MTL

Alla inlägg under mars 2008

Av Malin - 12 mars 2008 20:29

har stått å kikat ut ur fönstret idag, helt imponerad är jag över hur fort dom får upp ett hus..för vi har nämligen fått en ny granne bakom oss..PÅ EN DAG!


Annars har det varit en lugn dag,gick en sväng ner t dagis med I. å hämtade W. bara ..sen kom älskling hem med en riktigt ohamn pizza, kebabpizza med pommes på, mmmm..fast va mättande den är..vi delAde på en pizza å det räcker gott å väl..


Ludwig somnade ganska tidigt idag så får väl räkna med att gå upp suuuper tidigt imorrn igen..


T. var iväg till C. och A. idag å hälsade på lille Theodor, så fin sååå..


lite bilder fårn öppnaförskolan,vår nya granne,L som somnade på promenaden å sen theodor..

Av Malin - 11 mars 2008 21:30

Cricke ringde för ca 45 minuter sen å sa att dom åkte in till bb nu igen för tredje gången.. sen ringde han nyss igen å då hörde jag lille theodor i bakgrunden..ååå vilket härligt ljud! Personalen hade fått möta dom i dörren och sen kom han på en gång..så dom kom verkligen in i sista sekund:)


Guud, vad man längtar efter det där ögonblicket igen..då du,efter så mkt jobb, får upp ditt barn som legat i magen i 9 månader upp på bröstet och få höra deras underbara skrik..åhh vill också nu igen:D bara pirrar i hela kroppen av tanken!!


C. skickade en bild åå så fin han var å ganska mkt mörk hår hade han..:)


Längtar tills vi är friska å kan komma å hälsa på bebisen..När dom kommer hem igen får det bli Ted som åker över å får känna på knytet..Jag å Ludwig väntar nog ngr veckor tills vi är helt friska så han inte blir sjuk på en gång..


åhhh..underbara tanke av att få föda barn igen..

Av Malin - 11 mars 2008 08:11

Har det så varmt å mysigt här hemma, Pappa ted eldade i kaminen innan han åkte till jobbet, å det brinner än..Helt otroligt, jag är ju värsta grym på det här nu ju:)..Eller jag är iaf imponerad, eftersom jag tycker eld är otäckt..men det kirrade jag minsann..iaf än så länge.


Tänkte skriva lite om vad Ludde kan /har nu vid 7½ månad..


Han kan krypa ordentligt, å inte bara åla sig fram..fast det gör han fortfarande när han har bråttom...Sen ställer han sig upp mot möblerna, han tror dock att han har värsta balansen å bara kan släppa å gå..men det funkar inte riktigt utan det säger pang i golvet..Han har..fast bara typ 2 ggr..stått själv i typ 2-3 sekunder..så lite balans har han allt:)

Han kan klappa händerna å sen kan han säga pappa.

Och fisen har nu 2 fina gaddar nere i underkäken..

Han kan även sitta å äta sina majsbågar själv..helt otroligt då han aldrig hittat munnen själv..Han är så duktig vårat hjärtegull..


Förövrigt blir det nog en lugn dag idag, ngn promenad kanske..

Jag och Ludde var ute å gick med Ida och William igår, riktigt skön att få en promenad..det går så fort när man går å pratar med ngn..kanske ska våga oss på en längre sträcka nästa gång?



Av Malin - 10 mars 2008 18:28

En på magen nu..v6..skapligt uppsvullen..

Sen några på lillälsklingen..

Av Malin - 10 mars 2008 13:30

har varit ute en sväng i regnet, gick till affären å tillbaka..ganska skönt att komma ut en stund..dock aldrig mysigt med regn.


Har nyss gjort middag till ikväll...Medelhavs soppa..mm så gott det är! köttfärs, vitlök,pastasnäckor,tomatpure,grönsaksbuljon,lök,z
uchini(eller vad det heter), creme fraiche, sweet chili sås å sen när man serverar så har man en klick gräddfil i å sen vitlöksbröd..mmm..Har dock aldrig gjort den hemma förrut utan baar på jobbet så får väl se vad Ted tycker om den..


Sen handlade jga lite småvaror så vi ahr allt hemma för denna veckas mat.

Mat denna vecka:

Måndag-medelhavssoppa+vitlöksbröd

Tisdag-stekt potatis och kassler

Onsdag-ungspannkaka

Torsdag-ris och korvstroganoff alt. potatismos å ungsstekt falukorv

Fredag- chicken nuggets å ngt till

Lördag-Potatiskroketter+kycklingfileer i sås med bacon å lök

Söndag-Blir nog ngt vi har färdiglagat i frysen, typ lasange eller ngt sånt.


Hmm jaha då börjas det då, hård i magen, massa gaser, uppsvullen å idag började jag stortjura när en dagisfröken fick lite presenter på ellens show..Haha:D

Av Malin - 10 mars 2008 08:00

Blir så trött på det här vädret..vill ha sol sol sol!!

