MTL

Direktlänk till inlägg 13 mars 2008

En lugn å skön dag..

Av Malin - 13 mars 2008 16:15

Har faktist inte gjort så mkt mer än att gått till affären, lagat mat å lekt idag..en alldeles perfekt skön dag:)

Fick enormt godissug så ner t affärn å köpte masssor, åt ungefär 4 godisar sen bläää..va inte alls lika gott som jag hade föreställt mig..Så nu får resten bli Älsklingens godis till hockeyn ikväll, fast jag lär nog äte lite då med..om det inte smakar blää igen..


Lillskrutten sover förfullt,sin eftermiddags lur..har snart sovit i 1 ½ timme så vaknar nog lagom tills jag å ted sätter mig ner för att äta mat..Å det är mys det, för vi ska ju sitta allihop vid matbordet ju:)


Har jätte ont i ena skinka, det lixom strålar igenom vänstra skinkan, ischias nerven..hade problem med den i slutet av graviditeten med mitt sötfrö..

Hoppas verkligen det försvinner ett tag..vet inte om det finns ngt man kan göra för att förebygga att man inte får ont där..hummm..får jag nog ta reda på..


Hockey blir det ikväll iaf och bad för skrutten..åå så glad han kommer bli:) 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin - 11 april 2010 18:42

Jusst nu känns det sådär.. Hur mkt jag försöker att intala mig själv att du är en vuxen männsika och du har gjort detta val själv..Så snurrar tankar å funderingar hela tiden. Det går så mkt energi åt det så jag känner mig ständigt trött å Ted sa ti...

Av Malin - 6 mars 2010 07:42

VINN SVERIGES STÖRSTA BARN GOODIEBAG VÄRDE 40 000:- ”Jag är med och tävlar om Sveriges största barn goodiebagvärde över 40 000:- på Muppsan´s blogg!!En massa extra vinster kommer det oxå att bli, så tachansen du med” HÄR ÄR VAD NI KA...

Av Malin - 6 mars 2010 07:25

Usch, jag är så less. Nu är det 3dje gången på ca 1 månad som barnen är magsjuka. Får dåligt samvete över att jag inte är på jobbet nu när man precis börjat jobba å vi har massa bollar i luften som får skjutas upp för att man vabbar titt som tätt...

Av Malin - 27 februari 2010 07:35

Imorgon är det våran 5 års dag så idag ska vi gå på bio och äta gott. Okej storhandla ska vi göra på en gång också när vi har barnen hos mamma, men det an väl vara romantiskt det med? =)   Igår var Ted hemma och vabbade då de ringde från dagis å ...

Av Malin - 20 februari 2010 07:56

Jag har nu efter närmare 3 års mammaledighet kommit igång och jobba igen. Å vad jag älskar det! Många tror och tycker att vara mammaledig är värsta lyxen i jämförelse med att jobba, men jag håller inte med! Att lämna barnen till dagis där dom får lek...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se