det säger Ludwig titt som tätt nu, hummm..trodde ju mamma skulle komma först..men icke sa nicke..jäkla skitunge!!! :)

och jusst eftersom han blev uppmuntrad igår när han sa papapa så var det ju det första orden han säger inatt när han vaknade..ligger i sängen å ropar papapa, men ändå är det jag mamma som går upp..måste nog försöka få honom att säga mamma istället..skulle nog kännas lite roligare att gå upp mitt inatten då..


Dagen har varit lugn..var nere en sväng till bvc, usch så kallt det blåste, såg mkt bättre ut i kinderna nu så hon trodde det kommer gå bort helt när förkylningen släpper.

Efter lunch blev det en tupplur, skrutt sov i 2 timmar..så skönt jag han laga lunch t mig, spaghetti å köttfärssås käka å sen sova en timme..underbart! behövdes verkligen--har gått som en zoombie heela dagen idag..


T. är iväg på träningen nu, han har ju nya skor så var ju tvungen att åka å visa upp dom;)..han lovade att han bara skulle stå på sidan om å lattja lite..men men vi får väl se hur det blir med den saken.


Markku lagade mammas data nu som hon köpte av oss..fick byta nätverkskort å lite sånt..tur att han kunde fixa det, så imorrn ska jag ner t trosa å köpa en flaska vin som tack för hjälpen..ska nog passa på å köpa en ny leksak till L också..kan han behöva nu, när han är dålig så han blir lite piggare..


Har redan börjat fundera på vad L. ska önska sig i ett års present..haha massa månader dit..men är ju ganska bra att skriva upp när man kommer på saker..så har gjort en lista på datorn, för skirver jag en lapp så slarvar jag bara bort den..eller lägger den ngnstans bra så jag vet exakt vart jag har den..tills jag ska skriva ngt nästa gång..då har det heelt försvunnit från minnet..gör så med massa saker nuförtiden..


På fredag fyller Royan 24 år, måste komma ihåg att ringa å gratta!!


nu blir det slöa resten av kvällen, ska bara plocka undan lite..mamma,frida å micke var här å tog en fika nu på kvällen så ska tabort kaffemuggarna å så..

Av Malin - 5 mars 2008 08:37

Ludwig är verkligen såå himla förkyld stackarn, snoret rinner hela tiden å nu har även hostan börjat komma...

Vi satt uppe från 4-6 idag..L. kunde inte sova..alldeles för täptt i näsan..försöker med koksaltlösning å vanliga näsdroppar men än så länge ingen frbättring:(


Ska ner t bvc efter frukost å få droppar för det vita i kinderna också..hoppas dom hjälper!



Av Malin - 4 mars 2008 20:31

Vaknade ivd halv sju..dags att stiga upp nu tyckte Ludde..så bara att gå upp..vid åtta somnar vi båda om å sover till tjugo över nio, gud så sköönt!!

 vid tio tiden käkar vi frukost, L. sin gröt som vanligt men jag märkte  att det var slut på bröd hemma så åt ngr smörgås rån å blev verkligen inte mätt..men men var iaf ngt i magen..


Efter frukost satte vi igång..möblera om i L. rum...blev mkt bättre, mer plats för att leka..dock känns det som om man kommer på sängen så fort man stiger i rummet..men äscjh..att få leka ordentligt är viktigare..Bilder kommer så fort jag laddat kameran.sen blev det dammsugning..


Sen blev det promenad till affärn å sen hem för lunch..

Sen blev det laga mat hela dagen..har gjort pannbiffar, hamburgare, lasange, raggmunkar + det vi åt idag..tunnbrödsrulle..det sist nämde gick ju iofs rätt fort men iaf..

sen kom pappsen hem å vi käkade..sen satte jag igång igen..bakade bröd..mums..


Sen var det snart dags för lillplutten att sussa..gjorde iordning välling å satte oss i soffan...precis när han höll på å somna kommer det värsta spyan, det står ju som en flod bara..usch så otäckt det är..händer inte ofta men dom få ggr det hänt är ju självklart T. inte hemma..så totalt nerspydda båda två blev dt in i duschen å duscha av oss, sen börja om igen..pyjamas,blöja å ny välling..L. va så trött så somnade snabbt igen..skönt..


Så blev det in med spykläderna i maskinen..å nu äntligen sitter jag här å är helt slut...har gjort mig lite te å tagit en nybakat macka..


Tror verkligen jag kommer sova gott inatt är heeelt slut!!

Av Malin - 3 mars 2008 08:03

Inget tecken på varken det ena eller andra..mne men det är ävl bara vänta å se hur det blir med detta....


mickis kom ju såklart inte igår..är jag förvånad? näe faktist inte..men är så tråkigt när man har bestämt att träffas, har inte sett lucas på jätte länge..men när jag ringde igår morse hem till dom var det inge svar, sen ringde jag till Gerd där hon alltid brukar vara, men då sa hon att hon har åkt till Stälje till sin faster..jaja..det är som vanligt..med den friken fröken, kan inte ha ngr krav på sig för fem öre..för då skiter hon bara i det..


idag ser det kallt ut ute..brrr..inte sugen på att ta ngn promenad idag, men vi får väl se..ska tvätta lite idag iaf..som  vanligt:)


Inatt har jga haft hel skumma drömmar..först drömde jag att Pappa var invalid å bodde  finland, å ville inte att vi skulle veta om det å därför planerat hela dödsgrejjen..sen efter ha vrit uppe å vyssat L lite.. började jag drömma att p. kom å knckade på här..'(kanske önksedrömmar..att han faktist fortfarande finns, när ska man inse ? ) sen en sista dröm var att jag precis hade städat hela huset..verkligen super rent överallt..å så det första ted gjorde var att kliva in å runt i hela huset å letade eftr ngt med sina jobbskor på..å fy va arg jag blev..å till svar fick jag, men vadå...du ska ju ändå städa imorrn igen..å så skönT att dt bara var en dröm...


T var lite nere igår..hoppas det är bra idag..


nu blir dt gröt för L..

Av Malin - 2 mars 2008 09:13

igår var jag å shoppade bilbarnstol till Ludwig, sen blev det även kontaktskydd till el uttagen..å sen en tröja t Ludde, ett par dojser å en pyjamas..å Mamma (ludwigs mormor) köpte en pikétröja ,byxor och strumpor till skrutten.


Å jag köpte helt otroligt nog ett par jeans åt mig själv..vet inte hur länge jag har sagt att jag ska köpa det men har aldirg blivit av..men nu så hittade jag ett par till ett bra pris också..399kr på ginatricot..fin fint!


TRodde att Theodor skulle komma till världen igår, eftersom cricke å annika åkte in vid kvartöver tre natten mellan fredag å lördag..hon var öppen 3 cm, men så stannade allt upp..hon fick tabletter så hon kunde åka hem å sova lite..Så får väl se om det blir ngn plutt imorgon eller kanske redan idag?!


Idag kommer nog Mickis hit..å lille lucas så klart..ska bli kul,,länge sne jag träffade dom..


Annars blir det nog en lugn dag..försöka plocka iordning lite å så..



Ovido - Quiz & Flashcards