Regn å grått är det ute..inte det man hade hoppats på att få se när jag vaknade i morse men men, bara gilla läget..


igår var det en lugn dag..var mest bara hemma..så skönt så,,Iaf jag å Ludwig , Ted var iväg å kollade när laget åkte på torsk i geneta:)


Idag blir det nog inte mkt mer gjort än att tvätta lite, är såå trött idag..L. tror ju att det är daGS att gå upp klockan 4-4.30

å för mig är det mitt inatten..morgonen börjar halv sex,för min del:D


L. sitter jusst nu å leker för fullt i vrummet å jag sitter här med en kopp kaffe..så gott så!

Av Malin - 8 mars 2008 20:43

Idag har jag varit å storhandlat på ica maxi i Stälje.. Hittade äntligen majsbågarna , letade som en tok vid barnmaten..men dom fanns ju vid chipsen å det..Köpte 2 påsar på en gång..dom var ju ganska stora ju! så nu har L. sitt lördags godis också:)..fats kommer nog bli att han får dom lite titt som tätt.. typ när vi äter å ha blir sugen osv..Även jag tyckte dom va ganska goda..satt å knapra i mig en liten skål nyss, enbart gjorda av majs..

0 % fett å inge salt tillsatt, så med andra ord..riktigt nyttiga..kanske ska börja med det på helgerna istället?

Har ju typ slutat  med läsk..dricker bara loka å ramlösa hela tiden istället..fast ngn ddricka blir det ibland..men va fan gör det?

  Vi var även å fikade hos mormor å morfar, min mormor å morfar alltså..mormor har fått en ny knäskål så mamma la om såret å så.


Sen bjöd mammsen på mat ikväll..raqlett(eller vad det heter)..riktigt gott.

Fast var bara jag å L som var där..T var å badade på sydpoolen med C. och ungarna..Dom har förövrigt fortfarande inte fått ngt barn...envisa unge det där..har ju vart inne på bb 2 ggr..sist hade ho värkar var 5 min. sen så avtog det igen..hum..jobbigt att gå spänd å vänta hela tiden..C har haft huvudvärk å migrän nästan varje dag den här veckan..förstår honom verkligen!


L. har varit mkt piggare idag..knappt ngt snor alls å har ätit riktigt bra..fast fortfarande inte lika mkt som förr, men en klar förbättring!

Han fick ett par solbrickor idag,skittuff var han i dom..å sen en ny vårmössa..Får ta kort imorrn om vi är ute på promenad å solen skiner..


Igår kom min underbara hem med världens bukett bara sådär, så himla fin var den..å stog det på kortet att jag var världens bästa mamma..å sen sa han att jag var värd den..

Du är bara för underbar Ted!

Var verkligen det jag behövde efter ha haft en vecka utan ngn ordentlig nattsömn..Finns det ngt bättre än när man blir överaskad sådär?

Älskar dig!!


Ett litet frö ska växa  å bli stort, hoppas verkligen allt går vägen.Skulle vara så underbart!!


Lite nya bilder läggs upp nu.


En bild när vi är ute å leker på gräsmattan..L tycker gräset är lite läskigt å konstigt..Sen en bild på vår sons underbart fina ögon..helt otroliga..

Min underbara blomsterbukett å sen min käresta;)


Hoppas ni har det trevligt hos Roy familjen Nygren!


KRam Hej

Av Malin - 7 mars 2008 11:34

Idag fyller Roy år, grattis grattis..synd att det är så långt ifrån så man inte kna hälsa på bara över dagen sådär..men hoppas du får en super bra dga idag!


Ludwig är skruttigare än innan..grönt tjockt snor i näsan hela tiden ..grinar för minsta lilla å vill helst bara vara nära hela tiden..

Får inte i honom ngt annat än välling..har försökt med allt han tycker om men icke..lite välling har han ätit idag å sen dricker han massa äppeldryck..tur att han får i sig vätska iaf..Usch känner mig så hjälplös när han är så här..kan ju inte göra så mkt mer än att ge näsdroppar titt som tätt..Ingen feber iaf,vilket är himla skönt..


Snart kommer älsklingen hem med lunch, kycklingsallad till mig å skulle tro

att han tar en oxfilepizza,gör han ju alltid så:)


Ikväll är det så ska det låta igen..skojsigt..Annars blir det nog en jätte lugn helg..försöka kurera lillfisen så gått det går..


vädret ser helt underbart ut idag, men tror jag håller mig inne..iaf idag när han är så skruttig som han är...får se om det blir en liten promenad imorrn..kan ju vara skönt även för honom att få lite frisk luft..men men får väl se vad morgondagen säger..


Ikväll blir det rullader å hasselbacks potatis med ost på..gott gott:)



ha en bra fredag!!

Skapa flashcards