MTL

Direktlänk till inlägg 21 februari 2008

slarvmamma..

Av Malin - 21 februari 2008 21:08

Puuh, helt slut efter varit borta hela dagen.

Kom till Sara 11.15 å då fikade vi med lite frallor. medans vi mammor mumsade förfullt lekte barnen följa john:)

Leken gick nog ut på att se vilken  leksak det ena barnet skulle ta, sen krypa efter å ta jusst den leksaken ifrån den andra:)

Med det är kul när det går bra med barnen..Alicia å Ludde lekte bra hela dagen..


Klockan 13.00 var det dags för tandläkar besök för mig.

Ajajaj..har en tråd bakom framtänderna uppe å nere å hon skulle visa hur jag rengjorde i mellan tänderna där. Eftersom jag inte kommer ändå ner när jag kör med tandtråd.

Tandläkarn satt säkert fem minuter med 7-8 olika tandtrådar,stickor osv för att försöka hitta ngt så smalt att få mellan tänderna där fram. tillslut hittade hon ngn fisketrådsliknande sak hon körde igenom..längst längst ner i tandköttet..usch så ont det gjorde..Men det skulle tydligen bli bättre efter ngn vecka, skulle bli som en större öppning mellan tänderna sen..å det hoppas jag verkligen..för det är inte långt från tårarna.. men annars var allt bra, inget hål.känner mig duktig..20 år å har aldrig haft hål i tänderna!


Ludde var ute i väntrummet med Sara å alicia så länge, fast han hade nog gärna följt med å suttit i mammas knä medans tandläkarn höll på för han var inte särskillt glad när jag kom ut:)..men han var verkligen jätte trött å inte van vid att sara har han själv..


Sen tog vi en promis ner t hamnen å runt upp till trossen.kidsen somnade båda som ena stockar! På T. handlade vi lite till middagen. Det blev stektpotatis,schnitzel(panerade å fika själva.så duktiga så), beasås å sen morötter å ärter..Riktigt gott!


Hemfärd vid kvart i sex å då kom mormor å moster förbi en snabbis..åkte väl vid kvart i sju å då fick det bli ett bad för ludde plutten, han var så trött så var tvungen att göra ngt för att hålla honom vaken.

Vattnet sattes på för att fylla upp badbaljan å dt dröjde inte många sekunder innan L. hade överkroppen i den. Verkligen helt galen i vatten!


L. har mer å mer nu förskt ställa sig mot saker..idag blev det dammsugarn utan ngr problem men sen skulle han prova på pallen vi har i köket å då gick det itne lika bra..första steget på pallen gick bra men sen sa det pang ner i golvet..Men mest jag som blev rädd, L. sa inte särskillt mkt.


Iaf vid halv åtta blev det välling för L. å då var han så trött så ögonen kunde han knappt hålla öppna.å jag var faktist så slarvig att jag tog varmt vatten direkt från kranen å blanda välling, men L va så trött å ledsen å T. va inte hemma så han kunde inte hjälpa till heller..(försöker hitta anledningar t att det var okej att göra så denna gång) Annars brukar jga faktist klaga på folk som gör så å inte ens tar tiden att värma vattnet i mikron, men där ser man ska nog inte säga för mkt..är ju inte bättre själv alla gånger!Men det var en engångs grej..Måste vara det!.


Lägger in ett kort på sötnosen precis innan det var dags för välling å sussa sängen.


Min underbara sambo är iväg på hockey idag ssk-?, har faktist ingen koll..Så har inte setts sen i morse..Börjar sakna han nu ju...

Tittade på massa kort häromdagen å kände verkligen hur det värmde i hjärtat varje gång det kort upp ett kort på Ted, Älskar dig så mycket ted, helt underbar är du!


Familjen ´Nygren i Oskarshamn följer oss här på bloggen å ser lite vad vi har för oss om dagarna , kul! tänkte sätta in lite bilder på dom underbara personerna också. Farfar Peter,Farmor Carina å Faster/Gudmor Titti ..


Nej nu får du nog komma hem ted, börjar bli lite långtråkigt nu när ludwig sover..


Puss å godnatt

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin - 11 april 2010 18:42

Jusst nu känns det sådär.. Hur mkt jag försöker att intala mig själv att du är en vuxen männsika och du har gjort detta val själv..Så snurrar tankar å funderingar hela tiden. Det går så mkt energi åt det så jag känner mig ständigt trött å Ted sa ti...

Av Malin - 6 mars 2010 07:42

VINN SVERIGES STÖRSTA BARN GOODIEBAG VÄRDE 40 000:- ”Jag är med och tävlar om Sveriges största barn goodiebagvärde över 40 000:- på Muppsan´s blogg!!En massa extra vinster kommer det oxå att bli, så tachansen du med” HÄR ÄR VAD NI KA...

Av Malin - 6 mars 2010 07:25

Usch, jag är så less. Nu är det 3dje gången på ca 1 månad som barnen är magsjuka. Får dåligt samvete över att jag inte är på jobbet nu när man precis börjat jobba å vi har massa bollar i luften som får skjutas upp för att man vabbar titt som tätt...

Av Malin - 27 februari 2010 07:35

Imorgon är det våran 5 års dag så idag ska vi gå på bio och äta gott. Okej storhandla ska vi göra på en gång också när vi har barnen hos mamma, men det an väl vara romantiskt det med? =)   Igår var Ted hemma och vabbade då de ringde från dagis å ...

Av Malin - 20 februari 2010 07:56

Jag har nu efter närmare 3 års mammaledighet kommit igång och jobba igen. Å vad jag älskar det! Många tror och tycker att vara mammaledig är värsta lyxen i jämförelse med att jobba, men jag håller inte med! Att lämna barnen till dagis där dom får lek...

Ovido - Quiz & Flashcards